Μήνυμα στις 27/3/2007 στις 15:42 @Διάφορα
Ηι αγαπητοί συμπολίτες. Θα ήθελα λιγάκι τη βοήθειά σας για κάτι μαστορέματα. Καθώς είμαι γυναίκα δεν πολυσυχνάζω σε χρωματοπωλεία και παρόμοια μαγαζιά γιαυτό θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι? Πόσο κοστίζουν οι πρόκες, ένα σφυρί και μια ξυλουργική κόλλα atlacoll? (Έκανα μια ζημιά super και πρέπει να τη φτιάξω....) Please SOS δεν έχω κρεβάτι να κοιμηθώ......... Thanx εκ των προτέρων........... Πήγαινε στο θέμα: Μαστορέματα-SOS...!!!
Μήνυμα στις 7/2/2007 στις 13:27 @Διάφορα
Καλημέρα σας... Εγώ λέω 3-2-4-5-1... Θα μας πεις τι σημαίνει....??? Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 21/1/2007 στις 17:08 @Διάφορα
Το καρπούζι...... Εύκολο....!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Gregs Mystery
Μήνυμα στις 21/1/2007 στις 17:07 @Διάφορα
Σήμερα είμαι καλύτερα αλλά έχω ακροαστικά, δυστυχώς. Παρόλα αυτά δεν παίρνω αντιβίωση αλλά κάτι σιρόπια και σκονάκια αποχρεμπτικά. Ελπίζω να κάνουν δουλειά γιατί από αύριο πάλι ρουτίνα(πανεπιστήμιο) και δεν μπορώ να λείψω....Χάλια....Περαστικά στους ομοιοπαθείς.... Το άλλο που το πας???Είχε χτες βράδυ την έναρξη του καρναβαλιού και εγώ ήμουν σπίτι με 38 πυρετό....!!!!!!!!Χάλια σας λέω... Φιλιά από Πάτρα.... Πήγαινε στο θέμα: Ιώσεις...
Μήνυμα στις 20/1/2007 στις 22:15 @Διάφορα
Αχ φίλοι μου. μεγάλο πράγμα η υγεία...Όπως όλοι ξέρετε σέρνονται κάτι ιώσεις ''ξεγυρισμένες''.....!!! Έτσι την πάτησα κι εγώ...Σήμερα ξύπνησα με 37,9 και τρελό βήχα και δύσπνοια.. Χάλια σας λέω.!! Πώς εξελίχθηκε??? Τώρα είμαι με 38,5 αλλά είμαι ακόμα εδώ..!!!!!ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΜΥΝΕΣ!!!!! Μην την πάθετε σαν κι εμένα....Όποιος ομοιοπαθής ας το δηλώσει, να μην νιώθω μόνη... (δεν το εύχομαι για κανέναν προφανώς αλλά θα μου δώσει λιγάκι κουράγιο..)
Πήγαινε στο θέμα: Ιώσεις...
Μήνυμα στις 18/1/2007 στις 17:22 @Διάφορα
Παίρνει μια βαλίτσα με μήκος 4, 95 μέτρα και τοποθετεί το καλάμι του διαγώνια. Δεν θα χωρέσει τότε.....??? Και θα είναι όλα οκ.
Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 16/1/2007 στις 14:53 @Κλάψιμο
Το ότι αναπαραγόμαστε είναι ένα χαρακτηριστικό όλων των ζωντανών οργανισμών πάνω στη γη. Όμως σκέψου κάτι: αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα ζώα είναι ότι 1) χαμογελάμε και 2) ότι κάνουμε σεξ όχι μόνο για να αναπαραχθούμε αλλά για να το ευχαριστηθούμε..... Τα συμπεράσματα δικά σου φίλε μου....... Πήγαινε στο θέμα: Σπορος στο μελλον!
Μήνυμα στις 14/1/2007 στις 14:21 @Διάφορα
Ena string me gourounakia.....To agorasa mia mera pou ekana shopping therapy meta apo trelo diavasma...!
Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημενο αντικειμενο
Μήνυμα στις 12/12/2006 στις 02:09 @Διάφορα
Θα συμφωνησω με τη !me. Άλλωστε κι εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο μικρή και κουτουλιές έχω φάει, και το κεφάλι μου έχω ματώσει και έτρωγα και κατσάδες γιατί πρασίνιζα τις φόρμες μου από τα χόρτα στις αλάνες που παίζαμε. Και επίσης έχει τύχει πάνω στον αγώνα να διαφωνήσω με τους άντρες της παρέας για σφύριγμα διαιτητή που όταν έπαιξε replay φάνηκε ότι εγώ είχα δίκιο. Φίλε Breakthru να πάμε γήπεδο όποτε θες γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάει ποτέ και θα δεις αν πραγματικά μου αρέσει το ποδόσφαιρο...Τα λέμε, καληνύχτα....
Πήγαινε στο θέμα: Ποδόσφαιρο
Μήνυμα στις 30/11/2006 στις 11:06 @Διάφορα
Εγώ βλέπω ποδόσφαιρο είτε είμαι παρέα με αγόρια είτε μόνη μου. Κακό είναι? Α, και δεν παρακολουθώ τους ποδοσφαιριστές αλλά τον αγώνα. Σε όσους το λέω με κοιτάζουν λες και είμαι εξωγήινη! Αλλά όχι ελληνικό πρωτάθλημα. Champions League και Mundial βλέπω. Δεν βρίζω, ούτε μουρμουρίζω... Τόσο παράξενο είναι για εσάς να βλέπουν οι κοπέλες ποδόσφαιρο επειδή πραγματικά τους αρέσει???
Πήγαινε στο θέμα: Ποδόσφαιρο |