Μήνυμα στις 5/5/2006 στις 20:22 @Sex
επίσης πολύ σημαντικό είναι να πιέσεις το "υψωματάκι" (σπερματική θήκη) που περιέχει αέρα ο οποίος πρέπει να απομακρυνθεί καθώς υπάρχει κίνδυνος σπασίματος αλλά μπορεί να δημιουργεί και το πρόβλημά σας.
Πήγαινε στο θέμα: Πώς μπαίνει ένα προφυλακτικό;
Μήνυμα στις 5/5/2006 στις 20:20 @Διασκέδαση
είχα περάσει όλα τα μεσημέρια της νιώτης μου ξεστραβώμενος μπροστά απο την τηλεόραση για να το δω... αααχ!
Πήγαινε στο θέμα: Καρουζέλ, τα χρόνια της νιότης
Μήνυμα στις 27/12/2005 στις 03:37 @Θ. Κλημεντίνη
πως φαίνεται οτι ο πολύκαρπος είναι άντρας σωστός, βαθύς!
Πήγαινε στο θέμα: Διαφορα ηλικιας
Μήνυμα στις 22/12/2005 στις 15:44 @Sex
Αναφορά: (Zofos@21 Δεκεμβρίου 2005) Αναφορά: (palliroia@22 Δεκεμβρίου 2005) Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι παρθενος, να παω σε οικο ανοχης;
Μήνυμα στις 17/12/2005 στις 18:11 @Κλάψιμο
Η επιλογή του να είσαι ρατσιστής, απαιτεί να είσαι αρκετά πολιτισμένος. Δεν συμφωνώ με τον ρατσισμό που έχει περάσει με την πάροδο τον χρόνον όπως πχ για τους μαύρους. Όμως για τους αλβανούς δεν έχει να πει, τουλάχιστον σε εμενα, κανένας τίποτα. Πήγαινε ένα βραδυ να διασχίσεις την πλατεία ομόνοιας και μετά τα ξαναλέμε.
Πήγαινε στο θέμα: Η Αγαπη?
Μήνυμα στις 17/12/2005 στις 03:38 @Κλάψιμο
toy aresei na zei me pseudestiseis...
Μήνυμα στις 17/12/2005 στις 03:37 @Κλάψιμο
Distixos se pligonoun mono autoi pou agapas kai se agapane... KANENAS allos...
Πήγαινε στο θέμα: Ενα συγνώμη...
Μήνυμα στις 16/12/2005 στις 00:52 @Κλάψιμο
Xαίρομαι που βλέπω πως και οι αλβανοί αμόρφωτοι, που στην αλβανία δεν ξέρουν τι είναι ρεύμα, μπορούν να χρησιμοποιούν το internet. Λυπάμαι που η κατάσταση των αλβανών περιορίζεται κυρίως στην εκτροφή κοπαδιών κατσικιών με σκοπό την αύξηση του εθνικού ακαθάριστου προϊόντος. Νόμιζα οτι είσαστε πιο πολιτισμένος λαός... αλλά είπαμε, είμαι φαντασιόπληκτος...
Μήνυμα στις 7/12/2005 στις 22:36 @Διάφορα
ma kala einai dinaton na asxoliste me tin bana mparmpa edo kai 6 mines? ean eimaste kala ELEOS
Πήγαινε στο θέμα: Γνώμη για τη Βάνα Μπάρμπα |