Μήνυμα στις 25/2/2023 στις 18:12 @Κλάψιμο
Οι γονείς μου πριν χωρίσουν για να πουμε και την αληθεια ηταν απαίσιοι γονείς, (χώρισαν όταν ήμουν 9).Πριν χωρίσουν όμως μάλωναν συνέχεια κάθε βράδυ. Η μάνα μου παράλληλα ειχε σχέσεις, έπαιρνα το κινητό της για να παίξω παιχνιδια και καλα αλλα διάβαζα τα μήνυματα της. Εκει άρχισα να μισώ και εκείνη περα απο τον πατέρα μου(7ετων τότε).Ο πατερας μου κοιμόταν στον καναπέ όπως κάθε βράδυ, αλλα ήρθε εκείνο το βράδυ που την είδε την μανα μου να μιλάει με αλλον και προφανως άρχισαν οι φωνές, αλλα που να ήξερα ότι δεν ήταν μόνο φωνές και οτι θα την χτυπούσε κι ολας. Συνήθως δεν έκλαιγα ειχα συνηθισει αλλα εκεινο το βράδυ πλάνταξα. Σκέφτομαι πως η αιτία που δεν κάνω σχέσεις είναι οι γονείς μου. Τέλος πάντων έχουν περασει 8 9 χρόνια απο τότε οι γονείς μου νομίζουν οτι ειναι ολα καλα αλλα δεν είναι.
Πήγαινε στο θέμα: Αναμνήσεις.
Μήνυμα στις 15/2/2023 στις 12:30 @Διάφορα
Ειμαι 17 και φέτος ψηφίζω πρώτη φορά.Δεν ξέρω ούτε τι πρεπει να κάνω ούτε τι να ψηφίσω.Δεν καταλαβαίνω γιατί με αγχωνει τόσο, τέλος πάντων απο οσα έχω ακούσει για το κάθε κόμμα δεν συμφωνώ με κανέναν(δεν εχω σκοπό να δημιουργήσω εντάσεις κτλ ξέρω ότι είναι ενα θέμα "ευαίσθητο")
Πήγαινε στο θέμα: Εκλογές!
Μήνυμα στις 12/2/2023 στις 17:45 @Sex
me eixe piasei h mana mou, oute pou katalava pote mphke spiti. Poly avolo, den marese ka8oloy🥲
Πήγαινε στο θέμα: Σας εχουν πιασει ποτε; |