Μήνυμα στις 1/1/2023 στις 15:59 @Sex
Είμαι 14 χρόνων φέτος μας δώσανε ένα χαρτί από το σχολείο για να πάμε για εξέταση, αυτό που με απασχολουσε είναι ότι περιλαμβάνει κάτι για γεννητικά όργανα. Με τα πολλά και μετά λίγα προχθές πήγα κάναμε τις κλασικές εξετάσεις, στήθος, πλάτη χωρίς μπλούζα μετά μου είπε να βγάλω το μποξερακη μου εγώ εκεί ντράπηκα πάρα πολύ αλλά ήταν μπροστά και ο μπαμπάς μου και μου είπε μην ντρέπεσαι εγω το έβγαλα και μου είπε να ξαπλώσω στην συνέχεια μου πίεζε λίγο το τρίγωνο κάτω από την κοιλιά και εγώ ερεθιστικα αρκετά και ντράπηκα πάρα πολύ επειδή έβλεπε και ο μπαμπάς μου, ήταν μπροστά και τα έβλεπε ΌΛΑ! μετά άρχισε να μου παίζει τις μπάλες για λίγη ώρα εγώ ΚΑΥΛΩΣΑ παραπολυ και μετά όταν μου ανεβοκατεβασε το πετσακι και εκείνη την στιγμή εχυσα δεν άντεξα ήταν πολύ μεγάλη ποσότητα να πω ότι ήταν ΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ντράπηκα πάρα πολύ ο μπαμπάς μου χασκογελουσε και μετά ο γιατρός είπε να χαλαρώσω εγώ δεν μπορούσα από την ντροπή και άρχισα να κλαίω μετά πολλά και μετά λίγα φύγαμε, ο μπαμπάς μου δεν μου έκανες ερωτήσεις ΜΌΝΟ ΌΤΙ θέλω ένα ξύρισμα εκεί κάτω και να μου πει άμα θέλω βοήθεια να με δείξει, όμως εγώ φοβάμαι μην νομίζει ότι είμαι ΓΚΕΙ η ότι τον έχω μικρό, έχω πολλες τρίχες, αν μπορείτε πείτε μου και εσείς παρόμοιες ιστορίες με τους δικού σας γιατρούς και πόσο είναι το πέος και την ηλικία σας για να συγκρινον εγώ είμαι 14 και ΠΕΟΣ:12 ΕΚ είναι φυσιολογικό αυτό με τον γιατρό; έχω καλό μέγεθος;
Πήγαινε στο θέμα: Εξέταση γιατρός άγχος |