Μήνυμα στις 19/1/2024 στις 17:58 @Ftou.gr admin
Μου αρέσει ππλυ αυτο το σάιτ πιστεύω είναι απ τα καλύτερα😁
Πήγαινε στο θέμα: Φτου
Μήνυμα στις 9/11/2023 στις 13:13 @Sex
Πως γίνεται να μην έχουμε τόσα κολπικά αέρια; Επίσης μου φαίνεται ντροπιαστικό κ δεν ξέρω πως να δο συζητήσω Δρν σταματάνε ποτε τι θα γίνει; Το παθαίνει καμία άλλη;;;είναι συχνό ;;ξέρετε ;; Η εσείς αγόρια το παθαίνουν οι κοπέλες σας η γενικά κοπέλες που κάνατε κάποια στιγμή σεξ; Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και απρόοπτα
Μήνυμα στις 21/12/2022 στις 14:40 @Sex
Λοιπόν έχω μια σχέση κ είμαστε πολύ οικείοι μεταξύ μασ καθώς είμαστε αρκετό καιρό μαζί. (Είμαστε από απόσταση) καθώς γινόταν, ο τι γινόταν, ξέρετε, έβγαλα κολπικά αέρια. Πολύ δυνατά. Ξέρετε αυτά τα αοσμα που συμβαίνουν λόγω ταχύτητας κλπ. Συνεχίστηκε κανονικά η φαση σαν να μην έγινε τπτ κ έτυχε να ν το αναφέρει ο ίδιος μετά από αρκετή ώρα κ μ λέει ότι ξέρει τι είναι κ να μη το συζητήσουμε. Παρόλα αυτά αργότερα αφότου το είχαμε συζητήσει γ ένα λεπτό ξανακαναμε κ μετά ξανά κ μετά ξανά. Το θέμα είναι πως τώρα ντρέπομαι, θέλω να μιλήσω μαζί του αλλά ντρεπομαι πολύ μήπως σταμάτησε να με θέλει μηπωσ αηδιάζει σ όλα αυτά κ γενικότερα ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ κ έχω στο μυαλό μου τώρα ότι δν με θέλει κ ότι δν θα είναι το ίδιο. Τι να κάνω; πείτε μ την γνώμη σασ. Επίσης διάβασα στο ίντερνετ ότι είναι απόλυτα φυσιολογικά κ όλεςοι γυναίκες κάποια στιγμή το παθαίνουν.
Πήγαινε στο θέμα: Κολπικά αέρια |