Μήνυμα στις 23/1/2023 στις 17:59 @Sex
Φίλε δεν ξέρω τι έκανες, πάντως καλό είναι να το συζητήσεις με τους γονείς σου και να πας σε ειδικό να σε εξετάσει. Δεν είναι κάτι, μιλάμε για 10 λεπτά υπόθεση. Αν έχεις φίμωση τότε λογικά θα χρειαστεί να κάνεις περιτομή. Έκανα περιτομή πριν λίγο καιρό και μπορώ να πω ότι αξίζει με 1000. Καλύτερη αίσθηση, είναι μόνιμα πεντακάθαρο και αισθητικά πιο όμορφο. Σίγουρα τις πρώτες 10 μέρες έχει πολύ μεγάλη ταλαιπωρία αλλά αν πρέπει να το κάνεις, καλό είναι να το κάνεις όσο το δυνατόν νωρίτερα για να φεύγει. Πάνω από όλα είναι και θέμα υγείας, η φίμωση δημιουργεί προβλήματα μολύνσεων και λοιμώξεων ( αντιμετωπίζονται φυσικά). Κάνε το ραντεβού όσο το δυνατόν νωρίτερα γίνεται και δεν θα χάσεις, στην τελική μπορεί να μην έχεις τίποτα και απλά να σου φύγει το άγχος, ενώ αν είναι φίμωση απλά θα κάνεις την επέμβαση που είναι η πιο απλή που ουρολογική επέμβαση και σε 2 μήνες θα το έχεις ξεχάσει. Καλή συνέχεια σου εύχομαι και μην αγχωνέσαι καθόλου, όλα θα πάνε καλά, είναι πάρα πολύ απλό το ζήτημα ειλικρινά.
Πήγαινε στο θέμα: Στενη ακροπασθια, χρειάζεται περιτομή;;
Μήνυμα στις 6/1/2023 στις 11:34 @Sex
Ρε παιδιά ένα μήνα μετά την περιτομή είναι φυσιολογικό να μην έχουν φύγει τα ράμματα; Δεν έχω κάποια δυσκολία στην καθημερινότητα μου πέρα από κάποιες μικροενοχολήσεις αλλά έχω αρχίσει να αγχώνομαι.
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή Απορίες.
Μήνυμα στις 31/12/2022 στις 04:07 @Sex
Καλημέρα και ελπίζω να έχετε μια υπέροχη χρονιά. Πέρασαν 26 μέρες από την επέμβαση. Τα ράμματα δεν έχουν φύγει όλα ακόμη, ενώ μόλις χθες βγήκα πρώτη φορά από το σπίτι χωρίς γάζες. Η ευαισθησία στην βάλανο έχει υποχωρήσει αρκετά αλλά παραμένει ακόμη το πρήξιμο εκεί που έγινε η τομή και είναι το μόνο που με ενοχλεί στο περπάτημα. Είναι φυσιολογικό μετά από τόσες μέρες να υπάρχει ακόμη αυτό το τεράστιο πρήξιμο; Έχει αρχίσει να με ανησυχεί αρκετά αυτό το γεγονός. Να σημειωθεί ότι αυνανισμό ξεκίνησα στις δύο βδομάδες αλλά σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς (κάθε 4-5 ημέρες). Δεν έχω καμία ενόχληση με τις στύσεις πάντως. Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή Απορίες.
Μήνυμα στις 14/12/2022 στις 04:21 @Sex
Καλησπέρα, είμαι στην 9η μέρα και τα πράγματα πηγαίνουν κάπως καλύτερα. Περπατάω πιο άνετα (με γάζα στο πέος) και έχει αρχίσει να φεύγει το πρήξιμο αλλά η ευαισθησία παραμένει σε υψηλό επίπεδο θα έλεγα. Ελπίζω όλη η διαδικασία να μην πάρει πάνω από 1 μήνα που με προετοίμαζαν όλοι.
Μήνυμα στις 10/12/2022 στις 10:41 @Sex
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Λες για 3 μήνες και με άγχωσες τώρα. Εμένα μου είπε πως πάνω στον μήνα θα είναι όλα φυσιολογικά και δεν θα έχω ενοχλήσεις. Έχω κάποιες ερωτήσεις. Το σεξ μετά από 4 βδομάδες που λένε πως είναι καλό να περάσουν είναι φυσιολογικό ή επώδυνο; Άνετος ισχύει πως θα μπορώ να περπατάω στις 10-15 μέρες; Επίσης, ο αυνανισμός είναι οκευ μέγα από 3 βδομάδες ή θέλει περισσότερο;
Μήνυμα στις 9/12/2022 στις 17:43 @Sex
Φίλε καλησπέρα και πάλι. Έκανα την επέμβαση 05/12 και ακόμη εγώ μια μεγάλη ευαισθησία στην βάλανο, τόσο μεγάλη που δεν μπορώ καν να φορέσω βρακί. Όταν φοράω έχω έντονες ενοχλήσεις σε κάθε κίνηση οπότε το αποφεύγω. Το θέμα είναι πως για αυτό τον λόγο δεν έχω βγει ακόμη από το σπίτι και θέλω να ρωτήσω πόσες μέρες θα διαρκέσει ακόμη αυτό.
Μήνυμα στις 26/11/2022 στις 10:53 @Sex
Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθώ σε επέμβαση περιτομής λόγω φίμωσης. Έχω αγχωθεί σε ακραίο βαθμό. Καταρχάς, η επέμβαση θα γίνει με laser και όχι με νυστέρι. Φοβάμαι πάρα πολύ πως δεν θα μπορέσω να συνηθίσω το πέος μου μετά την επέμβαση σε βαθμό που θα σιχαίνομαι να το βλέπω ή να αυνανιστώ. Επίσης, με αγχώνει πολύ το στάδιο της αποθεραπείας σχετικά με τους πόνους και την ευαισθησία. Σεξ ή προκαταρκτικά πριν τον μήνα υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να κάνω; Παρακαλώ όσοι είχαν παρόμοια εμπειρία να με βοηθήσουν, κάθε απάντηση είναι πολύτιμη, κοντεύω να σαλτάρω από το άγχος.
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή, βοήθεια άγχος
Μήνυμα στις 23/11/2022 στις 12:02 @Sex
Σεξ πριν από τις 4 εβδομάδες γίνεται φίλε; Επίσης ρίξε αν μπορείς μια ματιά σε ένα θέμα που άνοιξα. Το θέμα της αποθεραπείας πως πηγαίνει; Ελπίζω να είναι όλα καλά.
Μήνυμα στις 23/11/2022 στις 11:53 @Sex
Λοιπόν υπάρχει το εξής θέμα. Έχω φίμωση και σύντομα (σε 10 μέρες περίπου) θα υποβληθώ σε περιτομή με laser. Ως εδώ όλα καλά. Το θέμα μου είναι πως τον τελευταίο 1-1.5 μήνα φλερτάρω με μια κοπέλα η οποία είναι δεδομένο πως ψήνεται, αλλά ενώ εγώ έχω αισθήματα για την ίδια δεν κάνω κάποια κίνηση επειδή θέλω να λυθεί αυτό το θέμα. Το πρόβλημα είναι πως χρειάζονται 4 εβδομάδες αποχής από σεξ, οπότε +10 για να γίνει η επέμβαση μιλάμε για σύνολο 40 ημερών. Τι μου προτείνετε να κάνω; Γενικά με έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά επειδή δεδομένα θα ξενερώσει αν περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν έχω κάνει τίποτα, ενώ υπάρχει και πίεση από φίλους οι οποίοι όμως δεν γνωρίζουν για το θέμα. Παρακαλώ βοήθεια, επίσης βοήθεια και για το ζήτημα της επέμβασης. Τι παίζεται με αποθεραπεία κτλ από προσωπικές εμπειρίες;
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια! Περιτομή |