Μήνυμα στις 5/1/2023 στις 07:06 @Sex
μην ανχόνεσε για το τι έγινε με τον γιατρό, ο θείος μου ειναι ουρολόγος, και το τι έχει βιώσει δεν περιγράφετε (short story time:) εδω μια φορά του την έπεφτε ένας ασθενεις ( οποίος μαλον ντιρλα θα ήταν γιατι αυτα που μας είπε οτι του έλεγε, μονο καποιος που είναι ντίρλα θα τα ελεγε)... τελος παντων μην τα πολυλογω, οσο για δικιές μου ιστορίες... ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ.... σε τέτοιου ειδος γιατρο εχω πάει 5 φορές, και οι 5 επισοδειακές... πρώτη φορά, ημουν πολύ ανχομένος, οι γονείς μου (ευτιχώς) περίμεναν απο έξω ο γιατρός άρχισε να με εξετάζει, έπιανε απο εδω, απο εκεί και γενικος παντου, και προς το τέλος της εξέτασεις αρχισε να μου πειράζει τις μπάλες... μετα απο 5 λεπτα που το εκανε αυτο, κοιταει το πέος μου και μου λέει ''τι θα γινει ρε παιδι μου, θα καυλοσεις λιγο να κανω την εξεταση μου???'' εγω ντράπηκα, καθως ήξερα οτι με τόσο άνχος δεν πρόκιτε να καυλόσω και για την επόμενη μισή ωρα αυτος προσπαθούσε να με κανει να καυλόσω... οταν καταλαβε οτι είνε ανόφελο, μου εγραψε κατι χάπια και μου λέει '' να πέρνεις αυτα 1 φορα την ημέρα μηπως και μπορέσεις να καυλόσεις... την δεύτερη φορα πήγαμε (ημουν 12) δεν ήθελα να πάω με τίποτα... να φανταστείτε η μανα μου δεν μου είπε οτι θα πηγέναμε σε γιατρό αλλα σε μια παιδική της γνωστή.... δυστιχός η γιατρός ήταν γυναίκα, και εκτός απο αυτο ηρθε μέσα και η μανα μου, και καλα για να ''πει στην γιατρο το προβλημα μου'' ( αλλο που εγω της ελεγα συνέχεια οτι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΥΛΟΝΩ'' ) και οταν επιτέλους η μανα μου έφυγε απο το δωμάτιο, μου ζήτησε να κατεβάσω το εσώρουχό μου, εγω το έκανα και με το που βλεπει το πέος μου λέει ''WOW ετσι ειναι χώρις να καυλόσεις'' αν και νομίζω οτι τα είπε για να με ενθαρύνει, κατι που δεν καταφερε καθως ακόμα δεν ήθελα με τίποτα αυτη την εξέταση... Εκει ευτιχώς καύλοσα αλλα έπειδή δεν ήξερα οτι θα πάω σε γιατρό δεν είχα κανει μπάνιο, και ούτε είχα ξυριστεί... και ναι... στα 12 είχα ΤΟΝ ΘΑΜΝΟ αλλα anywhay αυτη με εξέτασε (ξέχασα να αναφέρω οτι τα χάπια που μου έδωσε ο πρώτος γιατρος δεν τα χρεισιμοποίησα ΠΟΤΕ) και είπε οτι δεν έχω τίποτα. για τις υπόλοιπες τρεις φορες θα σου πώ καποια άλλη στιγμη καθως κουράστικα με τόσο γράψιμο, και εκτος απο αύτο, έχω μονο ενα δωρεάν μήνυμμα, και δεν ξερω αν υπάρχει όριο λέξεων. όσο για την ερώτηση σχετικα με το μέγεθος τώρα που ειμαι 15 (μπορει να ακουστέι υπερβόλικο αλλα λέω την αλήθεια) τον έχω 21, αν σκεφτείς οτι πριν απο κάτι μήνες τον είχα 19, δεν νομίζω οτι θα μεγαλώσει αλλα δεν πείραζει... κάνε με αποδέκτη αμα σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: Εξέταση γιατρός άγχος
Μήνυμα στις 5/1/2023 στις 06:41 @Sex
εγω εχω κανει... βεβαια υπο περιεργες συνθήκες (αμα θεσ να μαθεισ περισσοτερα διαβασε το θεμα που έχω ανοιξει). Απο οτι κατάλαβα (απο φωνες,γρυλισματα κ.τ.π του άρεσε και εκείνου, αλλα και εμενα πολυ... συνολικά το εχω κανει 4 φορες
Πήγαινε στο θέμα: Frotting
Μήνυμα στις 26/11/2022 στις 11:07 @Sex
σχετικα με το τι κανουμε, στα διαλληματα, συννηθως με περιμενει εξω απο την πορτα του τμηματος μου, και κατεβενουμε μεχρι της τουαλετες μαζι, παμε μεσα, μπενουμε σε μια τουαλτε κλειδωνουμε και.... Αρχιζει το show. οσο για το που εχουμε φτασει, εχουμε φτασει μεχρι και την εισχωρηση, χωρις βεβαια να τελειωσει ( δηλαδει κανενας δεν εκσπερματοσε). Στην σρχη ηθελα και εγω αλλα στην αρχη, ηταν και αυτος ποιο φιλικος, με ρωτουσε τι θελω, ακομα και κατα την διαρκεια της πραξεις με ρωτουσε αν ειμαι καλα, και καποιες φορες που χλομιαζα, σταματουσε και μου ελεγε οτι δεν φενομαι πολυ καλα με αποτελεσμα να το αφηναμε για αλλη στιγμη. Μονο που τωρα, οχι απλος δεν τον ενδιαφερει αν ειμαι καλα κ.τ.π αλλα ακομα και οταν του ζηταω να κανουμε ενα διαλλημα, δεν σταματαει και λεει ''οχι τωρα ειμαι κοντα'' ακομα και αν εχει μολις αρχισει. Και ναι, εμενα μου αρεσει που και που να κανω κατι μαζι του, μα η κατασταση εχει γινει ποια ανεξελενκτη, τοσο πολυ, που φοβαμαι οτι αυριο/μεθαυριο θα μου ζητησει αντι για τις τουαλετες να παμε στο γραφειο του διευθηντη... Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω
Μήνυμα στις 22/11/2022 στις 13:37 @Flame
να σου πω την αληθεια, ποτε δεν πιστευα σε αυτα, ομως μια μερα, εκει οπου στεκομουν, απλα επεσα, και οταν ανοιξα τα ματια μου, (διοτι απο την ταραχη εκλεισαν μονα τους) ειδα τον εαυτο μου να πεφτει, και καταλαβα, οτι ειμουν μια αυλη σκια στον αερα ορατη μονο στον εαυτο μου. περιπλανυθικα λιγο στο σπιτι, ενιωθα αναλαφρος, ψυχηκα και σωματικα, ηταν λες και ειχα ολοκληρωθει, και απελευθερωθει . χαφνικα ενιωσα το κεφαλι μου να συμπικνονετε, και κατι απο πισω μου να με ρουφα, ξυπνησα στο νοσοκομειο, με την μητερα μου στο προσκεφαλο μου, (ξεχασα να αναφερω οτι καθως περιπλανιομουν στο σπιτι ακουσα να μιλαει η μητερα μου με τον πατριο μου για την δουλεια της μητερας μου) και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το πρωτο που μου ειπε η μανα μου ηταν :βρηκα καινουργια δουλεια!!, τωρα, εγω συνεχιζω να μην πειστευω σε αυτα, και πιστευω οτι απλος, οταν κατερευσα ο εγκεφαλος μου δεν ειχε σταματησει (δηλαδει δεν στα φυσικα πλεσια) και μαζευε πληροφοριες οσο ημουν ασεσθητος
Πήγαινε στο θέμα: Αστρικη προβολη
Μήνυμα στις 22/11/2022 στις 05:14 @Sex
καλησπερα/μερα/νυχτα, εδω και καποιο καιρο, στα διαλιματα του σχολειου παω με εναν φιλο μου στις τουαλετες και... ας πουμε απλος οτι εχουμε πολυ ιδιετερες στιγμες μαζι, το θεμα ειναι οτι γενικος εγω δεν θελω παντα να το κανω αυτο, και εκεινος με πιεζει (αλλο που στο τελος γινετε το δικο μου μετα απο πολυ λεκτικη διαμαχη) και αυτη την εποχη ειδικα, που ειναι το word cup, ολα τα αγορια, στα διαλλιματα ερχονται στις τουαλετες για να το παρακολουθισουν, του λεω οτι δεν μπορουμε πλεον στο σχολειο, αλλα εκεινον δεν τον πολυ ενδιαφερει [και οχι τιποτα αλλο, περναει ο διευθυντης για να ελενξει αν βλεπουν τα παιδια word cup(νομιζει οτι κατι κανει ο καημενος) ] με αποτελεσμα να με πιεζει παρα πολυ. και εκτος αυτου εγω δεν θελω να του πολυ λεω οχι διοτι εκεινος ειναι ανοικτα gay και εγω οχι, και φοβαμαι οτι θα το πει σε ολλο το σχολειο, και το σχολειο μου ειναι τερμα ομοφοβικο και εκτος αυτου,πριν αρχισω να κανω οτι κανω μαζι του, ειχα αρχισει μια σχεση με μια κοπελα, (μην αναφερω οτι αυτος δεν θελει ποτε να χρησιμοποιει προφυλακτικα τι να κανω?? πως να του το αρνηθω ή πως να του εξειγησω να παμε καπου αλλου?? (εκτος των φυσικων ''δεν μπορουμε, δεν θελω'' που δεν πιανουν) Υ.Σ συγνωμη για το μεγαλο κειμενο και τα ορθογραφικα Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω
Μήνυμα στις 21/11/2022 στις 09:30 @Sex
μπορεις και με το πικγαλ της τουαλετας( εγω αυτο κανω)
Πήγαινε στο θέμα: Αγγουρι
Μήνυμα στις 21/11/2022 στις 09:11 @Sex
αρχικα, για να πατε σε καμια παραλια γυμνοι, μπορειτε να πατε σε μια κανονικη παραλια το βραδυ, η σε μια γυμνηστων, λεγοντας οτι εισαι γυμνηστης, ( και λεγοντας οτι μπορειτε να χαζεψετε..... ξερεις εσυ) αμα δεν συμφωνησει, μπορεις μετα το μπανιο σου να μπεις γυμνος στο δωματιο του λεγοντας οτι το μπερδεψσες με το δικο σου και μετα να γκαβλοθεις και να του πεις οτι θα εδεινεσς τα παντα για καποιον να στον παρει (αν εισαi top) ή πεστου οτι τωρα τελευταια σου εχει κολησει η ιδεα για το πως θα ηταν με εναν αντρα για να πασ bottom( αυτο μου ειπε το παιδι που συνουσιαζομαστε) η μπορεις ακομα και να ''σου πεσει'' το παντελονι επιδει ειναι ''μεγαλο'' , να το αφισεις κατω και να του πεις μια δικεολογια, υπαρχουν πολλοι τροποι, αμα θες περισοτερους σε παρακαλο ενημερωσε με, διοτι εχω μια δουλεια και δεν μπορω να γραφω πολυ επισης το οτι συζηταει τοσο πολυ για την κοπελα του, μπορει να ειναι επιδει φοβατε να παραδεκτει κατι για τον εαυτο του (δηλαδει οτι του αρεσουν τα αγορια) ελπιζω να σε βοηθεισα (μολισ ειδα ποτε το εστειλες οποτε... για τις επομενες διακοπες) Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές με κολλητό
Μήνυμα στις 21/11/2022 στις 06:44 @Sex
ναι, αλλα μετα την διαδικασια (1-2 μερες) αρχιζουν να βγενουν καποια σπυρακια, μην σε νιαζουν γιατι αν σε αυτη/αυτος που θελεις αρεσεις πραγματικα, δεν θα ξενερωσει
Πήγαινε στο θέμα: Εσείς ξυρίζεστε στο πέος;
Μήνυμα στις 21/11/2022 στις 06:39 @Sex
πιστευω οτι η αισθηση θα ειναι ποιο ωραια αν ''ρουφας'' το πεος του, χωρις να αφινεις το κατω μερος το κεφαλιου για πανω απο 40 δευτερα, και παντα να του κανεις μαζας με την γλωσσα (στο κατω μερος του κεφαλιου) επισησ για να μην πνιγεσε, πιασε με το χερι σου την 'βαση' του πεουσ, ωστε να ρυθμηζεισ ποσο μεσα θα μπενει ελπιζω να βοηθεισα Πήγαινε στο θέμα: Οδηγίες για στοματικό
Μήνυμα στις 21/11/2022 στις 06:31 @Sex
εγω (οχι να το πενευτο...) τον εχω 18,5 και ειμαι 14 θεωρω οτι το μεγεθος σου ειναι απολυτος φυσιολογικο, και οπως εχουν πει αρκετοι, θα επιμηκυνθει ακομα περισοτερο κατα την ηλικηα των 17-19
Πήγαινε στο θέμα: 14 και 15 χρονών-μέγεθος πέους |