Μήνυμα στις 14/12/2022 στις 09:26 @Sex
Για την επίσκεψη σου στον γιατρό με φοβίσες ετσι οπως τα είπες.... Βέβαια ήσουν στις 3 βδομάδες αλλα και παλι εγω νομιζα οτι θελει απλως να με δει.... Βλέπω να φεύγω σακατεμενος Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή εφαρμογή προφυλακτικου
Μήνυμα στις 12/12/2022 στις 10:29 @Sex
Και εγω μπορω να επιβεβαιώσω ότι ειμαι ήδη 1.5 μήνα απο την επέμβαση και ακόμα δεν ειμαι 100% φυσιολογικός. Ειδικότερα στο σεξ ακόμα "παλεύω" να βρω τα πατήματα μου. Ήταν απλή επέμβαση αυτη που κάναμε σε ιατρικά επίπεδα αλλα οχι τόσο απλή όσο ελεγαν οι περισσότεροι...τουλάχιστον για εμενα! Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή Απορίες.
Μήνυμα στις 12/12/2022 στις 10:24 @Sex
Καλησπέρα Πανό ειχα διαβάσει το μήνυμα σου αλλα ξεχάστηκα να απαντήσω λόγω υποχρεώσεων. Οχι δεν ήταν η λάθος εφαρμογή προφυλακτικου αυτά γινόντουσαν κάποτε 😜. Τοτε δοκίμασα τα κλασικά προφυλακτικά και δεν μπορούσα να το φορέσω ολόκληρο...δοκίμασα αλλά πιο ελαστικά και μπήκε κανονικά βέβαια το ψυχολογικό κομμάτι παλι δεν με άφησε να....μετα απο σχεδόν 1.5 μηνα απο την επέμβαση. Ακόμα νιωθω ευαισθησία στο πέος κυρίως στο πάνω κομμάτι, επιπλέον οταν κανω μπανιο και ρίχνω νερό πάνω στο πέος αυτο βγάζει απο κατω απο το πετσακι κατι σαν κόκκινες φλυδες (οχι ράμματα αυτά έχουν φύγει καιρο ) σαν κλωστές που σιγα σιγα επιχείρησα μήπως φεύγουν με το χέρι αλλα τίποτα. Απλως κρέμονται όταν τρέχει το νερό πάνω. Τέλος ειναι να παω στο γιατρό οπως μου ειχε πει ένα μήνα πριν. (Βεβαια καθυστέρησα 15 μερες θα έπρεπε να είχα πάει 26 του μήνα ) Εσενα σου είχε πει να πας; Και αν ναι τι σου έκανε; Απλως σε είδε; Ελπίζω να είσαι καλά και περιμένω απάντηση! Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή εφαρμογή προφυλακτικου
Μήνυμα στις 30/11/2022 στις 06:23 @Sex
@panos888 Τι κάνεις φίλε; Ελπίζω να είσαι καλά. Έγραψα ένα νέο ποστ σχετικά με την περιτωμη και το προφυλακτικο αν μπορούσες να πεις καμια ιδέα ια βοηθούσε πολύ! Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή Απορίες.
Μήνυμα στις 30/11/2022 στις 06:21 @Sex
Καλησπέρα ξανά, Όπως ειχα γράψει σε προηγούμενο ποστ και μου έλυσε τις περισσότερες απορίες ο @panos σημερα εχω αλλη μια. Αφου περασε ο μήνας και έφυγαν τα ραματα σήμερα προσπάθησα να κάνω σεξ με την κοπέλα μου. Δεν είχα υπολογίσει όμως ουτε είχα κάτσει πιο πριν να δοκιμάσω πως μπαίνει ένα προφυλακτικο μετα την αλλαγή του πέους μου με την επέμβαση της περιτωμης. Έτσι μολις πηγα να βάλω το προφυλακτικο για κάποιο λόγο ειτε λόγο φόβου η άγχος δεν μπορούσα να το περάσω κάτω από το κεφάλι του πέους. Δηλαδή έμπαινε μεχρι το κεφαλάκι και μετα κωλουσε δεν ανεβαίνε πάνω στο πετσακι έμενε εκει. Και ολη η πράξη οδηγήθηκε σε μια τεράστια αποτυχία. Μπορεί κάποιος με ανάλογη εμπειρία που να έχει κάνει την επέμβαση να μου απαντήσει σχετικά με αυτό; Έκανα κάτι λάθος; Θελω μεγαλύτερα προφυλακτικά; Υ.Γ Τις επόμενες μέρες θα παω στο γιατρό οποτε αναγκάστηκα θα τον ρωτήσω αλλα δεν θέλω να φανώ τοσο μ@λ@κ@ς Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή εφαρμογή προφυλακτικου
Μήνυμα στις 30/11/2022 στις 06:08 @Sex
Φίλε μου καλησπέρα δυστυχώς όχι δεν γίνεται...Τις πρώτες 10 μέρες εγω πέρασα λιγο δύσκολα σε οτι αφορά το περπάτημα και τα ρούχα τις περισσότερες φορές κυκλοφόρουσα γυμνός. Οποτε για σεξ πριν τις 3 βδομάδες το ξεχνάς. Εκτος οτι δεν πρέπει δεν θα μπορείς κιολας. Μετα τις 3 βδομάδες ισως να μπορείς να αυνανιστεις. Ενας μην χωρίς σεξ δεν είναι και τραγικα πολυ. Σεξ μετά από ένα μήνα και τέσσερις μέρες προσπάθησα τωρα και ηταν λιγο άβολο προς το παρόν. Αλλα σε 10 μέρες θα σαι καλα και ο καιρός ηα περάσει γρήγορα..... το θέμα είναι να λυθεί το πρόβλημα που έχεις και έχουμε. Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή Απορίες.
Μήνυμα στις 10/11/2022 στις 05:48 @Sex
Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ! Χαχα να δεις εγω τις φρίκες ειχα φάει ενω γενικότερα δεν φοβάμαι γιατρούς κτλπ στην σκέψη μόνο οτι θα μου κάνουν αυτό στο συγκεκριμένο σημείο ..άσπριζα. Ειδικά όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι είναι αναγκαίο να κανω περιτωμη....μετά μπήκε σε mute δεν άκουγα τι έλεγε φρίκαρα...χαχαχ. Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή Απορίες.
Μήνυμα στις 8/11/2022 στις 17:31 @Sex
Φίλε πραγματικά μου έχεις λύσει περισσότερες απορίες απο οτι ο γιατρός που του τα βγάζω με το ζόρι. Ο λόγος που έκανα εγώ προσωπικά ήταν επειδή δεν ένιωθα τιποτα στο σεξ και τώρα θελω πολυ να δοκιμάσω αν "άξιζε" ολο αυτο....χρειάζεται υπομονή πράγμα δύσκολο καθώς κάποιες μέρες μενω στην κοπέλα μου...τουλάχιστον πλέον οταν εχω στύσεις δεν πονάω!! Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω να ακολουθήσω αυτο που έκανες και εσυ και να το αποφύγω για ένα γεμάτο μήνα. Σε ευχαριστώ που μου έλυσες τις απορίες αν γνωρίζεις τιποτα αλλο που πρέπει να γνωρίζω θα το εκτιμούσα να μου πεις. Τωρα για το σαιτ δεν έχω ιδέα. Τυχαία έψαχνα ένα forum να μου λύσει τις απορίες και βρήκα αυτό καθώς είδα ότι έχει ανταπόκριση σε ερωτήματα χωρίς τρολαρισματα. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!! Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή Απορίες.
Μήνυμα στις 7/11/2022 στις 14:46 @Sex
Δεν γνωρίζω με τι εγινε η επέμβαση ισως οχι με lazer επειδή την εκανα σε δημόσιο νοσοκομείο. Παρόλα αυτά εχεις δίκιο και δεν πρέπει να αφήνουμε τέτοια πράγματα μονο και μονο από φόβο καθώς οι περισσότεροι φαντάζομαι είμαστε σε νεαρή ηλικία και η έλλειψη και αποφυγή του σεξ μπορει να σε καταστρέψει ψυχολογικά. Πήγαινε στο θέμα: SOS περιτομή βοήθεια
Μήνυμα στις 7/11/2022 στις 14:42 @Sex
Καλησπέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Οταν τον ειχα καλέσει μου ειχε πει οτι ειναι νεκρο δέρμα αν βάλω μπεταντιν θα φύγει και να μην ανησυχώ..δεν έφυγε βέβαια ίσως έγινε πιο επιφάνειακο. Άλλη μια ερώτηση να σου κάνω. Μου είπε μετα απο 25 μερες θα φύγουν τα ραματα και μπορώ μετά από 1 μηνα να κανω σεξ. Την πρώτη σου επαφή μετα την ανάρρωση πως ήταν; πονεσες; Να προσέξω κατι ; Παρόλα αυτά θα τον καλέσω αύριο αν το σηκώσει θα τον ρωτήσω τα απαραίτητα. Σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση! Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή Απορίες. |