Μήνυμα στις 14/3/2023 στις 17:22 @Sex
η αληθεια ειναι πως και εγω κολλουσα σκεψου πρωτη φορα βαρεσα με παρεα στα 26 μου πριν 3 χρονια περιπου αλλα πλεον το ευχαριστιεμαι αν παντως θες για να σου φυγουν οι ενδοιασμοι μπρουμε να βαρεσουμε με κληση απο καποιο σοσιαλ με τσοντα Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός με παρέα
Μήνυμα στις 5/3/2023 στις 16:04 @Sex
το πεος σου θα επανελθει στην κανονικη του μορφη μετα απο αρκετες μερες ετσι ειναι το σταδιο της επουλωσης της περιτομης Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη
Μήνυμα στις 18/2/2023 στις 15:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:καλησπερα φιλε εκανα και εγω τον νοεμβριο και οταν εκλεισαν τα ραματα παρατηρησα σαν μια μικρη μειωση στο μεγεθος δεν μπορω να το εξηγησωεπισης τωρα που ειναι ανοιχτο οταν κατουραω πιτσιλαει παντου Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή μείωση μεγέθους
Μήνυμα στις 18/2/2023 στις 15:10 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:καλησπερα φιλε μου η ομαδικη μαλακια ειναι απ τα πραγματα που βγαινουν λιγο αβιαστα οχι προγραμματισμενααν φερεις σε ενα φιλο τη συζητηση και τσοντα αραξτε και δειτε θα παει απο μονο του το διαδικτυακο μην το φοβασαι καλο ειναι να ξεκινησεις ετσι για να σου φυγει καποια ειδους ντροπη Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός με παρέα
Μήνυμα στις 29/10/2022 στις 07:22 @Sex
εχω ενα φιλο που βαραμε μαλακια που και που και ειναι οτι καλυτερο λεμε χυμα οτι μας καυλωσει στο μυαλο επειδη μενει καμια φορα βαραμε καιι με κληση απ το skype Πήγαινε στο θέμα: Εμπειριες με φιλουσ (μαλακια) |