Μήνυμα στις 20/1/2006 στις 00:29 @Sex
ενας φιλος μου που δοκιμασε..μου λεει ειναι σπαστικο..θελεις να τελειωσεις και δεν γινετε :D
Πήγαινε στο θέμα: EΠιβραδυντικό
Μήνυμα στις 17/5/2005 στις 00:30 @Sex
Αναφορά: (korpi@16 Μαΐου 2005)diladi apo oti katalaba,ayto to igro einai xrisimo mono otan einai na kaneis thn pra3i me to koritsi sou xwris profilaktiko !!kapoies fores to koritsi mou bgazei elaxiso igro alla kapoies alles bgazei arketo(pou ofeiletai ayto??) me ayto -> Όπως και να έχει, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που κάνουν δυο ανθρώπους "συμβατούς" στο σεξ ή όχι. <- ti 8es na peis ?? Πήγαινε στο θέμα: giati ginete ayto??
Μήνυμα στις 15/5/2005 στις 23:10 @Sex
emena pou exei mia klisi pros ta aristera einai kalo?
Πήγαινε στο θέμα: otan eimai se stisi...
Μήνυμα στις 15/5/2005 στις 23:00 @Sex
loipon paidia,eimai 15 xronwn!!ta exw me ena koritsi 3,5 mhnes(sobari sxesi,diladi thn agapaw k me agapaei),loipon,tis pio polles fores pou briskomaste,kanoume kapoia pragmata,den 3erw pws na to pw kosmia,tespa mou ton anebokatebazei k egw xrisimopoiw to daxtilo mou kai to pigainwfernw(lol) -den mporw pio kosmia-,kai pou lete,san skeftomai pws tha ginei ayto tis pio polles fores,ugrainei to peos mou kai bgazei ena igro(sperma prepei na einai alla oxi pixto,kai kata kapoion tropo niwthw abola?ti mou protinete??na paw se kanenan giatro??an nai se poion(ti eidikotita)??
Πήγαινε στο θέμα: giati ginete ayto?? |