Μήνυμα στις 15/11/2006 στις 13:39 @Διάφορα
Ο Δημητρης ειναι παραγωγος ραδιοφωνου. Ειχε βαλει μια εκπομπη playback ωστε να εχει αλλοθι για ενα φονο που εκανε. Καθως γυρνουσε πισω με το αυτοκινητο ακουγε την εκπομπη και η κασετα κολλησε, αρα εχασε το αλλοθι. Νομιζω οτι αυτο ειναι Πήγαινε στο θέμα: Gregs Mystery
Μήνυμα στις 13/6/2006 στις 12:51 @Διάφορα
Απο Yamaha το μονο που μου αρεσε ειναι το Motif, πραγματικα πολύ καλό οργανο. Ως κατοχος 2 Roland σου προτεινω ανεπιφυλακτα τα XV-5050, XV-5080, Fantom Xr (σε ρακ). Απο Korg μετραει πολύ το LE και το Τriton Rack αλλα και ενα επισης εκπληκτικό οργανο ειναι το Nord Lead της Clavia. Προταση μου ειναι να πας σε καποιο rack και να αγορασεις ενα καλο controller, οπως το Κeystation 88es (γυρω στα 400 ευρα). Θα σου βγει φθηνοτερα και ειναι ποιο ευκολο στη μεταφορά από ενα ογκωδες 88αρι workstation. Forum μπορεις να τσεκαρεις το www.noiz.gr Πήγαινε στο θέμα: Αγορά Synthesizer
Μήνυμα στις 23/9/2005 στις 18:32 @Διάφορα
Αναφορά: O Tom Robbins ειναι πολύ καλός αλλα πάντα με κουράζανε τα ββλία του. Γραφεί ωραία αλλα πολύ "βαριά" Πήγαινε στο θέμα: Λογοτεχνικά Βιβλία
Μήνυμα στις 30/8/2005 στις 12:12 @Διάφορα
Ο Παναθηναικός δεν είναι πρόβλημα.Είτε χάσει είτε και κερδίσει, είτε διαλυθεί ενετλώς εσυ παλι θα έχεις να φάς (εκτός αν είσαι παίκτης). Το πετρελαιο απο την άλλη μπορει να σου γυρίσει την ζωή σου τουμπα, από ανατιμησεις και ακρίβεια μέχρι πόλεμο. Θα πρότεινα να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με μαλακείες που μας σερβίρουν για να ξεχνάμε τα προβληματα μας και προβληματιστούμε λιγο με κατι πιο σοβαρό από μια μπάλα που παει περα δωθε και 22 ηλίθιοι τρέχουν να την πιάσουν Πήγαινε στο θέμα: Αναποφάσιστος
Μήνυμα στις 8/8/2005 στις 14:50 @Sex
Opote exw partener! pros DarkBitch....lipamai giayto pou sou tyxe...alla xairomai pou apo oti fainetai to kseperases... Πήγαινε στο θέμα: Κάθε πότε το κάνετε;
Μήνυμα στις 17/6/2005 στις 15:56 @Διάφορα
Tha simfwnisw....Enas kollitos pige mikono mia vdomada ( dwrean ksenodoxeio apo douleia ) kai vgike mono gia 3 wres kai efrikse...yparxei mia megali diafora anamesa sto pernaw kalla kai sto enoxlw me tin ilithia parousia mou ton allo..Apo tin alli an tous diokseis olous apo ekei i mykonos einia pragmati ena omorfo nisi..o kosmos einai skata H Krhth vevaia den paizetai..4 xronia kathe aygousto chania.Ta Spaei Πήγαινε στο θέμα: Ελληνικά νησιά
Μήνυμα στις 10/5/2005 στις 00:37 @Κλάψιμο
Υ.Γ προς : LYSOZHMHS Η αναζητηση φανταστικων κοσμων ειναι κατι που το εχουμε ολοι ( εγω στα 24 μου γυρναω απο δουλεια και χανομαι στον κοσμο του Final Fantasy η διαβαζω για 50η φορα τον Elric του Melnibone ) αλλα δεν νομιζω οτι καποιος απο τη γενια μας προτιμαει αυτο από ενα κρασι με ενα φιλο η cinema με την κοπελα του. Πήγαινε στο θέμα: Που πήγαν τα παιδιά απτις αλάνες?
Μήνυμα στις 10/5/2005 στις 00:28 @Κλάψιμο
Ισως εχετε δικιο, ισως εχω εγώ....Ομως ειναι το ιδιο να ακουμπας, να χτυπας, να βλεπεις... με το να κρατας ενα joypad; Ειναι οντως επικυνδυνες οι γειτονιες η ετσι μας καναν να πιστευουμε; Και τελος τη σχεση μπορει να εχει η κοινωνικοτητα με το chat και το cybersex; Τρανο παραδειγμα παιδια που δεν μπορουν να πουν σε μια κοπελα : σε γουσταρω!! αλλα μπορουν από μυνημα να ζητανε τσι******α! Αυτο δεν ειναι κοινωνικοτητα....ειναι κατι απροσωπο που αφηνει τα παιδια ακαλυπτα σε πιο πραγματικους κινδυνους, οπως η επαγγελματκη τους αποκατασταση Πήγαινε στο θέμα: Που πήγαν τα παιδιά απτις αλάνες?
Μήνυμα στις 9/5/2005 στις 02:53 @Κλάψιμο
Αφορμή πήρα από μια κουβέντα με τον ξάδερφο μου (ετών 13,κιλά 85).Το ρωτάω το παλουκάρι : που θα πας Μάνο μετά... - Να παίξω Playstasion μου λέω και φεύγει.... Και ρωτώ εγώ λοιπόν περίλυπος....Που πηγαν τα παιδιά απ΄τις αλάνες, που πήγαν οι μπάλλες και τα ποδήλατα; Τα ματωμένα γόνατα και η βαβούρα στους δρόμους?που πηγαν τα παιχνίδια και οι παρέες; Μήπως οι μανάδες προτιμουν να εχουν το κεφάλι τους ύσηχο (και τα παιδά οικοιωθελώς φυλακισμένα) χώρις αγχος μη χτυπήσει το παιδι, μη κανει κακές παρέες το παιδί, μη πεσει στα ναρκωτικά και λοιπές άλλες μπαρουφες.... Μήπως η ελευθερία βουλησης ειναι πλέον ουτοπία, μήπως τα παιδια από το σχολείο μαθαίνουν να ενδίδουν και τελικά να καταλήγουν φυλακ΄σμένα σωματιά και ψυχικά ή μηπως δε φταιει κανείς και απλά έτσι είναι η εποχή μας; Και για να μην παρεξηγηθώ....είμαι περιχαρης ιδιοκτήτης Gameboy,Playstation2 και PC εδώ και πολλά χρόνια αλλα θυμάμαι ακόμα οτι στα 13 μου ήμουν 50 κιλά απο την τσίτα, και προτιμουσα να τσιμπαω τον κ***ο της ***** από το να αυνανίζω τον εγκεφαλο μου 24 ωρες το 24ωρο... Και τελικά ρωτάω....μηπως η αλάνα της γειτονιάς ήρθε η ωρα να αντικατασταθεί από Ιντερνετ καφε η θα ξαναβγουν τα παδιά να ματωσουν τα γόνατα τους; Πήγαινε στο θέμα: Που πήγαν τα παιδιά απτις αλάνες? |