Μήνυμα στις 7/11/2022 στις 13:46 @Sex
Πήγα επιτέλους σε ειδικό ουρολόγο και από ότι φαίνεται δεν έχω φίμωση απλά χρειάζεται ορισμένες κινήσεις και κάτι φάρμακα για να είναι τελείως νορμάλ. Γενικά αν το διαβάζει κάποιος που έχει τις ίδιες ανησυχίες με εμένα απλά μην το αφήνετε, είναι πραγματικά τζάμπα άγχος και πίεση για κάτι πάρα πολύ απλό. Εξάλλου ακόμη και περιτομή αν χρειαστείτε δεν είναι κάτι φοβερό, είναι μια απλή επέμβαση ρουτίνας.
Πήγαινε στο θέμα: SOS περιτομή βοήθεια
Μήνυμα στις 6/11/2022 στις 09:04 @Sex
Κάτσε δηλαδή είναι τόσο ακραίο; Μετά από 12 μέρες κατάφερες να βγεις έξω; Επειδή κυριολεκτικά με όσους έχουν μιλήσει μιλάνε για μια μικρή ενόχληση τις πρώτες 3-4 ημέρες και μετά όλα σταδιακά γίνονται νορμάλ. Σεξ μετά από πόσες μέρες μπορείς να κάνεις; Επίσης έκανες περιτομή με νυστέρι ή laser; Έχω την εντύπωση πως με laser η περίοδος αποθεραπείας είναι αρκετά μικρότερη και πιο ανώδυνη. Πήγαινε στο θέμα: SOS περιτομή βοήθεια
Μήνυμα στις 5/11/2022 στις 09:48 @Sex
Μήνυμα στις 5/11/2022 στις 06:39 @Sex
Απλά το θέμα είναι πως είναι πιθανό σύντομα να κάνω κάτι με μία κοπέλα και φοβάμαι να κάνω σεξ έτσι. Τι μου προτείνεις;
Μήνυμα στις 20/10/2022 στις 17:34 @Sex
Φίλε εσύ έχεις κάνει με νυστέρι ή με laser; Με laser έχω ακούσει πως ο πόνος μετά την επέμβαση είναι μηδαμινός, απλά νιώθεις μια ενόχληση τις πρώτες 2-3 μέρες. Με ανησυχεί αυτό που γράφεις για τον πόνο πάντως. Δεν ξέρω τι να κάνω, αυτό το ζήτημα με ταλαιπωρεί πάρα πολύ εδώ και καιρό πραγματικά. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου και σου εύχομαι καλή ανάρρωση.
Μήνυμα στις 1/10/2022 στις 01:27 @Sex
Γεια σας είμαι 19 ετών και έχω φίμωση. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνω περιτομή αλλά φοβάμαι πάρα πολύ και αισθάνομαι μια ντροπή να μιλήσω στους γονείς μου για αυτό το θέμα σε τόσο μεγάλη ηλικία. Σας παρακαλώ βοηθήστε με και αν έχετε εμπειρίες από περιτομή γράψτε τες. Επίσης, αν τελικά κάνω περιτομή πόσες μέρες θα πρέπει να απέχω από την σχολή;
Πήγαινε στο θέμα: SOS περιτομή βοήθεια |