Μήνυμα στις 19/11/2024 στις 00:43 @Sex
Άσε τη φύση και το ένστικτο να κάνουν τη δουλειά από μόνα τους και το κυριότερο, μην αγχώνεσαι! Αυτές είναι οι ομορφιές της ζωής. Ό,τι αξίζει σε αυτή τη ζωή είναι ο έρωτας. Πήγαινε στο θέμα: Φαση
Μήνυμα στις 19/11/2024 στις 00:41 @Κλάψιμο
Δεν το είχα ακουστά τον όρο. Γκούγκλαρα και είδα αρκετά. Πχ. ''Η ΙΨΔ συνήθως αντιμετωπίζεται με ψυχολογική θεραπεία, φαρμακευτική αγωγή ή έναν συνδυασμό των δύο αυτών΄΄. Σίγουρα καλό θα ήταν να δεις κάποιον ειδικό να ησυχάσεις. Πιστεύω ότι όλα είναι στο μυαλό μας και ότι όλα πηγάζουν από κάπου. Βρες την πηγή / τη ρίζα του θέματός σου και καταπολέμησέ το . Όλα θα πάνε καλά. :) Πήγαινε στο θέμα: Ιδεο ψυχαναγκαστική διαταραχή -μαλλια
Μήνυμα στις 23/7/2024 στις 03:47 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα. Ήσουν στην αρχή της εφηβείας όταν άρχισες τις σκέψεις που περιγράφεις, οπότε ό,τι νιώθεις είναι πολύ φυσιολογικό. Επιπλέον, έχεις βιώσει χωρισμό γονέων που από μόνη της είναι μία δύσκολη κατάσταση. Γεννήθηκες στην αρχή της κρίσης και όταν βίωσες τα αποτελέσματά της ήσουν σε μία δύσκολη ηλικία. Βίωσες κορώνα στα 12-13 και έμαθες στον εγκλεισμό, αντί να είσαι έξω, να βγαίνεις με τις παρέες σου, να γελάτε, να χορεύετε και να πηγαίνεις σινεμά. Αυτό και μόνο (η κλεισούρα αυτή) είναι κάκιστη για τον ψυχισμό ενός έφηβου ατόμου - και όχι μόνο. Όλες οι παραπάνω καταστάσεις επηρεάζουν τους ενήλικες, έχουν νεύρα και ένταση, όλα τους φταίνε και αυτά τα αρνητικά συναισθήματα, φυσικό είναι να περνούν σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Όλοι μας αισθανόμαστε μόνοι, όλοι μας αισθανόμαστε ότι δεν οδηγούμαστε πουθενά, όλοι μας ζούμε απλά για να ζήσουμε - σαν μια διεκπεραίωση. Οι τηλεοράσεις μας βομβαρδίζουν αποκλειστικά με κακές ειδήσεις, μας ρίχνουν την ψυχολογία, κανείς δεν μπορεί να συνεννοηθεί με κανέναν γιατί όλοι έχουν μάθει να κοιτάζουν τον εαυτό τους. Κανείς δεν ακούει τον άλλο, κανείς δεν ενδιαφέρεται για τίποτα. Μόνη μας έννοια να βάψουμε κανα νύχι, να κάνουμε κανά ταττού, να πετάξουμε κανα βυζί έξω, κανά μπράτσο και να τα δείξουμε στο insta, στο FB, κλπ ανοησίες. Δηλαδή ποιότητα ανθρώπων = μηδέν._ Μας έχουν αποκοιμίσει τέλεια και εσύ (και ο καθένας) ψάχνουμε να βρούμε τον δρόμο μας μέσα στη ζούγκλα των αποχαυνωμένων ποιητών. Σίγουρα μέσα στο κοπάδι θα βρεθούν στο δρόμο σου 2-3 άνθρωποι που θα αξίζει να πεις μια κουβέντα παραπάνω. Κάνε αυτά που σε ευχαριστούν (κάτι ουσιαστικό όμως, όχι 50ώρες κινητό και τάμπλετ να βλέπεις ηλίθια βιντεάκια) και θα δεις πως θα ανέβει η ψυχολογία σου. Κάνε βόλτα στη φύση, πάρκο, ο,τιδήποτε. Διάβασε ένα καλό βιβλίο, άκου καλή μουσική, πήγαινε σε ένα κολυμβητήριο, πάρε ποδήλατο, δες μία καλή ταινία, μην παραμελείς τον εαυτό σου, να τρως και να κοιμάσαι καλά. Το κυριότερο, μάθε να κλείνεις τα αυτιά σου στη μαλακία του κόσμου. Μη μασάς, θα βρεις το πάτημά σου. Η ζωή είναι ωραία. Πήγαινε στο θέμα: καταθλιψη, η οχι τελικά;
Μήνυμα στις 31/3/2024 στις 22:43 @Sex
Πιστεύετε αξίζει να ξαναρχίσω την μαλακία; Ναι, σε αποσυμπιέζει και σε χαλαρώνει. Αλλά με μέτρο. Αν αγχώνεσαι με τους αγώνες κλπ, να το κάνεις σε φάση που την επόμενη ημέρα δεν έχεις κάποια υποχρέωση. Επίσης (το ξέρεις καλύτερα από εμένα) να προσέχεις τη διατροφή σου για να παίρνεις την απαιτούμενη ενέργεια. Με αυτή την απουσία μπορεί να μου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα; Κανένα. Απλά όλα με μέτρο. Πήγαινε στο θέμα: Αποχή μαλακιας
Μήνυμα στις 27/3/2024 στις 02:08 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Συνήθως κερδίζουμε κάποιον με τον χαρακτήρα μας.Η εμφάνιση, όσο καλή και αν είναι, αν δεν υπάρχει ουσία και χαρακτήρας σε ένα άτομο, φθείρεται στο χρόνο και στα μάτια μας. Επίσης, δίπλα μας έχουμε ''αυτό που μας αξίζει''. Δηλ. πες ότι βρίσκεται μία κοπέλα πανέμορφη και σε κερδίζει με την εμφάνιση και μόνο. Αν στην πορεία δεις ότι δεν μπορείς να ανταλλάξεις δυο κουβέντες μαζί της, τότε παύει να σε γοητεύει αν δεν υπάρχει χημεία μεταξύ σας. Σε μικρές ηλικίες τα κορίτσια κοιτάζουν σε μεγάλο ποσοστό μόνο την εμφάνιση. Μπορείς όμως σιγά-σιγά να αφήνεις να σε γνωρίζουν με το μαλακό, χωρίς βιασύνη και χωρίς να τρελαίνεσαι, με ψυχραιμία, με χαρακτήρα, ταμπεραμέντο, πνεύμα, χιούμορ, ποιότητα. Σίγουρα κάποια θα βρει αξία σε όλα αυτά. Το πρόβλημα είναι αν ο φίλος σου τα έχει όλα αυτά και είναι και όμορφος :p Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑΑΑΑ
Μήνυμα στις 15/3/2024 στις 07:09 @Κλάψιμο
Σε ευχαριστώ για την αποδεκτή. Οκ, δεν θέλω να τα ισοπεδώνω όλα, προφανώς υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν συναίσθημα και μοιράζονται ίδιες αξίες. Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε σημεία ζωοποίησης και αυτό φαίνεται σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας. Επιθετικότητα και κυνισμός, παντού. Οπότε σε καμία περίπτωση μην το εισπράττεις ως απόρριψη (και συνεπώς να μην χαλιέσαι) γιατί απλούστατα δεν φταις εσύ για την συμπεριφορά άλλων. Μπορεί να μην σου είναι εύκολο στην πράξη, αλλά για εμένα, κάνε μία συζήτηση για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, για το τι σε ενοχλεί και μετά ας πάρει ο καθένας τον δρόμο του για κάτι που να αξίζει. Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι να κανω
Μήνυμα στις 12/3/2024 στις 03:12 @Sex
Πρέπει να πας σε ουρολόγο και να δει εάν χρειάζεσαι περιτομή ή αν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Επειδή είσαι ανήλικος θα πας με τους γονείς σου. Δεν είναι τίποτα να ντρέπεσαι, στο μυαλό σου είναι αυτό. Πήγαινε στο θέμα: Χρειάζομαι γιατρό;
Μήνυμα στις 12/3/2024 στις 03:09 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Στέλλα άποψή μου είναι ότι οι νεότερες γενιές (των 30 και κάτω) για κάποιο λόγο είναι ''άνιωθοι'' και δείχνουν παντελή αδιαφορία αλλά και άγνοια για ό,τι ορίζει και διέπει μία κοινωνία και τους κανόνες της.Θεωρώ πως δεν έλαβαν τίποτα από το σπίτι τους και αυτό βγαίνει τώρα προς τα έξω, δημιουργώντας προσεχώς μία κοινωνία στα όρια της κατάρρευσης προς κάθε κατεύθυνση. Θα μου πεις τι σχέση έχουν τα παραπάνω με αυτό που ρωτάς. Πιστεύω πως ανήκει στο ίδιο πλαίσιο του φαινομένου αυτού. Θα σου έλεγα λοιπόν να μην επενδύσεις συναισθηματικά και να μην το καθυστερείς, γιατί όσο ελπίζεις χάνεις χρόνο. Έχεις κολλήσει τώρα και είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις, αλλά έχω εμπιστοσύνη στο χρόνο ότι θα κάνει εκείνος τη δουλειά για εσένα - έστω και με μικρές συναισθηματικές απώλειες. Καλύτερα το τίποτα από μία μετριότητα - που κανείς δεν αξίζει. Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι να κανω
Μήνυμα στις 4/3/2024 στις 01:15 @Sex
Αυτό ακριβώς εννοούσα. Προσωπικά, δεν το έχω δοκιμάσει και δεν με δελεάζει ιδιαίτερα σαν ιδέα, ωστόσο έχω κάνει κάτι εναλλακτικό (σε κατάσταση μέθης..) και το ρίχνω σαν ιδέα: H σύντροφος ανάσκελα, με ανασηκωμένη λεκάνη και εγώ από κάτω της, κρατώντας ένα μπουκάλι ουίσκι, να ρίχνω με το ένα χέρι στην κοιλιά και χαμηλότερα και αυτό να ρέει και να πέφτει ηδονικά στο στόμα μου. ps: Ευχαριστώ για την αποδεκτή. Πήγαινε στο θέμα: Υπάρχει πρόβλημα πιστεύω
Μήνυμα στις 27/2/2024 στις 01:48 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα.Απλά έτυχε και μάλιστα εμπίπτετε σε αυτή την κατηγορία https://www.ftou.gr/forum/threads.asp?f=7&t=39645 Πήγαινε στο θέμα: Υπάρχει πρόβλημα πιστεύω |