Μήνυμα στις 23/1/2023 στις 18:19 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας ειμαι εχω εδβ και 1μισο χρονο σχεση αλλα με το αγορι μ βρισκομαστε το πολυ 2 φορες την βδομαδα λογο οτι μενει με τους δικους του και γω μεν και δν περναμε ποιοτηκο χρονο ουτε κανουμε πολυ σεξ μια φορα την βδομαδα και αυτο με ξενερωνει ενω τον θελω πολυ αλλα αυτο με τρσβαει σεβομαι οτι δν μπορει να νοικιασει και καταλαβαινω αλλα εχω και γω τις αναγκες μου δεν θελω να τον χωρισω αλλα νομιζω οτι καποιες φορςς φντ οτι δν εχω ορεξη γτ του ακθρωνω συναντισεις γτ καταλαβαινω οτι παλι το ιδιο θα γινει και η σχεση μας μου φαινεται σαν μια ρουτινα ενα μοτυβο. Δεν ξερω τι να κανω δν θελω να τον πιεσω στο να νοικιασει γτ καταλαβαξνω πως ειναι και γω δν μπορω
Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑΦΑ ΣΧΕΣΗΣ
Μήνυμα στις 17/12/2022 στις 07:12 @Sex
Εβγαλα εχει 3 μερες ενα σπυρακι με πυον στην περιοχη της κλειτοριδας και με ποναει πολυ, μηπως ξερετε απο τι μπορει να ειναι ειχα περιοδο και πηρα καινουργιες σερβιετες που δν ειχα ξανα δοκιμασει και νομιζω οτι φταιει αυτο
Πήγαινε στο θέμα: ΣΠΥΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
Μήνυμα στις 29/8/2022 στις 10:30 @Sex
Με το αγορι μου καναμε προκαταρκτικα τελειωσε πανω στην κοιλια μου και το σπερμα εφτασε στο εφηβαίο μετα απο αυτο το αγορι μου μου εβαλε δαχτυλο και απο τις κινησεις γλυστισε και λιγο σπερμα απο τον εφηβαιο στο αιδοιο μου υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης για να παρω το χαπι της επομενης μερας γιατι σε 2 μερες ειναι οι γονιμες μερες μου;
Πήγαινε στο θέμα: Δαχτυλο σπερμα πιθανοτητα εγκυμοσινης!!!! |