Μήνυμα στις 10/1/2024 στις 14:26 @Sex
Καλησπερα ειμαι 18 και αντιμετωπιζω παρομοιο προβλημα.Θα μπορουσες να μου πεις ποια επουλωτικη αλοιφη πηρες αν θελει συνταχογραφηση κλπ;Ευχαριστω εκ των προτερων φιλε
Πήγαινε στο θέμα: Ευαισθησια βαλανου
Μήνυμα στις 24/11/2023 στις 15:35 @Sex
Θα κλεισω ραντεβου αλλα αν ξερει καποιος ας μου πει.Παντα τον επαιζα χωρις να βγαζω το κεφαλακι εξω.Οποτε τον τελευταιο χρονο παρατηρω τεραστια ευαισθησια στην βαλανο σε βαθμο που μπορω απλα να την ακουμπαω ενω οταν βγαζω τελειως το κεφαλακι η στυση πλεον δεν ειναι πληρης.Οταν μπαινω με προφυλακτικο δεν εχω θεμα αλλα στοματικο και χωρις προφυλακτικο ποναω.Ομως θα ηθελα να αποφυγω την περιτομη για αισθητικους λογους.Λετε να υπαρχει καποιο χαπι ή να μπορω να κανω κατι ωστε να μειωθει ο πονος στο κεφαλακι;Btw ειμαι 18.Ευχαριστω εκ των προτερων
Πήγαινε στο θέμα: Χρειαζομαι περιτομη;sos
Μήνυμα στις 12/7/2023 στις 09:09 @Sex
Το θεμα δεν ειναι τοσο με το να βγει οσο στον πονο που εχω αν βγει.Τυπου δεν μπορω ουτε κανονικο αγγιγμα.Σιγουρα θα δω γιατρο απλα θελω να πιστευω οτι θα με παραπεμψει σε ειδικες κρεμες για να φυγει η ευαισθησια.Υπαρχουν ετσι;Επισης μπορεις να μου εξηγησεις λιγο παραπανω τους τροπους με τους οποιους σου εφυγε η ευαισθησια;
Πήγαινε στο θέμα: Χρειαζομαι περιτομη;
Μήνυμα στις 11/7/2023 στις 08:46 @Sex
Ειμαι 17.Οσα χρονια αυνανιζομαι δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα .Στυση εκσπερματωση ολα κομπλε.Αλλα εχω τρομερο πονο στην βαλανο δηλαδη κεφαλακι.Γι αυτο και δεν το βγαζω ποτε.Γενικα εχω δυσκολια στο να βγαλω ολο το κεφαλακι και ακομα οταν αυτο γινεται δεν μπορω να τον παιξω κανονικα λογω πονου.Εχω ακουσει οτι αυτο γινεται να λυθει και με ειδικη κρεμα αντι περιτομης.Αν γνωριζει καποιος κατι αν γραψει.Ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: Χρειαζομαι περιτομη;
Μήνυμα στις 15/1/2023 στις 06:32 @Sex
Καλησπερα σε ολα τα μελη .Ειμαι 17 στα 18 και ειμαι απο τα ατομα που τον παιζει αρκετα.(Σε φυσιολογικα πλαισια).Ομως δεν με εχει πιασει ποτε καποιος.Οποιος θελει θα ηθελα να μοιραστει ιστορια αν τον εχουν πιασει ή καυλωνει σε αυτη την ιδεα.
Πήγαινε στο θέμα: Σας εχουν πιασει ποτε; |