Μήνυμα στις 20/12/2022 στις 04:12 @Sex
Σε ευχαριστώ πολύ για λ θτην απάντηση. Δεν επιθυμώ να πάρω το χάπι, δεδομένου ότι δεν ήμουν σε γόνιμες μέρες, γενικά την ωορρηξία μου την καταλαβαίνω, δεν είμαι στην εφηβεία, δεν έχω ασταθή κύκλο εδώ και ένα χρόνο και εννοείται τελείωσε έξω. Θεωρώ και εγώ ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες. Παρόλα αυτά, έχω ένα αρκετά μεγάλο άγχος γιατί μπορεί να ελαχιστοποιουνται κάποιες πιθανότητες αλλά δεν μηδενιζονται. Εννοείται ότι όποιος άλλος επιθυμεί να παραθέσει την αποψη του, αυτή τη στιγμή πραγματικά οτιδήποτε είναι χρήσιμο.
Πήγαινε στο θέμα: Πιθανότητα εγκυμοσύνης
Μήνυμα στις 19/12/2022 στις 15:21 @Sex
Έκανα σεξ χωρίς προφύλαξη την 23-24 μέρα του κύκλου μου. Τελείωσε έξω. Γενικά έχω πολύ σταθερό κύκλο 27-28 ημερών τον τελευταίο ένα χρόνο. Δεν έχω καθυστέρηση, αλλά ήδη αγχώνομαι. Διαβάζω διαφορά πράγματα ονλινε και έχω τρομοκρατηθει. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα μια απάντηση.
Πήγαινε στο θέμα: Πιθανότητα εγκυμοσύνης
Μήνυμα στις 10/9/2022 στις 08:06 @Sex
Καλησπέρα σας. Έχω κάνει μερικές φορές στοματικό στο αγόρι μου. Τις περισσότερες φορές τελειώνει αλλά αργεί. Νομίζω πως κάτι δεν κάνω καλά. Πως πρέπει να κουνάω το κεφάλι μου? Γρήγορα? Αργά? Πως να μην πνίγομαι? Κάποια πιο έμπειρη μπορεί να μου δώσει οδηγίες τι να κάνω ώστε να τον κάνω να περάσει τελεια και κατά συνέπεια να το ευχαριστηθώ και εγώ πιο πολύ?
Πήγαινε στο θέμα: Οδηγίες για στοματικό
Μήνυμα στις 25/7/2022 στις 00:06 @Sex
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ναι, έτσι έγιναν τα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα λίγο διότι μπήκα και διάβασα στο ίντερνετ...Παντου έλεγε ότι καμία μέθοδος αντισύλληψης δεν είναι 100% σίγουρη κλπ. Οι μόνες λεπτομέρειες που μπορώ να προσθέσω που δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο είναι, ότι το σεξ όλες τις φορές κράτησε αρκετή ώρα και σε κάποιες φάσεις ήταν πολυ εντονο. Παρόλα αυτά, ό,τι έγινε, έγινε με προφυλακτικο.
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσύνη και πιθανότητες
Μήνυμα στις 24/7/2022 στις 08:01 @Sex
Καλησπέρα σε όλους! Δεν είμαι ιδιαίτερα έμπειρη στο σεξ για αυτό και αποφάσισα να ρωτήσω εδώ. Έκανα σεξ μερικές φορές 2-3 μέσα στις γόνιμες μέρες. Όλες οι επαφές έγιναν με χρήση προφυλακτικου. Δεν αντιλήφθηκαμε να έσπασε όμως ο φίλος μου τελείωσε ενώ ήταν μέσα μου φορώντας το προφανώς. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης? Ανησυχώ λίγο γιατί δεν έτυχε να έχω επαφή ποτέ εντός των γονιμων ημερών. Σας ευχαριστώ πολύ!! Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσύνη και πιθανότητες |