Μήνυμα στις 11/7/2022 στις 10:13 @Sex
Αγαπητέ Spirakis14, (Σπύρο, λογικά) Αν νιώθεις άβολα να τις πεις να βγείτε οι δυο σας, τότε πρότεινέ της με μία ''μικρή'' παρέα, στην αρχή. Επίσης αν δεθείτε σαν φίλοι, μετά θα μπορείς να εκδηλώσεις πιο εύκολα και ''άνετα'' (ίσως) το ενδιαφέρον σου! Όσο για τα γούστα και εμένα ξανθοί και ψιλοί με γαλανά μάτια μου αρέσανε. Αλλά ξαφνικά από πέρσυ είμαι ερωτευμένη με ένα ''μαυροτσούκαλο'' που λέει η μαμά μου για πλάκα, με σκούρα καστανά μαλλιά, καφέ σκούρα μάτια, κάπως πιο σκούρο δέρμα και είναι σχετικά ψηλός (περίπου 1,70μ.). Κανένα κορίτσι δεν μπορεί να καθορίσει τα γούστα της (για αγόρια δεν ξέρω, αλλά πάλι δεν νομίζω, 100% δηλαδή). ΤΟ ενδιαφέρον για κάποιον βγαίνει από τον χαρακτήρα του, γι' αυτό σου είπα να γίνεται πρώτα φίλοι. Για να ΣΕ γνωρίσει. Κάνε της κοπλιμέντα, θα γοητευτεί. Πες της ότι έχει ωραία μαλλιά, ή μάτια και όταν της πεις κάτι τέτοιο, μετά κοίτα την για λίγα δευτερόλεπτα στα μάτια (να βεβαιωθείς ότι σε κοιτάει back) σαν να θέλεις να της πεις... κάτι. Μετά παίξε ότι ''είχες αφαιρεθεί'' και συνέχισε την κουβέντα. Θα της βάλεις ιδέες. (Κάνε το κόλπο όταν θα είστε ''μόνοι'', τη στιγμή που θα νιώσεις ότι θα πιάσει). Τώρα, αν η κοπέλα είναι ψωνισμένη και τις αρέσει μόνο η εμφάνιση κάποιου (που δεν πιστεύω ότι είναι έτσι) τι να σου πω; Δεν αξίζει; Ή εμφανίσου μια μέρα ''διαφορετικά''/πιο περιποιημένος και να δεις την αντίδρασή της. Αυτά, έχω κι άλλα, αλλά θα σε κουράσω με το μήνυμα (δεν ξέρω και αν θα το δεις) οπότε. Αυτά! Ελπίζω να σε βοήθησα! : ) Καλή τύχη! ; ) Αν σε βοήθησα, αποδεκτή! <3<3<3 Πήγαινε στο θέμα: Tips για κοπέλα
Μήνυμα στις 11/7/2022 στις 09:53 @Sex
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΊΣΑΙ! Αν δουν ότι δεν ακούς αυτά που λένε, θα σταματήσουν. Επίσης, όσο ασχολείσαι μαζί τους τους δίνεις αξία και συνεχίζουν, γιατί βλέπουν ότι τα καταφέρνουν και σε πειράζουν και εσύ το παίρνεις στα σοβαρά. Αν το πουν πουθενά αδιαφόρησε και άμα δουν ότι δεν ασχολείσαι δεν θα το πιστέψουν, ενώ αν αρχίσεις τα: ΕΓΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΡΕ Μ****** ΤΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ θα σε πάρουν στο ψιλό. (Αν βοήθησα, αποδεκτή <3)! Καλή τύχη : ) ; ) <3
Πήγαινε στο θέμα: Δούλεμα για σλιπακι
Μήνυμα στις 11/7/2022 στις 09:44 @Sex
Του καθενός του αρέσει ό,τι θέλει. Ούτε εγώ τρελαίνομαι να βλέπω σπέρμα.. Είναι κάπως.. Επίσης, όταν λες ό,τιδήποτε, υπάρχουν και δικαιώματα στο σεξ. Εσύ μπορεί να μην γουστάρεις να κάνεις στοματικό, δεν θα κάνεις.!. Επίσης σχετικά με την ερώτηση του Hap Hap το κάθε κορίτσι το ερεθίζει κάτι διαφορετικό. Μην νομίζεις ότι θα δοσομετρήσει και πόσο σπέρμα θα βγάλεις..
Πήγαινε στο θέμα: Χυσιμο
Μήνυμα στις 11/7/2022 στις 09:35 @Sex
Λοιπόν, πιστεύω θα πρέπει να πεις στο αγόρι σου για αυτό που σε ενοχλεί και να συζητήσετε και το cyber, αν θέλεις πρότεινέ του να κάνετε. Είναι κρίμα αν είστε 9 μήνες να χωρίσετε, εκτός κι αν βλέπεις ότι δεν έχετε μέλλον, ή αν παίζει τίποτε άλλο.. Αυτά και σου εύχομαι καλή τύχη! : ) (Αν βοήθησα, αποδεκτή <3) Επίσης, Κατερίνα, (Katee75) όντως απαντάς υπέροχα σε όλους! (ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΤΟΣΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ (emojilol)) και εγώ σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου (το γράφω εδώ, γιατί έχω μόνο 4 μηνύματα ακόμη..) Πήγαινε στο θέμα: Πολλές σεξουαλικές ορμές
Μήνυμα στις 11/7/2022 στις 09:26 @Sex
Λοιπόν δεν καταλαβαίνω, γιατί όλα τα αγόρια ασχολούνται με το μέγεθος. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ! ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ. Εξάλλου 10εκ είναι ο ΜΟ (μέσος όρος) σε έρευνα που έγινε σε 100 άντρες. Εσύ είσαι μια χαρά. Πάντως μην νομίζεις, οι κοπέλες δεν θέλουν πάντα αυτό. Μπορεί κάποια να το θέλει μικρό. ΑΛΛΆ ΕΣΎ ΕΊΣΑΙ ΕΣΎ. Γενικά να μην αγχώνεσαι για τον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά! ; ) Αν σου άρεσε αποδεκτή <3
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος
Μήνυμα στις 11/7/2022 στις 09:03 @Διασκέδαση
Να σου πω δεν ξέρω σε αυτό το θέμα, πάντως έχω την εντύπωση πως πρέπει απλά να προσπαθήσεις να πείσεις τους γείτονες να συμφωνήσουν. Δεν ξέρω για πρόστιμο, αλλά λογικά αν έρθει η αστυνομία, θα σας πουν να το διαλύσετε, δεν ξέρω κάτι άλλο.
Πήγαινε στο θέμα: πάρτι με μουσική
Μήνυμα στις 10/7/2022 στις 14:10 @Sex
Γεια, 1) Πόσον χρονών είσαι; 2) Μήπως να το τσεκάρεις, αν είσαι 17+ 3) Κάπου διάβασα ότι ένα κορίτσι το είχε πάθει κατάθλιψη και είχε διαταραχές στην περίοδο, οπότε κοίτα και το ψυχολογικό κομμάτι, βέβαια δεν νομίζω να έχεις κατάθλιψη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αυτά, πάντως και εγώ αντιμετωπίζω διαταραχές και έχω εδώ και 3 χρόνια, ενώ λένε, ότι συνήθως μετά τα 2 χρόνια σταθεροποιείται. Τέλος πάντων, ελπίζω να φτιάξει! Καλό βράδυ. Πήγαινε στο θέμα: Ακανόνιστη περίοδος
Μήνυμα στις 10/7/2022 στις 13:34 @Διάφορα
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να δουλέψω
Μήνυμα στις 10/7/2022 στις 03:22 @Διάφορα
Είμαι 14. Θέλω να δουλέψω το καλοκαίρι σε ένα εστιατόριο, αλλά οι γονείς μου δεν με αφήνουν. Ξέρω ότι χρειάζονται προσωπικό και είναι πολύ γνωστοί μας, αλλά για κάποιον λόγο δεν με αφήνουν (δεν μου λένε ποτέ γιατί). Προτείνεται επιχειρήματα, γιατί δεν έχω τίποτα, να τους πω.. όταν με ρωτάνε, γιατί το θέλω τόσο πολύ.. Άσχετο, αλλά επίσης, ξέρετε τι γίνεται όταν πέφτει ο αριθμός τον δωρεάν μηνυμάτων και πώς λειτουργεί το τσατ. Είμαι καινούργια, γι' αυτό.. Ευχαριστώ (,για τον χρόνο σας)! Bye Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να δουλέψω |