Μήνυμα στις 19/10/2022 στις 09:51 @Sex
Υπάρχει περίπτωση αν με τη πρωτη φορα μου"φυγει" και το πρόβλημα? Δηαλδη μετα απο κει να γινεται ευκολα και χωρις δυσκολια; Πήγαινε στο θέμα: Στενη ακροπασθια, χρειάζεται περιτομή;;
Μήνυμα στις 18/10/2022 στις 07:45 @Sex
Καλησπέρα μαγκες του φτου,θαθελα να σας ρωτήσω,εχω στενη ακροπασθια κ ευτυχως οχι φίμωση (βαση ενος άρθρου που διαβασα μπορουσα να ταυτιστώ απίστευτα πολυ) τέλος παντων, αγχώνομαι μονο και μονο που μπαινω στη σκεψη για περιτομη,θα χρειαστεί να κάνω; Ή με καποιες ασκησεις (πχ να ανεβω κατεβάζω το πετσακι με βαζελίνη) θα βοηθήθω? Ειμαι 15!! Πήγαινε στο θέμα: Στενη ακροπασθια, χρειάζεται περιτομή;;
Μήνυμα στις 11/10/2022 στις 12:17 @Sex
Καλησπέρα,θελω να ρωτησω αν ειναι φυσιολογικό,οταξ κανω μπανιο (το πεος σε στύση η χωρις) να βγαίνει το κεφαλι πιο ευκολα χωρις καθολου πονου,δεν νιωθω τιποτα,οταν όμως δε βρίσκομαι στο μπανιο φοβαμαι να το κάνω κ νιωθω πολυ λίγο πονο...(οταν υπάρχει στυση) σας παρακαλώ δωστε μου συμβουλές!!
Πήγαινε στο θέμα: Κεφαλι Πέους, αμφιβολία
Μήνυμα στις 13/8/2022 στις 04:59 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα μελη του φτου. Παω στις προπονησεις μου και πετυχαινω μια κοπελα εκει,γενικα αποτι φαινονταν ή ντροπαλη ειναι ή έχει αγορι,χθες μιλησαμε,και μου εδειξε αρκετα καλα σημαδια,καναμε αϊ κοντακτ οταν μιλαγαμε κ χαμογελαγε ο ενας στον αλλον,και όταν της μιλησα μαζεψε πισω τα μαλλιά της (εχω ακουσει πως ειναι καλο??),αλλα οταν τελειώσαμε τη κουβέντα,κανενα αι κοντάκτ,κοιταζε μονο κατω πανω κ στις φίλες της (να σημειωθεί πως δε κοιταζε κάποιο αλλο αγορι) αποφασισα μετα τη προπ να της στείλω μνμα με αφορμή αν θα παει αυριο,κ πιασαμε λιφο τη κουβέντα,εστειλε αρκετά μηνύματα με χαχαχα κ δεν σνομπαρε πολυ ωρα,αλλα με αφησε στο λικε,σημερα δε θα παει και θα παει αυριο.. Τι να της πω απο κοντα,και γενικα αξιζει να συνεχίσω?? ΥΓ: ειναι ενα χρονο μεγαλύτερη Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμενος με κοπελα
Μήνυμα στις 26/7/2022 στις 11:41 @Sex
Εκανα στύση με το κεφαλι εξω κ ενιωσα μια φαγούρα,αλλα μετα απο λιγο περασε Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι πεους
Μήνυμα στις 26/7/2022 στις 06:39 @Sex
Χαπ χαπ, πως ηταν τις πρωτες φορες γιατι σκεφτομαι να το κανω,επισης σε στυση ποναγε καθολου; Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι πεους
Μήνυμα στις 25/7/2022 στις 13:54 @Sex
Wraios aderfe se euxaristw polu,tha to dokimasw auto poy mou eipes... Eimai 15xronwn k den xerw an to pathainoun alloi sthn hlikia moy k fovamai na rwthsw,akoma gi auto pou les,exw skeftei na to dokimasw alla fovamai ligo,skeftomai naxw kai to petsaki travhgmeno monima pisw,alla pistevw thane ligo epipono.. Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με κεφαλι και στυση
Μήνυμα στις 25/7/2022 στις 08:00 @Sex
Καλησπερα μελη του φτου.. ηθελα να γραψω αυτο το φόρουμ διοτι με προβληματίζει το θεμα με το κεφαλι οταν βρισκεται σε στυση.. οταν λοιπον το πεος μου ειναι σε στυση το κεφάλι δε βγαινει,το κρυβει το πετσακι,αλλα αν το τραβηξω λιγο βγαίνει το 1/3 απτο κεφαλι εξω,δηλαδη το κεφαλι και λιγο το γυρω γυρω απτο κεφαλι. Οταν το πεος μου ομως δε βρίσκεται σε στυση βγαινει κανονικοτατα το κεφαλι εξω χωρις κανενα θεμα.. ειναι καποιο προβλημα? Ή μηπως επειδη ειμαι παρθένος μου συμβαίνει αυτο? Υπάρχει καποιος που να εχει περασει το ιδιο θεμα με εμενα? Παρακαλώ βοηθηστε!!! Αποδεκτη σε οποιον βοηθήσει!!!
Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με κεφαλι και στυση |