Μήνυμα στις 27/6/2022 στις 05:14 @Sex
Καλησπερα μέλη του φτου! Γράφω εδώ το πρώτο μου άρθρο για να σας μιλήσω για κατι που ας πούμε ότι με έχει προβληματίσει. Ας αρχίσω λέγοντας ότι τώρα που κλείσαν τα σχολεία κατέβηκα με τον πατέρα μου στο χωριό μας ( η μάνα μου και η αδερφές μου μείναν στην πόλη). Με τον πατέρα μου είμαστε αρκετά κοντά στο θέμα του σεξ. Πάμε στο θέμα μας τώρα, προχτές το βράδυ είχε βγει με κατι φίλους του και μου είχε πει πως θα αργήσει, έτσι λέω και εγώ να κάτσω στον καναπέ να βάλω μια τσοντουλα στν τβ και ξέρετε την συνέχεια. Εκανα ότι ειναι να γίνει αλλά ο βλάκας με πήρε ο ύπνος γυμνό με τα χυσια μου παντού. Μετά από ώρα με ξυπνάει ο πατέρας μου και μου λέει: τι έγινε μικρέ κούραση? Ντράπηκα αρκετά γιατί δεν με είχε ξαναδεί σε αυτή την κατάσταση η πατέρας μου. Το αλλο πρωί μου είπε να μην αγχώνομαι και οτι δεν θα πει τιποτα πουθενά. Επίσης μου είπε να μην ντρέπομαι που τον παιζω γιατί όλοι οι άντρες κι οι γυναίκες το κάνουν. Τι να κάνω? Να συνεχίσω να τον παιζω όταν ειναι σπίτι (μπάνιο, δωμάτιο) ή να το κάνω όταν φεύγει? (Sorry για το μεγάλο κείμενο) (Αποδεκτή σε όποιον βοηθήσει) Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαίρι-αυνανισμός
Μήνυμα στις 27/6/2022 στις 04:53 @Sex
Ενα βράδυ που ήμουν μόνος στο σπίτι στο χωριό είχα φτάσει να χύσω 11 φορές! Την αλλη μέρα πιασμένα χέρια και ένιωθα ενα τσούξιμο. Συνήθως 4-5 φορές τη μέρα
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 27/6/2022 στις 04:50 @Sex
Καλησπερα φίλε μου… Είμαι λιγο μεγαλύτερος από σένα και ναι εχω βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση… Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός με φιλους |