Μήνυμα στις 15/6/2022 στις 16:17 @Sex
Λες η αλήθεια είναι νιώθω μια έλξη αλλά το θέμα είναι πως άρχισε η έλξη μετά της τσόντες. Οποίος δηλαδή και αν είναι γυμνασμένος με ενδιαφέρει αλλά και ζηλεύω ταυτόχρονα δεν ξέρω περίεργη φάση
Πήγαινε στο θέμα: Τι θα κάνω μήπως είμαι γκεΐ?
Μήνυμα στις 13/6/2022 στις 13:31 @Sex
Πας το λες στους γωνεις σου σε πηγαίνουν σε άνθρωπο που είναι ειδικευμένος σε αυτά( όχι παιδίατρο μιας και είσαι 15) σε εξετάζει και ακούτε τι έχει να σας πει
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια
Μήνυμα στις 11/6/2022 στις 06:26 @Sex
Γειά σας αγαπητά μέλη του φτου Το πρόβλημα μου είναι το εξής ενώ με καβλωναν οι στ8 τσόντες τώρα γίνετε μόνο με γκεΐ δηλαδή έχω μια καυλα αλλά όχι τοσο όσο στις γκεΐ και ναι με αρέσουν πολύ τα κορίτσια και θέλω πολύ να γαμησω ένα και φαντασιωνομαι κιόλας να το κάνω απλά μ αρέσει να βλέπω έναν άντρα με την πουτσα έξω η με διηγιρουν η ρωγες Μπορεί κάποιος να μου πει τι γνώμη του παρόλα αυτά έχω τύψεις όλοι την ώρα και το σιχαίνομαι Πήγαινε στο θέμα: Τι θα κάνω μήπως είμαι γκεΐ?
Μήνυμα στις 10/6/2022 στις 06:06 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα σχετικά πάνω σε αυτό το θέμα είναι επικίνδυνο Ν δέχεσαι συμβουλές από άγνωστους δηλαδή μπορεί να γίνει οτιδήποτε θα σου έλεγα να μην προσπαθήσει να κάνει τίποτα αφού έχει αυτοκτονικες τάσεις γιατί τέτοιοι άνθρωποι δεν αντέχουν εξίσου ένα χωρισμό το ξέρω ότι προτρέχω αλλά πάνω από όλα η υγεία τής κοπέλας θα έλεγα να το πείτε στους γωνεις της ανώνυμα αν δεν το ξέρουν και να μην την προσεγγιση αφού έχει είδη έχει δηλώσει την σεξουαλικη της άποψη αυτά από εμένα εύχομαι να βοήθησαΠήγαινε στο θέμα: Ο φίλος μου θέλει μια κοπέλα
Μήνυμα στις 10/6/2022 στις 05:51 @Flame
Πήγαινε εξομολόγησου νηστευε και μετάλαβε την Κυριακή
Πήγαινε στο θέμα: @Valento
Μήνυμα στις 9/6/2022 στις 23:07 @Θ. Κλημεντίνη
Έτσι είναι οι φιλίες πάνε και έρχονται εκτός από το αν μπορείς να βρεις δύο καλά παιδιά όλα τα άλλα μην σε νοιάζουν γιατί όσο το σκέφτεσαι τόσο σε κρατάει πίσω συμβουλή μου βρες άλλους φίλους και άστο θα περάσει μετα από ένα χρονικό διάστημα
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τους φίλους μου
Μήνυμα στις 9/6/2022 στις 23:03 @Sex
Φίλε καλύτερα να πας στο παιδίατρο σου γιατί εδώ οι μισοί δεν ξέρουν τι τους γίνετε για το δικό σου καλο κα με την περιτομή δεν ισχύει για το 1 εκ απλά φένεται στο μάτι
Πήγαινε στο θέμα: Χρειάζομαι περιτομή ;
Μήνυμα στις 9/6/2022 στις 22:31 @Sex
Λοιπον δεν πεζει τίποτα ρόλο είσαι μικρός ακόμα κι εγώ είχα ίδιες ανισιχιες με εσένα και κακώς θέλει γυμναστική και διατροφή υπάρχουν και ασκήσεις για να γυμνασεις γενικά σε εκείνη την περιοχή και όλα τα άλλα μαλακιες
Πήγαινε στο θέμα: Thema peous
Μήνυμα στις 9/6/2022 στις 22:22 @Θ. Κλημεντίνη
Ένα παιδί από την δουλειά που είμασταν παλιά γνωστοί αρχίζει να μου συμπεριφέρεται πολύ άσχημα λέγοντας μου αρνητικά σχολεία για μένα εκτός αυτού έχει και δύο παιδιά που πίστευα πως ήταν καλά μαζί μου αλλά με κορόιδευαν και αυτά και να με βρίζει γενικά προσπαθώ να το πάρω ως πλάκα αλλά μέχρι θες το παράκανε και μου γαμησε την ψυχολογία εγώ μίλησα με τους γονείς μου για αυτό και μου παν να του αμποξο κάνα μπουνιδι να του ανοίξει το κεφάλι αλλά εγώ τέτοιος άνθρωπος δεν είμαι εκτός και αν με εκνευρισει κάποιος πολύ
Πήγαινε στο θέμα: 1 παιδί με βρίζει |