Μήνυμα στις 27/12/2022 στις 01:39 @Sex
Είμαι 16 χρόνων και πριν λίγες μέρες συγκρίναμε τα πέη μας (4 παιδιά). Είχαμε πιεί αρκετά και ενώ αραζαμε λέει ένα παιδί για πλάκα σε εμένα (δεν θυμάμαι γιατί μου το είπε) ότι την έχει μεγαλύτερη από εμένα, και του απαντάω θες να δούμε ποιος είναι μεγαλύτερος? Τότε ένα άλλο παιδί μας προτείνει να τις συγκρίνουμε για να δούμε. Τότε συμφωνήσαμε όλοι και χωρίς καν να το πολύ καταλάβω κατέληξα να βάλω και στοίχημα με το παιδί που μου ειπε ότι την έχω μικρή, οποίος από τους δύο την εχει μικροτερη να πάρει πίπα από τον άλλον (ειμασταν όλοι στρέιτ, αλλά είχαμε πιει πολύ). Εγώ θεώρησα ότι θα ήταν εύκολο να κερδίσω (την έχω 18cm). Για να μην τα πολύ λόγω εκείνο το παιδί την είχε γύρω στα 20-21cm και ναι, του πήρα και πίπα 🤦. Οι άλλοι δύο ήταν ο ένας περίπου 15cm και ο άλλος σαν εμένα αλλά πολύ πιο χοντρή. Καταλήξαμε να βλέπουμε όλοι μια τσόντα και χύσαμε, αλλά δεν κάναμε τίποτα πέρα από αυτό. Έχετε κάνει εσείς κάτι παρόμοιο? Είναι φυσιολογικά όσα έκανα και δικαολογουντε από το αλκοόλ? Πήγαινε στο θέμα: Σύγκριση πέους με φίλους
Μήνυμα στις 17/5/2022 στις 01:13 @Sex
Είμαι 16 και την έχω 18cm και 14cm περίμετρο
Πήγαινε στο θέμα: 14 και 15 χρονών-μέγεθος πέους |