Μήνυμα στις 6/10/2005 στις 01:38 @Κλάψιμο
Πριν αρχίσεις να ψάχνεις για άλλη δουλειά, κανόνισε ν' αρρωστήσεις για 4-5 μέρες να μην βγαίνει η δουλειά καθόλου. καλή μου snow-white, αυτό το παραμύθι για την καριέρα πολλοί το πιστέψαμε, σε κανέναν δεν βγήκε αληθινό. Πήγαινε στο θέμα: Να πω κι εγω αυτο που με καιει επιτελους!
Μήνυμα στις 29/9/2005 στις 22:56 @Διάφορα
Marquez και πάλι Marquez. Sorry, μα είναι ο αγαπημένος μου. Διάβασε και το "περι έρωτος και άλλων δαιμονίων". Εμένα το εκατό χρόνια μοναξιάς με κέρδισε, το έρωτας στα χρόνια της χολέρας μ' άρεσε πολύ όπως και τα διηγήματα, το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, η αθώα ερέντιρα αλλά το περί έρωτος και άλλων δαιμονίων μ' ενθουσίασε. Το μόνο που με κούρασε ήταν η περιπέτεια του Μιγκέλ Λιττίν και το επόμενο στη λίστα μου είναι το ζω για να διηγούμαι. Θα ήθελα τη γνώμη σου για το θλιμμένες πουτάνες της ζωής μου. Δεν το έχω διαβάσει. Πήγαινε στο θέμα: Λογοτεχνικά Βιβλία
Μήνυμα στις 29/9/2005 στις 18:56 @Sex
Η τελευταία ερωτική σκηνή από την αυτοκρατορία των αισθήσεων.
Πήγαινε στο θέμα: Ποιες ειναι οι αγαπημενες σας στασεις?
Μήνυμα στις 27/9/2005 στις 19:28 @Διάφορα
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα και θα προσθέσω τις παραλίες της Γαύδου, που όπως μαθαίνω -γιατί παραλία είδα μόνο σε φωτογραφίες φέτος- είναι καλές ακόμα.
Πήγαινε στο θέμα: Την Γνώμη σας
Μήνυμα στις 10/6/2005 στις 01:28 @Διάφορα
H βρύση του θείου από μακριά μοιάζει λαμπερή, αν την παρατηρήσεις όμως πιο προσεκτικά θα δεις τα άλατα που έχουν συσωρευτέι από τον χρόνο.
Πήγαινε στο θέμα: Γνώμη για τη Βάνα Μπάρμπα |