Μήνυμα στις 6/6/2022 στις 03:14 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Αδερφέ επειδή έχω περάσει από αυτό το στάδιο θα σε πω εγώ τι έκανα. Καταρχάς προσπάθησε λίγο να την κάνεις πλάκα με την ίδια της την συμπεριφορά (ααα οκαυυ αφού δν μας μιλάς άλλο άστο κομπλέ) αν δεις θετική ανταπόκριση έχει καλώς. Αλλιώς φίλε στείλτην και κάποια στιγμή θα δεις ότι θα ξανασυναντήσετε τους δρόμους σας, με τον πιο απίθανο τρόπο. Μην είσαι χαζός μπρο εγώ είμαι ένα χρόνο μεγαλύτερος και το μόνο που έχω να σε πω, είναι μην κολλάς για καμία. Προσπάθησε να μαζέψεις όσες περισσότερες εμπειρίες μπορείς με διάφορες. Έτσι ώστε όταν θα καταλήξεις σε μια σχέση να είσαι έμπειρος αλλά και χορτάτος (σχετικό μεν αυτό γιατί ποτέ δεν χορταίνεται). Μην χάνεις μισή ευκαιρία και σε ένα χρόνο θα είσαι πάλι εδώ, να μας γράφεις τις επιτυχίες σου. Και που ξες μπορεί κάποια στιγμή να ζηλέψει με αυτά που κάνεις και να σε θέλει αυτήΠήγαινε στο θέμα: Την θέλω αλλά έχει σχέση
Μήνυμα στις 4/6/2022 στις 02:55 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Μαλακίες τούμπανα αδερφέ και εγώ 1,75 είμαι αλλά θέμα με τις κοπέλες δεν αντιμετώπισα ποτέ. Αυτό που σου αναφέρει η Katee75 πάνω ισχύει. Οτι όπως σε παρουσιάζεις, έτσι σε βλέπουν κιόλας και το ξέρω από καθημερινή προσωπική μου εμπειρία. Τώρα όσο για το ύψος και για τις κοπέλες άκου τι θα σε πω που έχουμε το ίδιο ύψος. Φυσικά και παίζει ρόλο το πόσο ψηλός είσαι αλλά αν ένας φίλος σου 1,85 είναι με κόκκινα μαγουλάκια και κεκεδίζεις και εσύ λες δυο λέξεις και καταλήγεις να γαμάς, είσαι πολύ καλύτερος του. Επίσης ρε φίλε να σε πω κάτι. Υπήρχαν άτομα που ήταν 1,60 1,65 1,68 και παίξαν στο γ@μημένο NBA. Παίξαν το άθλημα που το ύψος παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο από τα πάντα και πήγαν μπροστά σε άτομα που ήταν 2,18 τους κοίταξαν στα μάτια και προσπάθησαν να βάλουν καλάθι μπροστά τους. Τι δικαιολογία έχεις εσύ που είσαι 1,75 και θες να ρίξεις μια γκομενίτσα 1,62; Το μόνο εύκολο είναι ρε φίλε να κατηγορείς άκυρους παράγοντες για να βγάλεις την ευθύνη απο τον εγκέφαλο σου. Δηλαδή να λες α δεν έχω ωραία μαλλιά, δεν έχω μαλλιά, δεν είμαι ψηλός, δεν βγάζω λεφτά, έχω στραβό πουλί και για αυτό δεν έχω γκόμενες. Φίλε πιάσε τη ζωή από τα @ρχίδια και πάρε αυτό που θεςΠήγαινε στο θέμα: το ύψος φταίει για την ανασφάλεια;
Μήνυμα στις 3/6/2022 στις 14:18 @Κλάψιμο
Φιλαράκο απλά κάτσε και πες από μέσα σου στα @ρχίδια μου τα γράφω όλα και ας πάει να γαμηθεί, αν είναι να το πάθω θα το πάθω. Τώρα μη μου ζαλίζεις τα @αρχ!δια με ηλίθιες μ@λακίες (και καλά απευθύνεσαι στο μυαλό σου). Σόρρυ για τον τρόπο που έγραψα όμως πιο παλιά το είχα πάθει και ήταν ο μόνος τρόπος που τα βρήκα με τον εαυτό μου.
Πήγαινε στο θέμα: Νομίζω ότι θα πεθάνω
Μήνυμα στις 29/5/2022 στις 15:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αδερφέ ο μέσος όρος στην Ελλάδα για αγόρια 1 χρόνο προ ενηλικίωσης (17 και κάτι ψιλά δηλαδή) είναι να έχουν φασωθεί με 2 κοπέλες, ενώ στην αντίπερα όχθη για τις κοπέλες είναι 5. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Επίσης αν πραγματικά μάθεις πόσα αγόρια είναι 17 ή ακόμα και 18 και δεν έχουν κάνει τίποτα με καμία, θα εκπλαγείς. Ο καθένας λέει ότι του κατέβει και το μετράει σαν γκόμενα. Ξέρω το θέμα είναι του 2011, αλλά γράφω για τους πιο νέους που ίσως διαβάζουν σήμερα.Πήγαινε στο θέμα: μόνο τρεις
Μήνυμα στις 20/5/2022 στις 15:43 @Sex
Φίλε αρχικά αν περιμένεις από την κοπέλα να σου πει πως θέλει να την αντιμετωπίσεις, ώστε να την ρίξεις, πάει το έχασες το παιχνίδι. Να παίρνεις και γνώμες από τους φίλους σου για την κοπέλα που θα τυχαίνει να θες, να μιλήσεις εκείνη τη στιγμή. Γιατί μην ξεχνάς. Ο ψαράς θα σου πει πως θα πιάσεις το ψάρι και όχι το ίδιο το ψάρι
Πήγαινε στο θέμα: Γνωριμιες με κοριτσια
Μήνυμα στις 19/5/2022 στις 15:14 @Sex
μαλακίες τούμπανα φίλε δεν δουλεύει τίποτα από αυτά
Πήγαινε στο θέμα: Gel επιμήκυνσης
Μήνυμα στις 18/5/2022 στις 12:56 @Sex
Katee75 Παίζει να έχεις και ένα δίκιο σε αυτό που λες γιατί είναι και κάποιες που μου έλεγαν με ειρωνικό τρόπο πάντα για τις ξεπέτες αλλά ποτέ δεν τις έπαιρνα στα σοβαρά. Πίστευα ότι απλά ήξεραν πως δεν πρόκειται να κάνω με αυτές και για αυτό άλλωστε βγάζαν κακία. Επίσης έχω ολοκληρώσει με τις 4 από όλες αυτές. Πάντως σου έδωσα αποδεκτή Πήγαινε στο θέμα: μήπως έχω φασωθεί με πολλές;
Μήνυμα στις 16/5/2022 στις 14:31 @Sex
Καλησπέρα στα μέλη του ftou. Θέλω για αρχή να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω καμία πρόθεση για ειρωνία και ότι απάντηση μου δώσετε θα την πάρω στα σοβαρά. Λοιπόν είμαι 17 χρονών 3η Λυκείου και ύψος 1,75. Δίχως σταγόνα υπερβολής έχω κάνει κάτι με 24 κοπέλες έως τώρα. Λόγω του ύψους μου και της ηλικίας μου μπορεί να φαντάζει απίθανο. Ευτυχώς που οι περισσότεροι με θεωρούν πολύ όμορφο παιδί και έτσι καταφέρνω να έχω μια τυπική πέραση. Το θέμα είναι πως πλέον εδώ και λίγο καιρό έχω πέσει απότομα και στα χωσίματα στα κλαμπ αλλά και στα τσατ στο ινστα. Μήπως φταίει πλέον η πολύ σιγουριά που είχα αρχίσει να αποκτώ και στην τελική με έφαγε ή μήπως παίζει ρόλο η κριτική απο 1-2 φίλους μου, που δεν τους έχω δει ποτέ να κάνουν κάτι με κάποια, να μου βγάζουν ξινές σχεδόν όλες όσες έχω κάνει κάτι; Εδώ να πούμε πως στο τσατ και στο από κοντά κατέχω την απαραίτητη γνώση για προσέγγιση. Τι μπορεί να μου συμβαίνει πραγματικά; ΥΓ Μπορούσα να είχα κάνει και με κάποιες ακόμα που ήμουν σίγουρος πως θέλουν αλλά από την αρχή τις είχα απορρίψει και τώρα δεν θέλω να ξεπέσω επιλέγοντας αυτές Πήγαινε στο θέμα: μήπως έχω φασωθεί με πολλές; |