Μήνυμα στις 27/7/2022 στις 10:15 @Sex
Καλησπέρα, είμαι 16 χρονων και το πεος μου δεν έχει το κεφαλακι εξω οταν εχω στύση, χωρις στύση ομως βγαίνει κανονικά, να δοκιμάσω οταν δεν ειμαι σε στυση να βγάλω το κεφαλακι και να έχω στύση; Θα πονέσει καθόλου;
Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι πεους
Μήνυμα στις 26/7/2022 στις 03:06 @Sex
Και εγω ακριβώς το ιδιο θεμα εχω και ειμαι 16,με ανησυχεί, και ντρέπομαι να το πω στους γονείς μου.. Παρακαλω βοηθήστε μας!!
Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με κεφαλι και στυση
Μήνυμα στις 12/7/2022 στις 05:03 @Ftou.gr admin
Γίνεται να πατήσεις δυο φορες αποδέκτη σε ενα θεμα;
Πήγαινε στο θέμα: Αποδέκτη
Μήνυμα στις 12/7/2022 στις 05:01 @Sex
Χαχαχαχα!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές αλλά δεν με αφήνει να πατήσω αποδέκτη στην απάντηση σου :(,αλλα και παλι σε ευχαριστώ πολύ <33. Αποσο εχω ζησει στα ερωτικα μου δεν νομίζω οτι το ενδιαφέρον βγαίνει απτον χαρακτήρα.. Αν ηταβ απτον χαρακτήρα έπρεπε ναχα αμέτρητες επιλογες 😅,πιστεύω οι πιο πολλες βλέπουν την εμφάνιση (εχω ακμη στο πρόσωπο και μαλλον γι αυτό δε θα τα πηγαίνω κ τοσο καλά) ή θα μπλέκω με βλαμμένες 🤷🏽♂,ποιος ξέρει; Γιατι αν ήταν έτσι δε θα με έβαζαν το γαματο/καλο παιδί κ το παιδι Π σε βοηθάει με το χιούμορ του.. Μαλλον κ ο τοπος που μενω δε βοηθά(μενω Ροδο, δε ξερω τι εγινε κ εχει αλλη περιοχή) κ ειναι μικρό νησι, αν εμενα σε μεγαλουπόλεις θαχα διαφορετικη ερωτική ζωη.. Βλεπω Αθηναίους κ Θεσσαλονικιους που ειναι οτι νανε με ολη την έννοια της λεξης κ βγαίνουν με κοπελες 🤷🏽♂,τελος πάντων ας μη μακρυγορο και χανόμαστε, θα προσπαθήσω να τα εφαρμόσω ολα, και παλι ευχαριστώ πολύ <33 Πήγαινε στο θέμα: Tips για κοπέλα
Μήνυμα στις 2/5/2022 στις 05:10 @Sex
Εντάξει, σε ευχαριστώ πολύ <3
Πήγαινε στο θέμα: Tips για κοπέλα
Μήνυμα στις 30/4/2022 στις 05:23 @Sex
Ας πούμε για τα μαθήματα θαταν μια καλη αφορμή? Φοβαμαι ωστόσο να της πω να βγούμε γιατί θα βρει κάποια φτινιρακι δικαιολογία.. Δεν ειμαι και το μοντέλο για να πει οτι ναι θα βγω, εχω καταλάβει πως εχει λίγο υψηλα στάνταρ 😅,της εχω δείξει αρκετό ενδιαφέρον, μου εψει πει αρκετά πράγματα γι αυτην για το τι της αρέσει ακομα και πως θα ηθελε να κανει κατι με εμένα (άλλα ετσι οπως έγινε η κοινωνία,και η κουτσή Μαρία κάνει φαση, εννοώ δεν εχεις Κ καποιο συναίσθημα ξρ γω για φαση απο οσα εχω καταλάβει), αλλά μ έχει πει Κ το στυλ που της αρέσει νάνε ο αλλος, θα της άρεσε να ειναι ξανθος,με γαλανα ματια Κ δυο μετρα μπόι 😅, βασιλικα στάνταρ, ενώ εγω ειμαι σταρένιος(μελαχρινος) και με το ζορι 178😅,δε ξερω τι να κανω, να πιστέψω στα γουστα της?Ή απο αυτα που μου δείχνει και μου λεει να κάνω κινήση και οτι γίνει?
Πήγαινε στο θέμα: Tips για κοπέλα
Μήνυμα στις 29/4/2022 στις 09:31 @Sex
Καλησπέρα μελη του φτου, είμαι 16 χρονών κ θα ηθελα μερικες συμβουλές κ μερικα tips για το πως θα ριξω μια κοπελα που μου αρέσει στην ηλικία μου (εχω δει ενα μικρο ενδιαφέρον αλλα αν δεν στείλω πρώτος και αρχίσω παιχνίδι δεν υπάρχει ανταπόκριση)
Πήγαινε στο θέμα: Tips για κοπέλα |