Μήνυμα στις 19/12/2022 στις 10:13 @Sex
Καλησπερα, Πριν λιγες μερες βγηκα με μια κοπελα. Ιδια ηλικια περιπου. Πανεμορφη. Ειχαμε δηλωσει και οι δυο με τον τροπο μας οτι υπαρχει ενδιαφερον. Βγαινουμε , την καλω στο σπιτι μου και αρχιζει η φαση. Κατεβαινω προς α κατω για να ζεσταθει το πραγμα, κατεβαίνει και αυτη. Αφου μου πηρε πρωτα πιπα, με τωτησε αν θελω να με κανει να καβλωσω οπως δεν εχω καβλωσει ποτε ξανα , χωρις ωστοσο να αναφερει πως. Εγω φυσικα απαντησα ναι. Τοτε παιρνει την χτενα που βρισκόταν στο μπανιο και μου την βαζει στον κωλο σιγα σιγα. Μιλαμε αλλη απολαυση. το προβλημα ειναι οτι μου αρέσε υπερβολικα, ενω δεν το ειχα δοκιμασει ξανα και δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο. Παρολαυτα θα θελα να ξαναγινει με κατι μεγαλύτερο. Σκεφτομαι να δοκιμασω και μονος μου. Τι μυ λετε να κανω; Πήγαινε στο θέμα: Μου έβαλε τη βούρτσα
Μήνυμα στις 21/4/2022 στις 05:58 @Διάφορα
Πραγματικα το να την ενοχλει να καπνισω οσο κανουμε σεξ (που ειναι πολυ απολαυστικο) το καταλαβαινω αλλα δεν μπορω να ειμαι ολη μερα στο μπαλκονι. Ελπιζω να βρεθει καποια λυση γιατι αλλιως θα αναγκαστω να υην χωρισω
Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 19/4/2022 στις 08:59 @Διάφορα
γεια σας μαγκες/ισσες Ειμαι 21 χρονων και εχω σχεση με μια κοπελα οχι πολυ καιρο αλλα πηγαινει καλουτσικα. Το προβλημα ειναι οτι εγω καθημερινα καπνιζω γυρω στα 2,5 πακετα τσιγαρα και μαλωνουμε συνεχως γιαυτο. Με οσους εχω μιλησει μου εχουν πει να το κοψω και τα λοιπα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το κοψω τοσο ευκολα. Επισης μου εχει απαγορεψει να καπνιζω στο κρεβατι με αποτελεσμα να μην εχω καμια ορεξη για σεξ και μετα μαλωνουμε και γιαυτο. Εγω επι της ουσιας θελω με καποιον τροπο να το δεκτει. Πως ομως; Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με την κοπελα μου |