Μήνυμα στις 4/5/2022 στις 10:33 @Sex
Ερώτηση προς τα αγόρια της παρέας, κατά τη διάρκεια του αυνανισμού σας έρχετε ποτέ επιθυμία να δοκιμάσετε το σπέρμα σας; Αν ναι, το έχετε κάνει ποτέ; Εγώ πολλές φορές προσπαθώ να πετύχω το προσωπό μου για να τα γευτώ έτσι γιατί αλλιώς άμα τελειώσω αλλού ξενερώνω στο τέλος και δεν θέλω άλλο να τα δοκιμάσω. Πήγαινε στο θέμα: Aυνανισμός και χύσια
Μήνυμα στις 14/4/2022 στις 03:17 @Sex
Mια χαρά τότε. Ειναι οντως καλύτερο από άποψη καθαριότητας γιατί δεν θα σου μαζεύει "τυράκι".
Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι πεους
Μήνυμα στις 13/4/2022 στις 02:18 @Sex
Έτσι οπως το περιγράφεις θες και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη. Αποφάσισε τι θέλεις από τα 2 ομως. Προσπάθησε λίγο να αντιστρέψεις τη θέση σου και σκέψου αν εσένα θα σου άρεσε να το κάνει αυτό ο άλλος που έχετε σχέση. Αν δεν πιστεύεις στη μονογαμία ή δεν μπορείς να έχεις αποκλειστικές σεξουαλικές σχέσεις, μάλλον δεν είσαι άτομο που μπορεί να είναι μέσα σε σχέση ή τουλάχιστον πρέπει ο συντροφός σου να είναι στο ίδιο μήκος κύματος και να συμφωνεί στο ότι μπορείς να κάνεις σεξ με άλλους αλλά να διατηρείται και δεσμό ταυτόχρονα. Εν ολίγης, πρέπει να το συζητήσεις με τον άλλον αν είναι κάτι το οποίο θες να συνεχίσεις να κάνεις. Πήγαινε στο θέμα: Γκέι πρόβλημα
Μήνυμα στις 13/4/2022 στις 02:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τι εννοείς μόνιμα; Δλδ μέσα στο εσώρουχο κατά τη διάρκεια της ημέρας, έτσι πως κινείσαι κτλ δεν αλλάζει αυτό; Κι εγώ τραβηγμένο πίσω το αφήνω αλλά οκ έχει τύχει να το βρω ξανά κλειστό.Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι πεους
Μήνυμα στις 11/4/2022 στις 04:54 @Sex
Είναι ωραίες φάσεις αυτές αν σου κάτσουν.
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδική μαλακια με φιλο
Μήνυμα στις 11/4/2022 στις 04:47 @Sex
Αυτο αμα ειναι θα προκυψει απο μονο του, είναι καπως αβολο να το πεις και να το συζητησεις. Ειστε ανετοι με την γυμνια γενικα;
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος με κολλητο |