Μήνυμα στις 10/4/2022 στις 16:02 @Sex
Έτσι έχω ακούσει,αλλά δεν έχω διαπιστώσει κάτι.
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ πριν την περίοδο
Μήνυμα στις 10/4/2022 στις 15:59 @Sex
Προσωπικά εμένα με αηδιάζει.Ίσως σας φανεί περίεργο,αλλά δεν μου αρέσει αυτό το υγρό και το χειρότερο μου επίσης είναι να με χύνουν στο στόμα.Δεν έχω θέμα να με χύσει κάποιο αγόρι κάπου στο σώμα μου,αλλά στο στόμα δεν θέλω(είμαι 18 ετών)
Πήγαινε στο θέμα: Χυσιμο
Μήνυμα στις 10/4/2022 στις 15:55 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Νομίζω ότι δεν ισχύει.Απλά θα βγάλει λίγο αίμα που και αυτό επίσης δεν είναι απόλυτα σίγουρο.Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά σεξ
Μήνυμα στις 10/4/2022 στις 15:53 @Sex
Γεια σας!Είμαι 18 ετών.Ανήκω στην κατεύθυνση των οικονομικών και έτσι αναγκαστικά κάνω και μαθήματα μαθηματικών.Ο καθηγητής που μου διδάσκει μαθηματικά στο φροντιστηρίο είναι πανέμορφος...τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.Είναι γλυκός,μικροδείχνει αρκετά,είναι 32 και ανύπαντρος.Δεν χορταίνω να τον κοιτάζω και η αλήθεια είναι πως με κοιτάει και αυτός κατά την διάρκεια του μαθήματος και ίσως πιο πολύ από τα υπόλοιπα παιδια.Μου μιλάει πολύ γλυκά και με πειράζει επίσης πολύ.(ΔΕΝ ειμαι της άποψης ότι λόγω αυτών που προανέφερα υπάρχει ανταπόκριση από τη μεριά του,αλλά ήθελα να τα θέσω στο κείμενο.)Το καλοκαίρι πρακτικά δεν θα είμαι μαθήτρια του.Απο τη μια υπάρχει ενα ελαφρυντικό.Απο την άλλη με σκοτώνει η σκέψη ότι δεν θα είναι πλέον καθηγητής μου,οπότε δεν θα έχω την πολυτέλεια να τον βλέπω σε καθημερινή βάση.Ξέρω πως δεν πρόκειται να δημιουργηθεί μια πετυχημένη σχέση ανάμεσα μας λόγω της μεγάλης ηλικιακής διαφοράς και πιθανών να αναζητάει κάτι σοβαρό,όπως επίσης και εγώ γενικά δεν αναζητώ να βρεθώ σε σχέση.Θα ήθελα όμως πολύ να συμβεί κάτι μεταξύ μας κάτι που θεωρώ σχεδόν ακατόρθωτο και όνειρο 'θερινής' νυχτός,αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να τον σκέφτομαι.Τι έχετε να πείτε;
Πήγαινε στο θέμα: Νομίζω πως ερωτεύτηκα τον καθηγητή μου |