Μήνυμα στις 11/4/2022 στις 12:14 @Sex
Μεγαλώνει κατά ένα εκατοστό το πέος όταν σπάσει ο χαλινος ή δεν ισχύει;
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά σεξ
Μήνυμα στις 11/4/2022 στις 12:11 @Sex
Σε ευχαριστώ πολύ θυμάσαι τι σου είπε για το θέμα που είχες και πως το ελυσες; Επίσης όταν κόβεται ο χαλινος παίρνει το πέος κάνα εκατοστό παραπάνω ή είναι ψέμα;
Πήγαινε στο θέμα: Βραχύς χαλινος
Μήνυμα στις 6/4/2022 στις 04:11 @Sex
Νομίζω ότι έχω βραχύ χαλινο με αποτέλεσμα να μην κατεβαίνει μέχρι κάτω το πετσακι και να τελειώνω πολύ γρήγορα κάποιες φορές.Εχει κανείς κάποια αντίστοιχη εμπειρία; Σκέφτομαι να πάω μια επίσκεψη σε ουρολόγο πόσο λέτε να κοστίσει;
Πήγαινε στο θέμα: Βραχύς χαλινος
Μήνυμα στις 3/4/2022 στις 09:36 @Sex
Είναι αλήθεια ότι στις πρώτες φορές που κάνω σεξ μπορεί να κοπεί το πετσακι του πέους μου και να κερδίσω κάνα εκατοστό σε μήκος ή απλά γίνεται πιο χαλαρό και ανθεκτικό;
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά σεξ
Μήνυμα στις 22/3/2022 στις 02:51 @Sex
Μια χαρά είσαι φίλε εγώ που τον έχω 13, 5 τι να πω
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να μεγαλώσω το πέος μου
Μήνυμα στις 22/3/2022 στις 02:50 @Sex
Ευχαριστώ για την απάντηση το πετσακι κατεβαίνει εύκολα καί φαίνεται το κεφάλι αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω μέχρι κάτω κάτω
Πήγαινε στο θέμα: Χρειάζομαι περιτομή ;
Μήνυμα στις 22/3/2022 στις 02:49 @Sex
Σε ευχαριστώ θα προσπαθήσω<3
Πήγαινε στο θέμα: Θέμα μεγέθους και αυτοπεποίθησης
Μήνυμα στις 17/3/2022 στις 13:45 @Sex
Έχω θέμα από μικρός όταν είμαι σε στύση δεν μπορώ να κατεβάσω το πετσακι εντελώς ώστε να αποκαλυφθεί όλο το πέος. Χρειάζομαι περιτομή ή αν κάνω σεξ μπορεί να γίνει φυσικά κατά την πράξη; Επίσης ισχύει ότι στην περιτομή επειδή ουσιαστικά κόβεται το πετσακι κερδίζεις περίπου ένα εκατοστό στο μήκος;
Πήγαινε στο θέμα: Χρειάζομαι περιτομή ;
Μήνυμα στις 17/3/2022 στις 13:42 @Sex
Έχω ακούσει και έχω δεί και βίντεο που γυναίκες λένε πώς από 15 και πάνω είναι καλό και δεν χρειάζεται καν να έχεις ιδιαίτερη τεχνική.Στην ζωή του άντρα από την εφηβεία ακόμα και από πιο πρίν κάποιες φορές είναι ένα από τα κύρια θέματα οπότε είναι λογικό να υπάρχει άγχος και ιδιαίτερα όταν εμπλέκεται και το αντίθετο φύλο είναι ακόμα πιο δύσκολο να το αποδεχτείς Πήγαινε στο θέμα: Θέμα μεγέθους και αυτοπεποίθησης
Μήνυμα στις 17/3/2022 στις 12:58 @Sex
Είμαι 23 χρονών και δεν έχω κάνει ποτέ σεξ γενικότερα δεν πλησιάζω κοπέλες γιατί τον έχω 13 με 13, 5 σε στύση και αυτό έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην αυτοπεποίθηση μου δεν ξέρω τι πήγε λάθος με την ανάπτυξη μου η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασα ιδιαίτερα εφηβεία και ίσως αυτό να έπαιξε ρόλο γιατί θυμάμαι φίλους μου που πέρασαν έντονη εφηβεία και τον έχουν μεγαλύτερο από μένα.Εχω σκεφτεί πολλές φορές νά πάω σε οίκο ανοχής αλλά ντρέπομαι λίγο και προτιμώ να κάνω σεξ με μία κοπέλα πού το νιώθω , ήθελα να το βγάλω από μέσα μου γτ με έχει κουράσει η κατάσταση
Πήγαινε στο θέμα: Θέμα μεγέθους και αυτοπεποίθησης |