Μήνυμα στις 5/12/2004 στις 23:41 @Ftou.gr admin
Ρε μέγιστε, πρώτον δεν ξέρω τι είναι το bandwidth. Δεύτερον με αποπήρες από τα μούτρα χωρίς να έχω κάνει κάτι κατακριτέο, κοινώς καμιά μαλακία. Τρίτον το "φτιάξε μου το κέφι" είναι μια στάνταρ υπογραφή μου και δεν έχει να κάνει με το φτου.gr. Τέταρτον, δεν ξέρω κάποιο site με μασκώτ την παρθένα και καφετζού την Κατίνα. Πέμπτον το "Τύποι σαν κι εσένα" που αναφέρεις θα το εκλάβω ως κοινωνική κριτική διότι δεν έχω όρεξη να απαντήσω και να μπαναριστώ απο τη δεύτερη μέρα της εγγραφής μου. Έκτον ευχαριστώ για το θερμό καλοσώρισμα και τέλος νομίζω ότι κατά βάθος είσαι καλό παιδί. Thanx! Πήγαινε στο θέμα: Καλώς σας βρήκα
Μήνυμα στις 5/12/2004 στις 06:31 @Ftou.gr admin
Βρε γειά σας. Τυχαία έπεσα πάνω σας και καλοί μου φαίνεστε, λέω να μείνω λίγο. Έχω μερικές αποριούλες όμως... Απορία πρώτη: είστε όντος τόσο ψαχμένοι ή ιδέα μου είναι ? Απορία δεύτερη: εδώ είναι μόνο για webmasters και τέτοια ή επιτρέπονται και κοινοί άμοιροι σαν του λόγου μου? Απορία τρίτη: Γιατί έχετε τόσους πολλούς μπαναρισμένους? Ήταν κακά παιδιά ή το check είναι σαν το Venue και έχω ήδη διαγραφεί χωρίς να το ξέρω? Απορία τέταρτη: Που είμαι? Που πάω? Που αυτός ο κόσμος? Γιατί το laptop μου δεν μπαίνει στα windows και λοιπά υπαρξιακά διλλήματα. Φιλιά! Πήγαινε στο θέμα: Καλώς σας βρήκα |