Μήνυμα στις 27/2/2022 στις 12:18 @Sex
Όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι και όλα τα πέη διαφέρουν σε σχήμα και σε μέγεθος. Υπάρχουν πέη καμπυλωτά, ίσια, μακριά, χοντρά, μικρότερα. Και αφού είναι όλα τόσο διαφορετικά δεν μπορεί να πει κανείς ότι "αυτό το μέγεθος πέους είναι το ιδανικό". Είναι κοινό όμως να είναι γύρω στα 6 με 13 εκατοστά σε χαλάρωση και 7 με 17 σε στύση, με το μέσο όρο να είναι γύρω στα 12 εκατοστά. Οπότε εσύ είσαι πάνω από το μέσο όρο. Κάποιος με μακρύ πέος δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερος στο σεξ ή ότι είναι πιο επιθυμητός. Για να είσαι καλύτερος στο σεξ πρέπει να επικοινωνείς με τ@ σύντροφ@ σου, να μάθεις καλύτερα το σώμα τ@, τι τ@ αρέσει και δεν αρέσει, τι τ@ εξιτάρει κτλ. Μπορείς ακόμα να κάνεις πολύ καλό σεξ χωρίς καν να χρησιμοποιείς το πέος σου :) Η επικοινωνία είναι η λύση Σημείωση moderator: Να γράφεις σε κανονική γλώσσα όπως γράφουν και καταλαβαίνουν όλοι. Δεν είναι οι αναγνώστες σου υποχρεωμένοι να τους τηγανίζεις το μυαλό μέχρι να καταλάβουν τι εννοείς με το @ και επίσης όσοι ψάχνουν σε μηχανές αναζήτησης και δε μιλάνε σε γλώσσα παπάκι δε θα μπορούν να βρουν τα μηνύματά σου. Πήγαινε στο θέμα: Πεος
Μήνυμα στις 27/2/2022 στις 12:03 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιλαμβάνεται διαφορετικά τον πόνο και την ευχαρίστηση. Μπορεί κάποι@ να σου πει ότι είναι η πιο μαγική εμπειρία που είχε ποτέ, κάποι@ άλλ@ ότι πόνεσε πάρα πολύ, κάποι@@ ότι δεν ένιωσε τίποτε, κοκ. Αν υπάρχει επικοινωνία με το άλλο άτομο σίγουρα δεν θα είναι ούτε δύσκολο, ούτε θα υπάρξει ιδιαίτερος πόνος. Για να σου απαντήσω στα ερωτήματα σου όμως:1. Ναι προσωπικά έχω εμπειρία. Η πρώτη εμπειρία ήταν άβολη, υπήρχε λίγος πόνος και δεν τέλειωσε. Η δεύτερη ήταν καλύτερη και η τρίτη ήταν μαγική, η τέταρτη μπορεί να ήταν και χάλια - δεν θυμάμαι. 2. Υπάρχει ένας ολόκληρος πανικός γύρω από τη μαγεία του να τελειώνει κάποιος μέσα στον πρωκτό. Όσο φοβερό πράγμα και αν ακούγεται πως είναι, σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει να ρισκάρουμε την υγεία μας για να νιώσουμε λίγο υγρό στους πρωκτούς μας. Σωστά; Πάντα πρωκτικό με προφυλακτικό. Δεν είναι ούτε μαγκιά, ούτε κάτι φοβερό, ούτε κάτι για να τρελαθούμε. Το έχω κάνει με μακροπρόθεσμη σχέση μου που εξεταζόμασταν τακτικά για ΣΜΝ, ήταν ωραίο πάνω στη στιγμή και το απολαύσαμε, αλλά εντάξει δεν θα ρίσκαρα την υγεία μου για αυτά τα τρία λεπτά διαφορετικής ευχαρίστησης. :) Σημείωση moderator: Να γράφεις σε κανονική γλώσσα όπως γράφουν και καταλαβαίνουν όλοι. Δεν είναι οι αναγνώστες σου υποχρεωμένοι να τους τηγανίζεις το μυαλό μέχρι να καταλάβουν τι εννοείς με το @ και επίσης όσοι ψάχνουν σε μηχανές αναζήτησης και δε μιλάνε σε γλώσσα παπάκι δε θα μπορούν να βρουν τα μηνύματά σου. Πήγαινε στο θέμα: Πίσω πόρτα??? |