Μήνυμα στις 7/3/2022 στις 14:39 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν νομιζω οτι δεν ενδιαφερεται γιατι γενικα μ εστελνε απο μονη της παντα.. απλα ηθελε λιγο να χαθει απο ολους δεν ξερω γιατι...θα το κανω εφοσον ειναι καλη κινηση οπως λες..κ οτι γινει
Πήγαινε στο θέμα: Να κανω την κινηση η οχι;;
Μήνυμα στις 7/3/2022 στις 12:51 @Θ. Κλημεντίνη
Μιλουσα με μια κοπελα καιρο..της αρεσω μ αρεσει αλλα δεν ετυχε να βγουμε...ημουν στρατο κ τελικα αυτη εκανε μια σχεση δεν εχει πολυ καιρο...συνεχισε να μ στελνει κ απο μονη της κ μ εχει πει οτι νιωθει κατι για μενα..το ιδιο ισχυει κ απο μενα..με τον δικο της εχουν μαλωσει αρκετες φορες οπως εχω καταλαβει κ πριν καμια βδομαδα εκλεισε τα σοσιαλ μιντια γιατι ηθελε λιγο καιρο να απομακρυνθει απο ολους κ ολα κ το σεβομαι αυτο....δεν ξερω αν εγινε κατι αν χωρισε κτλ κ το εκανε γ αυτο...αλλα δεν εχω τον αριθμο της να της στειλω ενα μυνημα..της εδωσα τον δικο μ αν θελησει να μ στειλει αλλα δεν ξερω αν τον κρατησε...μεχρι τωρα δεν εστειλε...ξερω που μενει ομως οποτε σκεφτηκα να της στειλω κατι σε στυλ λουλουδια κτλ με μια καρτουλα να της γραψω κατι...αξιζει να το κανω να της δειξω ετσι το τι σημαινει για μενα;;;θα ηταν μια σωστη κινηση αυτη;;
Πήγαινε στο θέμα: Να κανω την κινηση η οχι;;
Μήνυμα στις 28/2/2022 στις 17:09 @Διάφορα
Ειδες το ξερεις πως ειναι..δεν ξερω αν θα σβησει αυτη η φωτια ομως..ειναι πρωτογνωρο αυτο που νιωθω..25 χρονων ειμαι οσες κ αν περασαν απτη ζωη μ αν κ δεν ειναι πολλες ποτε δεν ενιωσα ετσι... γιατι δεν εγινε κατι μεταξυ μας..απλα υπαρχει η ελξη...αν ειχε γινει κατι θα ελεγα οκ δεν τις κανω πρεπει να προχωρησω..αλλα τωρα εχω παθει τρελο κολλημα..αργα η γρηγορα το πιστευω οτι θα καταληξουμε μαζι φαινεται κ στην συμπεριφορα της νομιζω...απλα με ποναει η αναμονη κ θελω να γινει γρηγορα..
Πήγαινε στο θέμα: Sos!!Χρειαζομαι συμβουλη για μια κοπελα!!
Μήνυμα στις 28/2/2022 στις 08:20 @Διάφορα
Δεν ειναι οτι καβλαντιζει οταν αισθανεται οτι δεν περναει καλα γιατι μιλαμε οπως ακριβως μ μιλουσε κ πριν κανει σχεση...δεν ειναι καιρο μαζι του...3-4 μηνες..το οτι ισως ειμαι καβατζα το εχω σκεφτει αλλα δεν ξερω...σωστα αυτα που λες..απλα εγω πολυ δυσκολα νιωθω κατι για καποια κοπελα..κ αυτη το καταφερε αυτο..γ αυτο επιμενω..θελω να γινω ο πρωταγωνιστης στην ζωη αυτηνης..οχι σε αλλης..το εχω δοκιμασει κ απλα τις εκανα στην ακρη γιατι σκεφτομαι αυτη...δεν μπορω να το περιγραψω
Μήνυμα στις 28/2/2022 στις 06:51 @Διάφορα
Μιλαω με μια αρκετο καιρο..λογω οτι ημουν στρατο αυτη τελικα εκανε μια σχεση..συνεχιζει να μ μιλαει κ να στελνει μυνηματα ομως...ξερω οτι της αρεσω κ νιωθει κατι για μενα..κ εγω νιωθω παρα πολλα γ αυτην..ισως ειμαι κ ερωτευμενος...εχουν γινει πολλα με τον δικο της εχουν μαλωσει για χοντρα πραγματα οπως μ εχει πει αλλα δεν τον χωριζει...αυτος δεν ξερει οτι μιλαει μαζι μ..αποφασισε να κλεισει για λιγο καιρο τα σοσιαλ ινστα φβ κτλ για να ηρεμησει λιγο απο ολα..δεν εχω τον αριθμο της..της εδωσα τον δικο μ κ περιμενω μηπως μ στειλει...τι να κανω για να την κερδισω;;δεν εχω τροπο να επικοινωμησω μαζι της..δεν θελω να την χασω απο την ζωη μ...να γινω μαλακας κ να προσπαθησω να την κανω να χωρισει;;δεν θελω να φτασω εκει γιατι ετσι ισως ξενερωσει κ μαζι μ..χρειαζομαι τις συμβουλες σας...
Μήνυμα στις 24/2/2022 στις 08:34 @Θ. Κλημεντίνη
Οχι ευτυχως ουτε μυνηματα εστελνε ουτε ανεβασε κατι...απλα προσπαθησε να την ψαρεψει κ να την κατηγορησει κ καλα με αυτον τον τροπο...πως να το αποδειξεις αυτο;;;αδυνατο δυστυχως πιστευω
Πήγαινε στο θέμα: Fake profile σχετικο με γκομενικο!!!
Μήνυμα στις 23/2/2022 στις 12:56 @Θ. Κλημεντίνη
Λογικο κ αυτο δεν λεω...αλλα δεν το εκανα εγω σε καμια περιπτωση... κ με πιστευει κιολας γιατι τις εχει κανει κ αλλα σκηνικα ζηλιας απλα τωρα το παρακανε...κ υπαρχουν καποια στοιχεια οτι ειναι αυτος απλα δεν αποδυκνυεται με καποιο τροπο...αυτο θελω να μαθω πως μπορει να αποδειχτει
Πήγαινε στο θέμα: Fake profile σχετικο με γκομενικο!!!
Μήνυμα στις 23/2/2022 στις 11:51 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα..μιλαω με μια κοπελα η οποια εχει σχεση αλλα της αρεσω μ στελνει μυνηματα κτλ...πριν λιγες μερες ο δικος της εκανε ενα προφιλ με τα στοιχεια μ στο ινσταγκραμ κ εκανε φολλοου τον εαυτο του για να την κατηγορησει να την ψαρεψει δεν ξερω ακριβως...το ξερω κ εγω κ αυτη οτι το εκανε αυτος..αλλα δεν υπαρχει καποια αποδειξη που να το επιβεβαιωνει...αυτη θελει μια αποδειξη για να τον αφησει...νιωθω πολλα πραγματα για αυτην κ θελω να το αποδειξω καπως...πως μπορει να αποδειχτει κατι τετοιο;;;
Πήγαινε στο θέμα: Fake profile σχετικο με γκομενικο!!! |