Μήνυμα στις 31/1/2022 στις 12:54 @Sex
Καλησπέρεςς! Αρχικά, ήθελα να ρωτήσω πιστεύετε στα ζώδια;; και γενικά αν πιστεύετε, θεωρείτε πως παίζει ρόλο αν ταιριάζεις με άλλον, το τι ζώδιο είναι; Εγώ είμαι Ταύρος και το αγόρι μου Παρθένος. Ταιριάζουμε φουλ επικοινωνιακά αλλά σε κάποια θέματα άστα να πάνε. Τύπου ψυχαναγκαστικοί άνθρωποι 😅 Πήγαινε στο θέμα: Ζώδια
Μήνυμα στις 30/1/2022 στις 22:06 @Θ. Κλημεντίνη
Τι κάνω άμα βλέπω ότι ταιριάζω πολύ επικοινωνιακα και στο σεξουαλικό όχι τόσο; αλλά όχι εξαιτίας του, αλλά του αγοριού γιατί θέλω να κάνω όλο πρώτες κινήσεις 😅
Πήγαινε στο θέμα: Σχέση
Μήνυμα στις 28/1/2022 στις 18:55 @Sex
Λιδα, συμφωνώ. Είμαι και ένα άτομο που τύχαινε να κάνω συνέχεια εξ αποστάσεως, τις δύο σχέσεις που είχαν πριν δηλαδή. Και ενώ είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναμπώ, το έκανα. Ξέρω μαλακια μου από όλες τις απόψεις. Αλλά τώρα είναι αργά. Άσε που έχει αρχίσει να με κουράζει και αυτό το. Θέμα, γιατί 9 μήνες δεν είναι λίγοι παρόλο που βρισκόμαστε. Μπερδεμένη φάση. Πήγαινε στο θέμα: Πολλές σεξουαλικές ορμές
Μήνυμα στις 28/1/2022 στις 18:53 @Sex
Σε ευχαριστώ Κατερίνα για την απάντηση. Το ξέρω πολύ καλά αυτό και το συζητήσαμε και του είπα για τα προκαταρτικά. Πάνω σε αυτό, μου είπε οτιι θα αλλάξει, τι εννοεί δεν ξέρω απαραίτητα. Με την έννοια ότι θεωρώ πως αυτά είναι αυθόρμητα πράγματα, θα έπρεπε να βγαίνουν αβίαστα.. Και μιλαγα με μια φίλη μου σήμερα και απ την τόσο αυξημένη λίμπιντο είχα θέμα. Με πονάει συνήθως κάτω σαν να κατουριέμαι. Τραβάω πρόβλημα ξεκινάει και γίνεται υγείας νομίζω... Αλλά επειδή έχω συναισθήματα, θα το προσπαθήσω μαλλον. Πήγαινε στο θέμα: Πολλές σεξουαλικές ορμές
Μήνυμα στις 26/1/2022 στις 16:20 @Sex
Καλησπέρα κόσμε. Γράφω εδώ καθώς αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό ζήτημα όσον αφορά το σεξουαλικο κομμάτι. Έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και 9 μήνες και είχαμε πει θα λήξει η απόσταση γτ έτσι ξεκίνησε. Δεν έχει έρθει ακόμη. Και πέραν αυτού, εγώ είμαι άνθρωπος που ανέκαθεν είχα όρεξη για σεξ κτλ και η απόσταση με έβαζε σε δύσκολη θέση. Δεν μου έκανε προκαταρτικα, έπρεπε να του λέω εγώ γιατί πχ είχε μια κακή εμπειρία. Και τέτοια. Και αναγκαστικά μπαίνω και κάνω cyber αλλά νιώθω πολύ άσχημα... Τι λέτε; Πήγαινε στο θέμα: Πολλές σεξουαλικές ορμές |