Μήνυμα στις 19/1/2022 στις 01:02 @Sex
Καλημέρα σε όποιον το διαβάσει και ευχές για καλή χρόνια Είμαι 43 και γνώρισα μια γυναίκα στην ίδια ηλικία. Μετά από μια εβδομάδα σεξ και σχεδόν συγκατοίκηση σε μια κουβέντα που κάναμε για πρώην κάνω την ερώτηση… με ποιον ήταν το καλύτερο σεξ που έχεις κάνει φυσικά πριν απο εμένα ? Και ο διάλογος εξελίχτηκε ως έξεις… - με τον προτελευταίο ήταν τέλειο το σεξ, μου λεει… - τι το εκανε τέλειο το σεξ σας ρωτάω - ταιριάζαμε απόλυτα σεξουαλικα και τον είχες 20 πόντους μου λεει τελείως αυθόρμητα … παύση Μετά απο αυτό το σοκ που έφαγα γιατί μαζί κάναμε σεξ 1 εβδομάδα ήδη και έχοντας εγώ με το ζόρι 14 πόντους προίκα μου βγήκε μια ανασφάλεια να το πω? Σκέφτομαι ότι εκείνη έκανε σχέσεις πολλές πριν και σίγουρα έχει πάει και με κάποιον σαν εμένα σωματικά, και απο όλους διάλεξε αυτόν σαν τέλειο εραστή… εγώ τι κάνω ? Μπορώ να την κάνω να χαρεί το σεξ όταν μου δηλώνει ότι αυτός ήταν γυμνασμένος και προικισμένος ? Έχω αγχωθεί… έχει το τέλειο σεξ με έναν προικισμένο και γυμνασμένο και εγώ είμαι αγύμναστος και σχετικά προς το μικρός… - Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλικη ανασφάλεια ? |