Μήνυμα στις 27/1/2022 στις 18:10 @Sex
Θα είναι χαζό να ρωτήσω αν έχεις social media ε; Σημείωση moderator: Δεν επιτρέπονται οι συναντήσεις και η κατ' ιδίαν επικοινωνία μεταξύ των μελών. Πήγαινε στο θέμα: Πολλές σεξουαλικές ορμές
Μήνυμα στις 27/1/2022 στις 07:48 @Sex
Κατερινα απλά ήθελα να σου πω πως είσαι υπέροχη γιατί απαντάς σε όλους όμορφα.
Πήγαινε στο θέμα: Πολλές σεξουαλικές ορμές
Μήνυμα στις 18/1/2022 στις 04:56 @Sex
Πιστεύεις είναι crossdresing; Θέλω να πω τα φοράω μόνο σπίτι ( αν κ έχω αρκετο καιρό) και οκ με ερεθίζει.
Πήγαινε στο θέμα: Τραγικό;
Μήνυμα στις 17/1/2022 στις 05:13 @Sex
Εδώ πρέπει καλύτερα να απαντήσει μια γυναίκα
Πήγαινε στο θέμα: Sex-αυνανισμος-γυναικες
Μήνυμα στις 16/1/2022 στις 09:52 @Sex
Έχω δοκιμάσει γυναικείο εσώρουχο και μου άρεσε αλλά νιώθω στρέιτ (όχι ότι θα είχα θέμα αν δεν ήμουν).
Πήγαινε στο θέμα: Τραγικό;
Μήνυμα στις 16/1/2022 στις 07:17 @Sex
Συμφωνώ! Και σε ευχαριστώ για την κατανόηση.Απλά εμένα είναι ακραίο ίσως και πολλές φορές δεν ξέρω πως να υπάρξει προσέγγιση ( γιατί πιστεύω ότι οφείλει να ξέρει το φετίχ μου) και να είμαι ξεκάθαρος! Όχι ξαφνικά να πάρω τα καλτσακια της και να τα μυρίσω! 😭😂
Πήγαινε στο θέμα: Εμ..καλτσάκια;
Μήνυμα στις 16/1/2022 στις 06:53 @Sex
Καλησπέρα σε όλους και όλες. Εγώ τώρα βρήκα το site και χαίρομαι που γενικά απ'ότι παρατήρησα υπάρχει κατανόηση/αποδοχή και κυρίως συζήτηση για φετίχ ή προβλήματα. Εγώ είμαι 27 και μου αρέσουν αρκετά τα γυναικεία καλτσακια ( πχ όταν τα φοράει κάποια ή να κάνω κάτι με αυτά). Έχει να κάνει με ποδολαγνεία σίγουρα αλλά γενικά το έψαξα κ προέρχεται από παιδικό βίωμα. Ποια η γνώμη σας; Πήγαινε στο θέμα: Εμ..καλτσάκια; |