Μήνυμα στις 25/7/2024 στις 04:11 @Sex
Μια χαρά είσαι. Υπάρχουν δύο τύποι πέους, οι showers και οι growers. Οι πρώτοι όταν είναι σε στύση δεν αλλάζει το μέγεθος αλλά μόνο η σκληρότητα. Στους δεύτερους αυξάνεται στη στύση και το μέγεθος. Εκεί ανήκω κι εγώ. Οπότε είσαι μια χαρά!
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω βοήθεια
Μήνυμα στις 13/3/2024 στις 11:05 @Sex
Είναι ανάλογα και με την κλίση που έχει κάθε πέος. Εγώ το βάζω πάντα προς τα πάνω.
Πήγαινε στο θέμα: SOS, ερώτηση, για αγόρια, pls answer
Μήνυμα στις 13/3/2024 στις 11:03 @Sex
Όχι κάτι ιδιαίτερο. Να το διατηρείς καθαρό πριν το βάλεις και επίσης να είναι ο πρωκτός σου χαλαρός. Παίξε λίγο πριν μαζί του. Και θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να ξεκινήσεις πρώτα με το μικρό. Εγώ έξω έχω κυκλοφορήσει με το μεσαίο.
Πήγαινε στο θέμα: Buttplug?
Μήνυμα στις 12/3/2024 στις 23:13 @Sex
https://www.skroutz.gr/s/24852945/Easytoys-Diamond-Proktikes-Sfines-Set-se-Mayro-chroma.html?product_id=121339904&sponsored=fbt Αυτά έχω εγώ. Πήγαινε στο θέμα: Buttplug?
Μήνυμα στις 12/3/2024 στις 06:05 @Sex
Εγώ έχω βάλει και εκτός σπιτιού. Είναι πολύ ωραία η αίσθηση. Θα συμφωνήσω με τον Β_boy. Πρόσεξε να πάρεις κάποιο με μεγάλη κεφαλή, ώστε να μην έχεις πρόβλημα και περάσει μέσα με την κίνηση, εφόσον θα το χρησιμοποιήσεις εκτός σπιτιού.
Πήγαινε στο θέμα: Buttplug?
Μήνυμα στις 12/2/2024 στις 04:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν έχω κανένα βοήθημα, αλλα έχω χρησιμοποιήσει πρόσφατα σχετικά butt plug φίλου. Τα χρησιμοποιείς κι εσύ ή μόνο στην κοπέλα σου @B_boy;Πήγαινε στο θέμα: Sex toys
Μήνυμα στις 18/1/2024 στις 09:18 @Sex
Καλησπέρα φίλε! Θέλει προσοχή, πρώτα να δεις εάν σηκώνει κάτι τέτοιο. Φέρε πρώτα τη συζήτηση προς τα κει, ίσως σε κάποια άλλη στιγμή ή αν τον δεις να το ανέχεται και ενόσω παίζεται. Βλέπετε μόνο straight ταινίες ή και gay? Εμένα πήρε λίγο καιρό να το ζητήσω από φίλο μου, γιατί ντρεπόμουν, αλλά δεν είχε θέμα και του άρεσε και ανταπέδωσε την επόμενη φορά κι εκείνος. Αλλά είχαμε πολύ κολλητή φιλιά αρκετά χρόνια πριν γίνει. Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να πάρω πίπα στο κολλητό μου
Μήνυμα στις 12/1/2024 στις 04:17 @Sex
Καλησπέρα! Εγώ μήκος 16 και περίμετρο 13.
Πήγαινε στο θέμα: Πόσο τον έχετε; [αγόρια] |