Μήνυμα στις 5/1/2022 στις 12:26 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Το μόνο που βλέπω κάπως και να μην σε αγχώνει είναι αυτό με τις θερμίδες !Είναι πολύ καλό να προσεχείς τι τρως! Να τρως υγιεινά και κυρίως αν γίνεται σπιτικό φαγητό. Εάν θες πάρε μια γνώμη από έναν διατροφολόγο εάν δε το έχεις κάνει ακόμη. Μπορούν να σου βάλλουν φαγητά τα οποία συνδυάζουν όλες τις διατροφικές αξίες και όσα χρειάζεται ο οργανισμός σου. Συν του ότι κάνουν μετρήσεις και βλέπουν πράγματα που δεν μπορεί κάποιος τρίτος να τα δει και να στα εξηγήσει ! Έχω να σου προτείνω μια πολύ καλή και οικονομική εάν δεν έχεις κατι υπόψιν. Στο λέω γιατί κάνω διατροφή πολλά χρόνια επειδή θέλω να τρώω υγιεινά και όχι επειδή είχα θέμα με κιλά. Ελπίζω να βοήθησα κάπως. Πήγαινε στο θέμα: Θετικά-αρνητικά με την μέτρηση θερμίδων
Μήνυμα στις 5/1/2022 στις 06:04 @Sex
Ναι μπορεί να έχει κλίση ! Αυτό γίνεται από τον τρόπο που κάθεται στο εσώρουχο σου! Πχ εγώ το βάζω από αριστερή πλευρά και έχει κάποια κλίση. Δύσκολα να κάτσει ευθεία. Μην σε ανησυχεί δεν υπάρχει κανένα θέμα από θέμα λειτουργίας! Πήγαινε στο θέμα: Να κάνω μια ερώτηση ανδρικής φύσεως
Μήνυμα στις 4/1/2022 στις 11:03 @Sex
Όπως είπε και η katee75 να κανεις μικρές παύσεις. Βασικά είσαι πολύ μικρός ακόμη και γι αυτό δεν έχεις ακόμη διάρκεια αλλά όπως και να έχει μπορείς να το εξασκήσεις αυτό με τον χρόνο. Θα βοηθούσε καθώς αυνανίζεσαι εκεί που νιώθεις πως πας να τελειώσεις να σταματήσεις να μην κανεις κατι να ηρεμεί λιγάκι και μετά ξανά μικρές κινήσεις. Όσο για το άλλο λογικό είναι ότι δεν μπορείς ξανά να τελειώσεις άμεσα. Χρειάζεται κάποιο χρόνο ο οργανισμός για να παράγει τα υγρά. Μην σε ανησυχεί τίποτα από όσα έγραψες. Είναι φυσιολογικά! Απλά με την εξάσκηση και την πρακτική θα καταφέρεις και το μεγαλύτερο χρονικό αποτέλεσμα ! Να έχεις υπομονή και να μην σε αγχώνει ! Πήγαινε στο θέμα: Μια ερώτηση σχετικά με το πότε πρέπει να
Μήνυμα στις 3/1/2022 στις 18:00 @Sex
Η ακροποσθία, γνωστή και ακροβυστία ως ή απλώς πετσάκι, αποτελεί ένα πολυσυζητημένο μέρος της ανατομίας του ανδρικού σώματος. Άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι εντελώς περιττό και πιθανώς επικίνδυνο, ενώ άλλοι το θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι του αναπαραγωγικού συστήματος. Ποιες είναι οι βασικές λειτουργίες της ακροποσθίας - Διαθέτει νεύρωση και αγγείωση, επομένως αποτελεί ευαίσθητο ερωτογενή ιστό του ανδρικού σώματος. - Καλύπτει είτε μερικώς είτε πλήρως τη βάλανο, προστατεύοντάς την από την τριβή και από την ξηρότητα. - Διευκολύνει την είσοδο του πέους στον κόλπο κατά τη σεξουαλική επαφή. - Αποθηκεύει και απελευθερώνει φερομόνες και φυσικά λιπαντικά υγρά (όπως τα προσπερματικά υγρά). Μην σε ανησυχεί είμαι πολύ μεγαλύτερος σου και με μια εμπειρία ας πούμε λόγο ηλικίας και δεν το έχω πειράξει και όλα καλά ! Εάν θες δοκίμασε να βάλεις λιπαντικό ή baby oil μήπως σε βοηθήσει κάπως ! Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι. Πήγαινε στο θέμα: Θέμα επείγον |