Μήνυμα στις 23/6/2022 στις 00:49 @Sex
Μπορείς πάνω στη φάση να ξεκινήσεις να το κάνεις μόνος σου, αν σε γουστάρει θα στο κάνει αυτή αν παραμείνει ατάραχη και κάθεται σαν αγγούρι φεύγεις
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια πως να την κάνω να μου την παιξει
Μήνυμα στις 11/3/2022 στις 06:50 @Sex
Δεν ταιριάζετε, δεν υπάρχει δηλαδή σεξουαλική χημεία. Πας παρακάτω
Πήγαινε στο θέμα: Δεν τελειώνει η κοπέλα μου
Μήνυμα στις 19/1/2022 στις 18:44 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αρχάριος είσαι αγόρι μου; Ρωτάνε τέτοιες βλακείες γυναίκα; Όταν ρωτάς τέτοια πράγματα θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για απαντήσεις που δεν περιμένεις.Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλικη ανασφάλεια ?
Μήνυμα στις 16/1/2022 στις 08:59 @Sex
Είστε πολύ τυχερές, εγώ τα "άκουσα" που δεν ήμουν έτοιμος στο δεκάλεπτο και το δικό της κοντέρ έγραφε 2 Πήγαινε στο θέμα: Πόση ώρα σας παίρνει - στυση
Μήνυμα στις 16/1/2022 στις 01:31 @Sex
Γεια σας, προς αγόρια , πόση ώρα σας παίρνει για να έχετε ξανά στύση μετά από εξπερμάτωση; Δλδ σε περίπτωση που κάνετε 2-3 γύρους σεξ πόση ώρα θεωρείται νορμάλ για να είστε έτοιμοι για τον επόμενο γύρο;
Πήγαινε στο θέμα: Πόση ώρα σας παίρνει - στυση
Μήνυμα στις 12/1/2022 στις 10:48 @Sex
Για μένα είναι πρόωρη, τι δεν καταλαβαίνεις; Πήγαινε στο θέμα: Πρόωρη εκσπερμάτιση
Μήνυμα στις 12/1/2022 στις 02:35 @Sex
Να πω βέβαια ότι η κοπέλα μου έχει ήδη προλάβει να τελειώσει 2 φορές συνήθως απλά ήθελα να κρατιεμαι λίγο παραπάνω να το απολαύσω κι εγώ περισσότερο.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόωρη εκσπερμάτιση
Μήνυμα στις 11/1/2022 στις 09:09 @Sex
Ωραίες οι ιδέες σου αλλά αν κάνω παύση παίζει να μου ρίξει μπουνιά. Πήγαινε στο θέμα: Πρόωρη εκσπερμάτιση
Μήνυμα στις 11/1/2022 στις 03:15 @Sex
Γεια σας, δεν ξέρω αν όντως έχω προβλημα αλλά υπάρχουν φορές που τελειώνω πρόωρα όταν η κοπέλα μου μου μιλάει βρώμικα την ώρα του σεξ. Σίγουρα είναι ξενέρωτο να τη βγάζεις στο μουγκό αλλά ο ενθουσιασμός αυτός με κάνει να τελειώνω γρήγορα και δε μ αρέσει. Κάποια ιδέα ;
Πήγαινε στο θέμα: Πρόωρη εκσπερμάτιση
Μήνυμα στις 9/1/2022 στις 09:57 @Sex
Γεια σας, η κοπέλα μου θέλει να κάνουμε σεξ με ανοιχτά φώτα. Εμένα μου φαίνεται κάπως, νιώθω σαν κρατούμενος για ανάκριση ένα πράγμα. Το χουμε βρει σ' ένα ενδιάμεσο με μέτριο φωτισμό. Εσείς;
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ με ανοιχτά φώτα |