Μήνυμα στις 20/12/2021 στις 10:14 @Sex
Παιδιά εδώ και κάνα δυο μήνες παρατηρώ πως το πετσακι του πέος μου δεν ανοίγει και δεν φέρεται το κεφαλάκι του πέος (είμαι 14 στα 15)έχουμε κλείσει ραντεβού και σε δύο εβδομάδες μετά τα Χριστούγεννα θα κάνω ένα χειρουργιο (περιτομή)μπορεί κάποιος που έχει ζήσει την διαδικασία από την αρχή ως το τέλος και τι συμπτώματα έχει μετά το χειρουργείο το πέος πλιζ είμαι πάρα πολύ άγχομενος θέλω απάντηση από παιδί που το έχει ζήσει εκείνη την εμπειρία . Ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι -πεος
Μήνυμα στις 20/12/2021 στις 10:10 @Sex
Είμαι 14 και είναι και ο δικός μου κάπου στα 12 με 12 και κάτι ,από τι ξέρω μπρο μου το σωστό είναι να μετράς μόνο όταν είναι σε στύση και όχι όταν είναι χαλαρό είμαστε σε ανάπτυξη και μέχρι τα 18-25 έχουμε χρόνο ,τώρα για το ότι δεν παράγεις πολύ σπερμα είναι πιστεύω επειδή μπορεί να τον παίζεις κάθε μέρα η η διατροφή σου μπορεί να είναι λίγο κακία αυτά πιστεύω να σε βοήθησα
Πήγαινε στο θέμα: Έχω μικρό πέος πείτε;
Μήνυμα στις 26/11/2021 στις 16:19 @Sex
Εγώ είμαι 14 στα 15 και εγώ κάπου στα 11 εκ τον έχω ,όμως εγώ έχω παρατηρήσει (γνώμη) ότι αν τον παίζω πολλές φορές δεν βγάζω πολύ σπερμα όμως αν έχω να τον παίξω μια με δύο μέρες βγάζω μπόλικο ,δεν είμαι γιατρός αλλά σου λέω την εμπειρία μου αν συνεχιστεί γνώμη μου είναι να πας σε γιατρό Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 26/11/2021 στις 16:15 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός |