Μήνυμα στις 25/8/2022 στις 16:47 @Sex
Εγώ πιστεύω είναι καλύτερο αν ο εραστής είναι Ασιατης. Ξέρουν τι κάνουν αυτοί. Και ακόμα καλύτερο να σας κανονίσει και τους δύο αν σε ψήνει είναι ότι καλύτερο. Δεν το έχω δοκιμάσει πάντως απλά έχω πάει με Ασιάτη και είναι πολύ καλοί.
Πήγαινε στο θέμα: BBC Cuckolding
Μήνυμα στις 12/7/2022 στις 14:29 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Υπάρχουν πόλοι τρόποι.Μπορείς να του πεις να παίξετε θάρρος ή αλήθεια και να τον προκαλέσεις όταν πει θαροσ να στον παίξει για πλάκα και καλά να δεις πως είναι να στον παίζει άλλος. Μπορείς να του πεις να συγκρίνεται τι βρακι φοράτε, μέγεθος και τέτοια και να του το φέρεις σιγά σιγά ότι αναρωτιέσαι πως θα ήταν αν στον έπαιζε κάποιος άλλος. Μπορείς να του πεις ότι έχεις καυλες και να βάλετε τσόντα και μετά να του πεις ότι αναρωτιέσαι πως θα ήταν να τον παιζατε ο ένας στον άλλον ή κάτι τέτοιο για πλάκα να δείτε πως είναι. Εμενα ο κολλητός μου που ήθελε να κάνουμε κάτι τέτοιο και τα κατάφερε κι γουστάραμε κι οι δυο τελικά, μου είπε να παίξουμε και καλά ενα παιχνίδι που ο ένας είναι κατάσκοπος και ο αλλος αστυνόμος. Ο κατάσκοπος κρύβει μεσα στα ρούχα που φοράει πχ μια γόμα ή κάποιο μικρό αντικείμενο που είναι και καλά μυστικεσ πληροφορίες και ο αστυνόμος τον ψηλαφίζει κι προσπαθεί να νιώσει που είναι. Κάθε φορά παίζεται με γύρους κι αλλάζεται ρόλους σε κάθε γύρο. Αρχικά βάλε την γόμα/ξύστρα ή ότι διαλέξετε τέλος πάντων ξέρω γώ στην τσέπη σου ή κάπου εύκολα και αστον να το βρει κι μετά στον επόμενο γύρω καντο πιο δύσκολο πχ στην καλτσα σου, μετά μέσα στο παντελόνι σου σε κάνα πατζακι ή στο λάστιχο του παντελονιού και κοντά στο βρακι σου ώστε να νιώθει άνετα να ψάξει και πιο μέσα στα ρούχα σου σιγά σιγά .Στο τέλος βάλτο μέσα στο βρακι σου και θα πρέπει να το ψάξει κι να το πάρει μόνος του. Αν δεν το βρίσκει δώσε του στοιχεία και πες του ότι μπορεί να είναι πιο μέσα στα ρούχα σου ή ότι είναι και καλά κοντά στην μέση σου κι τέτοια. Μπορεί και στον γύρο που ψάχνεις εσυ να το βάλει αυτός στο δικό του βρακι ποτέ δεν ξέρεις. Φορά φορμα για να είναι πιο εύκολο να το κρύψεις και βολεύει φουλ να φοράς βρακι όχι μποξεράκι για να το κρύβεις πιο εύκολα και να μην πέφτει κι να μπορεί να ψάχνει πιο άνετα. Έτσι θα είστε πιο άνετα μεταξύ σας και θα είναι πιο εύκολο να τον παίξετε μετά από αυτό. Αν θες δοκίμασε κάτι από τα παραπάνω και γράψε αποτελέσματα με όση λεπτομέρεια θες. Ελπίζω να βοηθησα :) Αν θες και άλλες ιδέες περιεγραψε τον φίλο σου πχ χόμπι χαρακτήρα ντύσιμο σωματότυπο κλπ μπας κι σκεφτώ τίποτα παραπάνω. Καλή επιτύχια :) Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με φιλο
Μήνυμα στις 11/3/2022 στις 08:03 @Sex
Πριν λίγες μέρες πάνω σε φιλικά ξεβρακωματα με τους φίλους μου ανακάλυψαν ότι είμαι ένας από τους λίγους που φοράνε σλιπακι αντί για μποξερακι. Από τότε με ψιλοδουλευουνε και με λένε μπέμπη και τέτοια, ενώ τα μποξερακια τους είναι πιο μπεμπιδιστικα αφού είναι με καρτούν,σχέδια και τέτοια ενώ εμένα τα πιο πολλά σλιπακια είναι απλά ένα χρώμα. Τι να κάνω για να σταματήσουμε; Δεν είναι πολύ σοβαρό αλλά με πειράζει λίγο τώρα τελευταία και με κάνει να ντρέπομαι ιδικά αν πρέπει να αλλάξω μπροστά τους. Δεν καταλαβαίνω με πια λογική λένε ότι τα δικά μου είναι για μωρά ενώ τα δικά τους έχουνε πιο παιδικές ζωγραφιές πάνω και δεν με ακούνε όταν τους το λέω αυτο. Εχεί κανείς καμιά ιδέα ή παρόμοια εμπειρία?
Πήγαινε στο θέμα: Δούλεμα για σλιπακι
Μήνυμα στις 16/11/2021 στις 08:04 @Sex
Γυρω στα 7-8 χαλαρο, 15 σε στυση.
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος ξεκαυλοτος & καυλομενος
Μήνυμα στις 16/11/2021 στις 08:02 @Sex
Μην ανχωνεσε, δεν ειναι μικρο το μεγεθος σου, μια χαρα εισαι αλλα ετσι και αλλιως εχεις ακομα καιρο να μεγαλωσει κιαλο. Τωρα για εσωρουχο που ρωτησες δεν ξερω ποσο επηρεαζει στο μεγεθος. Εγω προτιμω σλιπακι γενικα και εχω δει οτι το εχω λιγο πιο μεγαλο απο καποιους φιλους που φορανε μποξερακια, δεν ξερω αν εχει σημασια βεβαια. Online μπορεις ευκολα να αγορασεις οτι προτιμας. Ελπιζω να σε καλυψα :) Πήγαινε στο θέμα: Έχω μικρό πέος πείτε;
Μήνυμα στις 22/10/2021 στις 03:51 @Sex
Μονο σλιπακια και ας με κοροιδευουνε καποιοι φιλοι μου, αυτοι χανουν. Βολευουν πολυ περισσοτερο και φενονται πιο ωραια.
Πήγαινε στο θέμα: Προτιμηση εσωρουχου? |