Μήνυμα στις 9/10/2004 στις 16:07 @Θ. Κλημεντίνη
... λυπηση ? Οχι βεβαια! Οσο μπορειτε να τις παραμυθιαζετε! Μην τις λετε ποτε την αληθεια! ...Τουλαχιστον μεχρι να τις γ..σετε!!! Μετα πειτε τους οτι θελετε! Εγω που ειπα την αληθεια οτι εχω γκομενα, την πληρωσα ακριβα! Δεν γ...σα! Μην ακουτε που σας λενε να ειστε ειλικρινεις! Δεν προκειται να γ...σετε! Πιστεψτε με! Ειναι ολες π...νες! Ακουστε να δειτε τι επαθα εγω.... Με παιρνει μια στο κινητο και μου λεει: μ'αρεσεις και θελω να σε γνωρισω! Της λεω οκ, ποτε αν ειναι, να βρεθουμε... Μου λεει: εχεις κοπελα? Εγω ο "ειλικρινης μαλακας" της λεω ναι. Ε, τσινισε και το σκεφτοταν... Μου λεει, ειναι σοβαρο? η κατι το οποιο θα τελειωσει? Λεω εγω παλι, ο "ειλικρινης μαλακας", ναι σοβαρο. Δεν σε πιεζει κανεις, αν θες παμε για ενα καφε μονο να σε γνωρισω, για να μην δειξω κι ολας οτι ειμαι κανενας λυσσαρης... Μου λεει οκ, ραντεβου το απογευμα στο ταδε μερος... Παω λοιπον, περιμενα,περιμενα, τιποτα! Την παιρνω τηλ. τιποτα! Δεν το σηκωνε! μετα απο λιγο, μου στελνει και μου λεει, το ξανασκεφτηκα και δεν θα ερθω για να μην δημιουργησω προβλημα σε εσενα και την κοπελα σου... οκ της λεω. Οπως νομιζεις... γεια... Ελα ντε που ο γαμ...νος ο γυναικειος ο εγωισμος σας, δεν σας αφηνει! Μετα απο 2 μερες νατη παλι! Να βρεθουμε και να βρεθουμε! Οκ λεω, την ταδε ωρα στο ταδε μερος. Παω για δευτερη φορα σαν μαλακας, περιμενα,περιμενα, τιποτα... Τις στελνω μυνημα, που εισαι? τιποτα! Την παιρνω τηλ. δεν απαντουσε! Αι γαμ... λεω κι εγω και της γραφω μην με ξαναενοχλησεις! Μεχρι σημερα που μιλαμε τιποτα! Γι'αυτο σας λεω παιδες, οι γυναικες το θελουν το παραμυθι τους! Μεχρι να τις γ...σετε! Μετα καντε οτι θελετε!!! Μ'αρεσει που μου ειπε κι ολας οτι εκτιμησε οτι ειμαι και ειλικρινης! Τι να το κανω ρε? Γ...σα? Οχι!!! Πιστευετε οτι θα λειτουργησει παλι ο γυναικειος εγωισμος και θα στειλει? η την... "εστειλα" για τα καλα? η το σκεφτηκε οτι επιδη εχω αλλη δεν γουσταρει? τι απ'ολα? Παντως για μενα εχει τελειωσει το θεμα γιατι με ξενερωσε το π...κι!!! Ουφ! τα ειπα και ξαλαφρωσα! Π...νες γυναικες! Αμα ξαναπω την αληθεια να γινω πουστης ρε! Πουστης! Γι'αυτο παιδια, προσεχετε απο δω και περα κι εσεις! Ψευδομαρτυρειτε καμια φορα! Ψευδομαρτυρειτε! Κακο δεν κανει... Πειμενω σχολια και κριτικη... Κυριως απο εμας τους αντρες! Καλα, εσεις οι γυναικες, τι θα πειτε? Αυτο που σας συμφερει φυσικα! Γι'αυτο καλυτερα μην κανετε τον κοπο... Πήγαινε στο θέμα: Πιστευετε οτι οι γυναικες ειναι για... |