Μήνυμα στις 30/12/2022 στις 07:13 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Θεωρώ πως πρέπει όντως να του κάνεις μια συζήτηση, αλλά να μην μπλέξεις την κοπέλα του σε αυτό,διότι αν γίνει κάτι μπορεί να βρεις τον μπελά σου.Πες του τα παράπονα σου όπως είναι,αλλά μην μπλεχτείς για να την χωρίσει.Θυμήσου πως όσο χειριστικη και να είναι η κοπέλα,αν δεν θέλει ο φίλος σου δεν θα την αφήσει. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με κολλητό
Μήνυμα στις 16/9/2022 στις 11:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το έχω πάθει πολλές φορές αυτό που περιγράφεις.Η περίοδος μου έχει καθυστερήσει μέχρι και 2 βδομάδες λόγω υπερβολικού άγχους.Εφόσον πήρατε προφυλάξεις οι πιθανότητες μειώνονται κατά πάρα πολύ. Αν αγχώνεσαι τόσο πολύ,μπορείς να πάρεις ένα τεστ εγκυμοσύνης από το φαρμακείο.Αυτο που είχα πάρει εγώ είχε γύρω στα 10€, οπότε η τιμή είναι προσιτή. Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ! Καθυστέρηση περιόδου
Μήνυμα στις 9/9/2022 στις 16:29 @Sex
Είναι απόλυτα φυσιολογικό να ερεθίζεσαι όταν κάποιος "σκαλίζει" αυτά τα σημεία,σε ότι κατάσταση και να βρίσκεσαι εκείνη την στιγμή. Για να καταλάβεις,εγώ είχα πάει να κάνω ένα καρδιογράφημα και για να γίνει προφανώς έπρεπε να βγάλω το σουτιέν,ενώ θα με εξέταζε άντρας γιατρός.Προφανως και ντρεπόμουν,αλλά το έκανα ενώ το στήθος μου είχε ερεθιστεί.Ο γιατρός παίζει να μην το παρατήρησε καν, διότι αυτή είναι η δουλειά του και δεν του έκανε καμία αίσθηση πλέον. Πίστεψε με για τους γιατρούς δεν είναι τίποτα αυτά τα σημεία.Για εκείνους είσαι απλά ένας πελάτης που πέρασες από εκεί.Σε δύο μέρες ούτε καν θα θυμάται τι κάνατε με τόσα άτομα που εξετάζει καθημερινά. Αν νιώθεις τόσο άβολα μπορείς να ζητήσεις πριν πας στο ιατρείο από την μαμά σου να βγει έξω όταν έρθει η στιγμή της εξέτασης.Πιστευω θα καταλάβει. Πήγαινε στο θέμα: Αβολη εμπειρια
Μήνυμα στις 31/8/2022 στις 00:35 @Sex
Για να γίνει γονιμοποίηση πρέπει αρκετή ποσότητα σπέρματος να εισχωρήσει βαθιά μέσα στον κόλπο. Επίσης,δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα μείνεις έγκυος. Άμα σου δημιουργεί ανασφάλεια αυτό που έγινε μπορείς να πάρεις το χάπι της επόμενης μέρας για σιγουριά. Πήγαινε στο θέμα: Δαχτυλο σπερμα πιθανοτητα εγκυμοσινης!!!!
Μήνυμα στις 25/8/2022 στις 11:36 @Διάφορα
Γεια σας! Σε λίγο καιρό θα κάνω χειρουργείο ρήξης χιαστού και θα ήθελα να μου περιγράψετε λίγο τις δικές σας εμπειρίες και την διαδικασία. Κάνουν εξετάσεις στο γόνατο πριν μπω στο χειρουργείο? Θα μου κάνουν ολική αναισθησία ή επισκληριδιο? Στα άτομα που έχουν εμπειρίες από δημόσιο νοσοκομείο,μείνατε ευχαριστημένοι? Πήγαινε στο θέμα: Χειρουργείο ρήξης χιαστού
Μήνυμα στις 8/8/2022 στις 04:48 @Διάφορα
Καλησπέρα! Το θέμα που θα αναφέρω υπάρχει τον τελευταίο χρόνο σχεδόν. Κάνουμε κολλητή παρέα 3 κορίτσια.Τα άλλα δύο κορίτσια θέλουν κάθε σ/κ να πηγαίνουν σε μπαράκια και κλαμπ,ενώ εγώ δεν βρίσκω τον λόγο να πάω,δεν μου αρέσει και προτιμώ να πάω είτε κάπου για ένα φαγητό,ή και μια απλή βόλτα κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι μου λένε συνέχεια να πάω ενώ έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλω και καταλήγω να μένω μέσα ή να βγαίνω με το αγόρι μου,ενώ με εκείνες έχω να βγω πολύ καιρό.Οι τρεις μαζί έχουμε μήνες να βγούμε γιατί δεν πηγαίνουν κάπου αλλού πέρα από τα μπαρ-κλαμπ που πηγαίνουν όλοι. Επίσης,εγώ πηγαίνω σχεδόν κάθε μέρα για γυμναστική,με αποτελέσματα όταν μου λένε τις καθημερινές να πάμε κάπου προφανώς δεν μπορώ να το αφήσω (Η γυμναστική είναι απαραίτητη για την σχολή που θέλω να περάσω.Πριν μήνες άφηνα το πρόγραμμα μου για να βγαίνω γενικά με τους φίλους μου και κατέληγα να κάνω κακό σε εμένα, οπότε το σταμάτησα.) Και καταλήγω να λέω όχι, όπως έκαναν και εκείνες όταν είχαν φροντιστήρια και προπονήσεις. Νιώθω πολύ άσχημα που λέω όχι επειδή δεν θέλω να πάω σε ένα συγκεκριμένο μέρος,ή επειδή έχω άλλα στο πρόγραμμα μου και δεν θέλω να τους πω να πάμε και κάπου αλλού γιατί θα νιώθω ότι τους τραβάω κάπου που δεν θέλουν. Βλέπω ότι οι προτιμήσεις μας είναι διαφορετικές και καταλήγω εγώ να μην κολλάω στην παρέα και δεν ξέρω τι να κάνω. Πείτε μου τις απόψεις σας και τι θα κάνατε στην δική μου περίπτωση!. Πήγαινε στο θέμα: Διαφορετικές προτιμήσεις διασκέδασης
Μήνυμα στις 2/8/2022 στις 02:18 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Θα αφήσω όλα τα άλλα στην άκρη και θα καταλάβεις από αυτό που θα σε ρωτήσω τι πρέπει να κάνεις.Θεωρείς φυσιολογικό το αγόρι σου να ζηλεύει μέχρι και τους περαστικούς στον δρόμο,ενώ ο ίδιος σου λέει τόσα ψέματα?πως το ανέχεσαι αυτό? Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτή η σχέση κάνει κακό μόνο σε εσένα.Και ανέχεσαι τα ψέματα που λέει δημιουργώντας σου ανασφάλειες και καταπιέζεσαι από την ζήλεια του. Πήγαινε στο θέμα: θεμα με το αγορι μου
Μήνυμα στις 2/8/2022 στις 02:12 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Αυτό γίνεται αρκετά συχνά σε παρέες που αποτελούνται από τρία άτομα.Συνήθως οι δύο ταιριάζουν πιο πολύ,με αποτέλεσμα ο ένας να είναι ο περισσευόμενος.Δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει με αυτά τα δυο παιδιά,μπορείς αν θες να τους πεις αυτό που γράφεις και εδώ,ανάλογα με την απάντηση θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις. Προσωπικά προτείνω να ανοίξεις λίγο τον κύκλο σου.Οτι και να γίνει με αυτήν τη παρέα,δεν μπορείς να στηρίζεσαι από αυτά τα δύο άτομα, ειδικά από την στιγμήπου για ένα χρονικό διάστημα(αν όχι για πάντα) σε έχουν κάνει πέρα και δεν τους ενδιαφέρει πως νιώθεις και πως περνάς. Γνώρισε καινούργια άτομα και άσε τους ανθρώπους που θέλουν να φύγουν από την ζωή σου να το κάνουν χωρίς παρακάλια. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με την παρέα μου
Μήνυμα στις 14/7/2022 στις 21:51 @Sex
Γεια σας! Λοιπόν,με το αγόρι μου τα έχουμε 1 χρόνο και λίγους μήνες, ωστόσο δεν είδα ποτέ μέσα σε αυτό το καιρό κάτι παρόμοιο με αυτό που θα αναφέρω τώρα. Ενώ τους προηγούμενους μήνες ήμασταν αρκετά καλά στο σεξουαλικό κομμάτι και,όποτε βρισκόμασταν,όλο και κάτι γινόταν,από τότε που ξεκίνησε το καλοκαίρι και ήρθε ο αδερφός του από τις σπουδές,μειώθηκε η όρεξη του (Τον αδερφό του τον ανέφερα για να προσδιορίσω την χρονική περίοδο,δεν είναι ότι νιώθει άβολα που το ξέρει ή κάτι τέτοιο, ίσα - ίσα πειράζουν και ο ένας τον άλλον για αυτό) Του το έχω συζητήσει,3 φορές κιόλας.Μου λέει ότι και αυτός το έχει παρατηρήσει στον εαυτό του και ότι δεν έχει να κάνει με εμένα, αλλά ούτε αυτός ξέρει γιατί συμβαίνει.Παίζει και ρόλο το ότι είναι ο αδερφός του στο σπίτι του,οπότε δεν έχουμε κάποιον χώρο να γίνει γιατί και εγώ ντρέπομαι.Ωστόσο,δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν γίνει έστω και προκαταρκτικά σε χώρο πέρα του σπιτιού. Εντωμεταξύ είχε γίνει ένα συμβάν που μου είπε ότι έδωσε ένα προφυλακτικό που είχε σε έναν φίλο του αδερφού του που είναι και καλός γνωστός του (Δεν είδα ότι έλειπε και μου το είπε μετά,μου το είπε εκείνη τη στιγμή που το έκανε).Το περιστατικό με είχε παραξενέψει,οπότε σε συνδιασμό με τα άλλα άρχισα να σκέφτομαι διάφορα.Και για αυτό τον ρώτησα αν έχει χρησιμοποιήσει το προφυλακτικό κάπου αλλού,ακόμα και με κάποια άλλη και μου αρνήθηκε. Δεν τον έχω για άτομο που κερατώνει,δεν θα ήμουν μαζί του αν τον είχα.Αλλά αυτό το καιρό μου έχει δημιουργηθεί μία ανασφάλεια.Σκεφτομαι συνέχεια ότι αρχίζει να χάνει το ενδιαφέρον του για εμένα. Για να είμαι δίκαιη.Η συμπεριφορά του δεν έχει αλλάξει.Πάντα μου φερόταν και συνεχίζει να μου φέρεται άψογα,με πολύ αγάπη που μου την δείχνει. Επίσης, ξέρω ότι τρώει κάποια πίεση από το άθλημα του και κάποια οικογενειακά του πρόσωπα. Σαφώς είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει, αλλά δεν είχε ξανά γίνει στο παρελθόν,σε παρόμοια κατάσταση. Θέλω απόψεις και από αγόρια που έχουν περάσει παρόμοια κατάσταση και από κορίτσια που το αγόρι τους είχε/έχει πάθει κάτι αντίστοιχο!. Πήγαινε στο θέμα: Μειωμένη έλξη?
Μήνυμα στις 10/7/2022 στις 15:46 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Από που να αρχίσω.Βρίσκω το σκεπτικό της μαμάς σου,το οποίο επηρεάζει εσένα, πάρα πολύ λάθος. Πορνό βλέπουμε όλοι, γυναίκες και άντρες..και υβρίδια μην σου πω.Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑ ΦΎΛΟ ΣΕ ΌΠΟΙΑ ΗΛΙΚΊΑ, ειδικά στην εφηβεία. Ο αυνανισμός όταν γίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα,μπορεί να έχει και οφέλη.Μαθαινεις καλύτερα το σώμα σου και αυτοικανοποιήσε,που σε βολεύει από την στιγμή που δεν έχεις έναν σύντροφο.Σε καμία περίπτωση δεν το κάνουν οι ανεγκέφαλοι,ή τουλάχιστον μόνο αυτοί.Το κάνει, κυριολεκτικά,όλος ο κόσμος.Μπορει να δεις μέχρι και μικρά παιδιά να το κάνουν,όχι απαραίτητα επειδή ξέρουν τι κάνουν,αλλά επειδή έτσι είναι η φύση μας. Σεξ θα κάνεις όποτε-θες-εσυ.Δεν υπάρχει μπουσουλας σε αυτό το πράγμα.Και εγώ στα 14 έκανα.Μια φίλη μου,από την άλλη,έκανε στα 17. Μην αφήνεις τις προκαταλήψεις να σε επηρεάζουν.Το σεξ είναι φυσική ανάγκη όπως και ο αυνανισμός και για τα δύο φύλα,παρόλο που για τις γυναίκες είναι κατακριτέο. Δεν χρειάζεσαι την συγκατάθεση της μαμάς σου για να μάθεις κάποια βασικά πράγματα.Αρχισε να ψαχνεσαι και στα δύο θέματα που προανέφερα και σιγά-σιγά θα το βρεις. Και προς θεού,μην αφήσεις κανέναν να σε κρίνει για τις δικές σου επιλογές στην σεξουαλική σου ζωή.ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ. Πήγαινε στο θέμα: Δεν αντέχω άλλο. |