Μήνυμα στις 10/12/2021 στις 02:40 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν, θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο καιρό, να πίνεις πολλά νερά και όχι πολλούς χυμούς κλπ.Να περιμένεις δύο τρεις μέρες χωρίς να εξπερματωσεις και αν δεν γίνεις καλύτερα με αυτά καλύτερα πάνε σε γιατρό αν και νομίζω ότι θα είσαι οκ αν κάνεις αυτά που είπα. Πλιζζ αποδεκτή δεν έχω αλλά μηνύματα 😭 Πήγαινε στο θέμα: Απορία με το σπέρμα
Μήνυμα στις 1/12/2021 στις 06:23 @Sex
Παιδιά, πρόσφατα είδα ένα βίντεο όπου ένα αγόρι είχε καταπιεί σπερμα του και έγινε κάτι σοβαρό, έγινε έγκυος κάτι τέτοιο. Επειδή φοβήθηκα με αυτό και δε θέλω να το διακινδύνευσω, μπορείτε να μου πείτε. Ισχύει αυτό ; Μπορεί να γίνει κάτι παρόμοιο; Σας παρακαλώ πολύ πείτε μου! Πήγαινε στο θέμα: Σπέρμα απορία
Μήνυμα στις 24/11/2021 στις 06:45 @Sex
Σας ευχαριστώ όλους! Θα το δοκιμάσω και θα σας πω αν θέλετε!! Πήγαινε στο θέμα: Σπέρμα απορία
Μήνυμα στις 22/11/2021 στις 10:27 @Sex
Γεια σας μέλη του ftou. Καταρχήν είναι αγόρι και έχω μια απορία. Αν τον παίξω και χύσω, το σπέρμα αν το καταπιω, θα γίνει κάτι; Επίσης το θέλω πολύ να το καταπιω αλλα φοβάμαι αν πάθω κάτι. Παρακαλώ πολύ πείτε μου θα υπάρχει αποδεκτή. Πήγαινε στο θέμα: Σπέρμα απορία
Μήνυμα στις 16/11/2021 στις 06:10 @Sex
Το ίδιο παθαίνω και εγώ. Αλλά μη στεναχωριέσαι. Προσπάθησε να χαλαρώσεις φουλ πριν χύσεις. Και μετά από ένα λεπτό ξαναξεκινα. Πλιζζ αποδεκτή γιατί δεν έχω άλλα μηνύματα 😢😢 Πήγαινε στο θέμα: Αντοχή στη μαλακία
Μήνυμα στις 16/11/2021 στις 06:07 @Sex
Εγώ 5 το περισσότερο. Αλλά θέλω μια μέρα να τον παίζω συνέχεια.... Ξέρετε αν θα πάθω κάτι; Επίσης έχω πολλές καύλες και γενικά τον παίζω κάθε μέρα τουλάχιστον μία φορά
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 1/10/2021 στις 05:51 @Sex
Γεια σας σήμερα είπα να τον παίξω και μόλις έφτασα σε στύση δοκίμασα να τραβήξω τελείως το πετσακι. Αλλά δυστυχώς μου κόλλησε εκεί και μετά από λίγο έγινε οκ. Μετά όμως μου έχει μείνει λίγο μέσα και δεν ξέρω τι να κάνω . Βοηθήσετε παρακαλώ
Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι βοήθεια |