Μήνυμα στις 13/7/2022 στις 07:18 @Sex
Spolkalon, εσύ σεξολογος σύμβουλος ανθρωπίνων σχέσεων πρέπει να ακολουθήσεις στη ζωή σου. Δε ξέρω με τι ασχολείσαι, αλλά ξανά σκέψου το 😂. Τώρα για το παιδί πιο πάνω, θα σου πρότεινα να μη κάνεις κάποια κίνηση γιατι μπορεί να το παρεξηγήσει κ να τσακωθείτε ή μπορεί κ κάτι χειρότερο δε ξέρω την ιδιοσυγκρασία του κάθε ένα εκεί έξω. Τώρα η επιλογή είναι δική σου το τι θα κάνεις. Spolkalon εσύ δίνεις καλες συμβουλές πάντως ψάξε το, μπας κ βγάλεις χρήμα 😂
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με φιλο
Μήνυμα στις 25/1/2022 στις 05:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ανάλογα τα σπυράκια, εάν είναι με πυον πρέπει να το ελέγξεις άμεσα σε έναν δερματολόγο, εάν δεν έχουν πυον πάλι πρέπει να το ελέγξεις, αλλά δε νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό. Αλλά το να πας σε δερματολόγο είναι μονόδρομος.Πήγαινε στο θέμα: Σπυράκια στην περιοχή του πεους
Μήνυμα στις 3/1/2022 στις 05:15 @Sex
Αυτό που λες δε στέκει με κανέναν τρόπο lida, το ότι μπορεί να ντρέπεται είναι απόλυτα φυσιολογικό δε γεννηθήκαμε όλοι για να ερχόμαστε στο σεξ κατευθείαν. Ας επικρατήσει λίγο η λογική παρακαλώ. Είναι σαν να σου λέω θα πας με 20 παλικάρια σε ένα 2 λεπτά, δε ξέρεις πως αντιλαμβάνεται ο καθένας τον κόσμο γύρω του κ το πως μπορεί να νιώθει. Πήγαινε στο θέμα: Σχέση και σεξ Δώστε μου τα φώτα σας
Μήνυμα στις 21/12/2021 στις 05:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μην αγχώνεσαι ακόμα αναπτύσσετε το πέος σου, εάν αγχώνεσαι τόσο πολύ μιλά με έναν ιατρό, αλλά νομίζω ότι θα σου πει πως είσαι μικρός ακόμα, εκτός εάν δε κατεβαίνει το πετσακι οπότε πρέπει να μιλήσεις στο άμεσο μέλλον (τη περίμετρο σε στύση να μετρήσεις είναι πιο βασική, αλλά κ πάλι είσαι μικρός έχεις καιρό μπροστά σου, κι αν έχεις παραπάνω κιλά παίζει ρόλο οπότε μην αγχώνεσαι, πιάσε για αρχή έναν από τους δύο γονείς σου. Αλλά μη σου δημιουργείς άγχος έχεις καιρό μπροστά σου.) εάν θες πάτησε κ μια αποδεκτή.Πήγαινε στο θέμα: Πεος
Μήνυμα στις 7/11/2021 στις 09:01 @Sex
Θεωρώ καλύτερο το μποξερακι, αλλά αυτό έχει να κάνει ανάλογα το άτομο. Δοκίμασε κ τα 2 και διάλεξε εγώ πάντως μποξερακι προτιμώ.
Πήγαινε στο θέμα: Έχω μικρό πέος πείτε;
Μήνυμα στις 7/11/2021 στις 04:22 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε μου είσαι μια χαρά είσαι στα φυσιολογικά επίπεδα μέτρησε κ τη περίμετρο κ πες μας είχα ανεβάσει κι εγώ τις προάλλες ένα σχετικό ποστ. Κ θα μεγαλώσει κι άλλο οπότε μην αγχώνεσαι. Όσο αναφορά το σπερμα όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο, μη τραβάς κάθε μέρα μαλακια άσε να περάσουν 2 ημέρες κ μη βιάζεσαι όταν τραβάς γιατί εάν προσπαθείς να χυσεις γρήγορα δε θα παραξεις μεγάλη ποσότητα. Κ το κυριότερο όταν λες ότι δε παράγεις πολύ σπέρμα για τι ποσότητα μιλάμε. Εάν σε κάλυψα σε παρακαλώ πάτησέ μου μια αποδεκτή.Πήγαινε στο θέμα: Έχω μικρό πέος πείτε;
Μήνυμα στις 5/11/2021 στις 09:42 @Sex
Για πείτε ρε αγόρια πόσο τον έχετε κ πόσο είναι η περίμετρός του (με πραγματικούς αριθμούς) εγώ 16 με περίμετρο 13. Κ τα κορίτσια/αγόρια το ιδανικό για σχέση ή κι απλά η γνώμη σας!
Πήγαινε στο θέμα: Περίμετρος πέους
Μήνυμα στις 12/10/2021 στις 04:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:GiorgosMK@ καταρχάς μη σε πιάνει πανικός όλα λύνονται, κατά δεύτερον θα πρέπει να ενημερώσεις τα συγκεκριμένα άτομα που έχεις πάει μαζί τους, κατά τρίτον εσύ μη πας με άλλα άτομα, κατά τέταρτον εάν κανείς κατάποση σπερματικων υγρών σταμάτησε τη διαγι δε κάνει κ κατά πέμπτο συγγνώμη κι από τη διαχείριση κι από εσένα από το τρόπο που έγραψα το προηγούμενο μήνυμα, απλά έχω ενός είδους δυσλεξία που στην ουσία θελω να διατυπώσω κάτι κ στο τέλος βγαίνει κάτι άλλοΠήγαινε στο θέμα: HPV
Μήνυμα στις 10/10/2021 στις 20:57 @Sex
Δε παίζει να το εννοείς αυτό,μας τρολλαρεις έτσι; είσαι σοβαρός αγόρι μου; είσαι πραγματικά επικίνδυνος, όλοι οι άνθρωποι μπορεί να πάθουν κάποιο Σ.Μ.Ν, αλλά σταματούν τις σεξουαλικες τους επαφές, εσύ όχι μόνο δε σταμάτησες πήγες κ με ένα σκασμό άτομα, δλδ δε μπορούσες να κρατήσεις το πουλί σου μέσα στο παντελόνι σου, είσαι πραγματικά επικίνδυνος! Η διαχείριση του ftou.gr ας αναλάβει!!!
Πήγαινε στο θέμα: HPV |