Μήνυμα στις 30/9/2021 στις 06:17 @Sex
Κλ να σας πω δεν με νοιάζει πια το έχουμε συνηθίσει δεν μπορώ πραγματικά να κρατηθώ όποτε τι να κάνω. Κλ δεν βγάζω ακριβώς ουρα τελικά είναι λίγο διαβανοι. Άμα ξέρετε κανένα τρόπο να σταματήσει γράψτε αλλά μέχρι στιγμής έχουμε συνηθίσει με αυτό
Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι
Μήνυμα στις 20/9/2021 στις 05:24 @Sex
Δεν νομίζω να έχω έντονο οργασμο όταν το παθαίνω αυτό απλα φτάνω σε οργασμο κανονικό θα έλεγα, δλδ με τα δάχτυλα οντως μπορεί να έχω και πιο έντονο ας πούμε, και απλα δεν μπορώ να το ελέγξω και μου φεύγουν. Την διαφορά πως μπορώ να την καταλάβω ανάμεσα στα δυο
Μήνυμα στις 20/9/2021 στις 03:44 @Sex
Ευχαριστώ λιδα μου γιατί με πριζει να βρεθούμε και εγώ το σκέφτομαι μην το ξαναπάθω και προσπαθώ να κάνω εξάσκηση όταν μου βάζω δάχτυλο αλλά πάλι καμία φορά όταν ολοκληρώνω δεν μπορώ να κρατηθώ και χαλαρώνω
Μήνυμα στις 20/9/2021 στις 02:07 @Sex
Νμζ μπορώ να επιλέξω μόνη μου ποτέ θέλω να προχωρήσω και για εμένα τώρα ήταν η στιγμή και δεν ρώτησα για αυτό. Ένα θέμα μου έτυχε όπως μπορεί σε όλες μας και αυτό προσπαθώ να λύσω. Ευχαριστώ.
Μήνυμα στις 18/9/2021 στις 15:59 @Sex
Τι είναι το squirt, πως μπορώ να καταλάβω την διαφορά από το απλό κατούρημα
Μήνυμα στις 18/9/2021 στις 07:17 @Sex
Δοκίμασα και όταν μου βάζω δάχτυλο και πάλι το παθαίνω και πάλι γίνεται μια αηδία, και το αγόρι μου μου είπε να πάω και σπίτι του μέσα στην εβδομάδα αλλά του είπα ότι δεν ήθελα να κάνω κάτι γιατί πάλι σκατα θα τα έκανα. Προσπαθώ να κρατηθώ αλλά δεν μπορώ και πετάω ούρα. Έχει καμία το ίδιο θέμα, αυτό με το νερό όντως βοηθάει λίγο αλλά πάλι δεν είναι ότι δεν υπάρχει θέμα. Μπορεί να φταίει το ότι είμαι μικρή.
Μήνυμα στις 17/9/2021 στις 07:17 @Sex
Όπως είχα πει σκεφτόμουν να προχωρήσω με το αγόρι μου και τελικά το έκανα στην αρχή πόνεσε αρκετά αλλα μετά μου άρεσε πολύ το θέμα είναι ότι αφέθηκα και ενώ είχα την αίσθηση ότι ήθελα να Κατουρισω δεν το είπα συνεχίσαμε και τον έβρεξα. Αυτός μου είπε ότι δεν πειράζει και ότι μπορει να συμβεί και δεν έγινε και τπτ. Ντρέπομαι φουλ και δεν θέλω να το ξαναπάθω πως μπορώ να το σταματήσω. Άμα δεν πιω νερό πριν την πράξη υπάρχει περίπτωση να μην κινδυνέψω να το ξαναπάθω
Μήνυμα στις 10/9/2021 στις 12:28 @Sex
Και μόνη μου το παθαίνω αυτό και μετά σταματάω για να μου περάσει αυτή η αίσθηση και μετά ξανά συνεχίζω. Στοματικό του έχω κάνει εγώ πολλές φορές αυτός πιο λίγες γιατί πάλι Νοιώθω αυτή την αίσθηση και τον σταματάω, φοβαμαι να χαλαρώσω μην κατουρηθώ. Για το σεξ μπορώ να προετοιμαστώ και μόνη μου πιο πριν για να μην πονάω τόσο; Την άλλη εβδομάδα μπορεί να ξανά δοκιμάσουμε.
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με το αγόρι μου
Μήνυμα στις 9/9/2021 στις 14:12 @Sex
Επειδή έχω αποφασίσει να προχωρήσω αντί να μου λέτε ποσό λάθος είναι κατά την γνώμη σας μήπως μπορείτε κυρίως τα κορίτσια να μου δώσετε καμία συμβουλή ;
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με το αγόρι μου |