Μήνυμα στις 25/11/2021 στις 07:09 @Sex
Καλησπέρα παίδες. Πριν πέντε μέρες μου έκανε στοματικό έρωτα ένας φίλος. Το ίδιο βράδυ διαπίστωσα ότι έχω δύο μικρά κόκκινα σημάδια στο κεφάλι του πέους, σαν τραυματισμός. Γκουγκλάροντας είδα ότι δεν είναι κάποιο νόσημα απο τα γνωστά. Και πιθανόν προήλθε απο την ένταση του χειρισμού του πέους μου. Ακόμα δεν έχουν φύγει. Έχετε να προτείνετε κάτι ?
Πήγαινε στο θέμα: Κόκκινα σημάδια στο κεφάλι του πέους
Μήνυμα στις 1/10/2021 στις 05:58 @Sex
Καλησπερα. Ευχαριστως να βοηθησουμε αλλα δεν καταλαβαινουμε τι γραφεις.
Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι βοήθεια
Μήνυμα στις 9/9/2021 στις 05:55 @Sex
Καλησπερα παιδες !! Μια ερωτηση : θελω να παω γυμναστηριο σε ενα απο τα μεγαλα και γνωστα καπου στη Κατεχακη. Ξερετε αν εχει ντουζιερες με διαχωριστικα και αν χρησιμοποιησεις τα ντουζ ή υπαρχει περιορισμος λογω covid ? Στο γυμναστηριο που πατε εσεις εχει ντουζιερες με διαχωριστικα μεταξυ τους? Μηπως ξερετε καποιο γυμναστηριο που εχει κοινες ντουζιερες (χωρις διαχωριστικα εννοω)? Ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστήριο
Μήνυμα στις 7/9/2021 στις 07:06 @Sex
Γεια σου Νίκο. Συνονόματος εδώ. Προσωπικά είχα βαλει φιλο και μου ειχε βαλει αποτριχωτικη σε ολο το κ*λο και πραγματικα ηταν σουπερ !!!! τωρα μετα απο σχεδον ενα χρονο εχω παλι τριχουλες αλλα οχι τοσο ενοχλητικες. Μπροστα συνηθως κουρευω η και ξυριζω για λογους υγιεινης. Παντως οτι και να κανεις καλη απολαυση ευχομαι Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα παντου σε ανδρα? |