Μήνυμα στις 24/6/2022 στις 11:11 @Sex
Γειά σε όλους, είμαι 15 χρόνων και τον τελευταίο καιρο 2-3 μήνες να έχουμε βρει καλά με μια μέσω ινσταγκραμ, αυτό που θέλω να ρωτήσω μιας και οι περισσότεροι είστε μεγαλύτεροι είναι αν αυτό που κάνω είναι σωστό, ναι, εννοείται τηρώ τα σχετικά μετρα (δεν δίνουμε οδούς, τηλέφωνα κτλπ) απλά ώρες ώρες προβληματίζομαι τα βράδια αν αυτό που κάνω είναι σωστό
Πήγαινε στο θέμα: Διαδικτυακή σχέση
Μήνυμα στις 28/2/2022 στις 07:42 @Sex
Είμαι 14 και έχω μια απορία Είναι φυσιολογικό μετά την εκσπερματωση να βγάζω διαφανή υγρά? Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικό η αφύσικο?
Μήνυμα στις 6/9/2021 στις 10:24 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Χαλαρωσε και ποιος δεν βλεπει🤷♂️ και ο Δικός μου βλεπει δεν είναι κάτι το παράξενο και εσύ δεν βλέπεις?Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια
Μήνυμα στις 6/9/2021 στις 02:59 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Δλδ πόσο πιο απλό? Πιάστην σε μια ωραία στιγμή και πες της ότι σου αρέσει και αν θα ήθελε να ήσασταν μαζί. Αποδεκτή αν σε κάλυψαΠήγαινε στο θέμα: Πώς να της τα ζητήσω
Μήνυμα στις 5/9/2021 στις 11:58 @Sex
Γειά σου Νίκο! Εεεε εντάξει το θέμα είναι αισθητικό είναι γούστα του κάθε ενός αν θες κάντω αν δεν θες μην. Αποδεκτή αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα παντου σε ανδρα?
Μήνυμα στις 5/9/2021 στις 07:54 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:κοίτα το θεωρώ λίγο φυσιολογικό διότι είναι στην ανάπτυξη.. Αν εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα πρεπει να πάει σε έναν γιατρο αποδεκτή αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: Δεν προλαβαίνω να τελειώσω
Μήνυμα στις 4/9/2021 στις 13:35 @Sex
Ξέρεις παίζουν ρόλο εκατομμύριοι παράγοντες μπορεί να ντρέπετε και να μην στο λέει κάτι το απόλυτα φυσιολογικό για την ηλικία της μπορεί μπορεί εκατομμύρια πράγματα. Μην ξεχνάς φίλε ότι ακόμα αναπτιζεται... Κάνε κουράγιο να μεγαλώσει λίγο και θα δεις
Πήγαινε στο θέμα: Δεν προλαβαίνω να τελειώσω
Μήνυμα στις 4/9/2021 στις 13:26 @Sex
Ναι! Ξέρω ότι το έχουν γράψει άλλοι πόσοι αλλά αληθινά χρειάζομαι μια απάντηση. Ο πατέρας μου βλέπει πορνο (βασικά τον έπιασα πριν από καιρό τώρα δεν ξέρω τι κάνει) και ειναι γύρω στα 45 με 46. Φυσικά και εγώ βλέπω αλλά το να το βλεπει παντρεμένος άνθρωπος μου κολλάει στο λαιμό... Το μονο που θέλω είναι να ξέρω αν είναι φυσιολογικό
Πήγαινε στο θέμα: Ένας από τις εκατομμύριες περιπτώσεις |