Μήνυμα στις 20/9/2021 στις 04:55 @Sex
Ναι και το κάνω και καιρό όποτε το κάνω σχετικά εύκολα πια. 17 είμαι και τον έχω 19,5 αλλά δεν έχει σημασία το ποσό τον έχεις γιατί με τον καιρό μπορείς να φτάσεις μέχρι κάτω όποτε όσο κοντό και να τον έχεις φτάνεις
Πήγαινε στο θέμα: Πιπα στον εαυτό μ
Μήνυμα στις 20/9/2021 στις 04:06 @Sex
Εξαρτάται από το πόσο είσαι ρε μπρο, μέχρι τα 21 λένε μεγαλώνει εγώ νμζ μέχρι τα 18 άντε 19. Κλ πάντως για το άλλο αν παιδευτείς λίγο θα τα καταφέρεις σε φάση εννοείτε στην αρχή είναι δύσκολο μετά όλο και πιο εύκολο γίνεται
Μήνυμα στις 20/9/2021 στις 03:51 @Sex
Να ξες αυτό παίζει να είναι squirt όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω αν και δεν ξέρω επειδή είσαι λίγο μικρή αν μπορείς να το κανείς. Στην ουσία είναι ο πιο Έντονος οργασμος που βιώνουν οι γυναίκες και προσκοπικά θα ήθελα να μπορούσα να το πετύχω με την κοπέλα μου. Το βρίσκω πολύ Καυλοτικο και απόδειξη ότι ο φίλος σου κάνει καλά την δουλειά του.
Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι
Μήνυμα στις 20/9/2021 στις 03:49 @Sex
Για πλάκα το είπα εννοείτε πως η κοπέλα δεν είναι υποκατάστατο της μαλακιες και γενικά μόνο για σεξ
Μήνυμα στις 19/9/2021 στις 13:38 @Sex
Νμζ η πιο εύκολη είναι να ξαπλωσεις σε ένα κρεβάτι και να φέρεις τα πόδια πανω από το κεφάλι σου. Μετά μπορείς να κάτσεις σε μια καρέκλα και με τα χέρια σου να βάζεις δύναμη για να φτάσεις κάτω. Μετά μπορείς να δοκιμάσεις και νμζ είναι το πιο ωραίο από προσωπική πείρα άμα το καταφέρεις είναι να κάτσεις σε ένα κρεβάτι και να βάλεις τα πόδια σου πίσω από το κεφάλι σου. Τέλος απλά όρθιος και να σκύψεις και με βοήθεια από τα χέρια σου που θα κρατάνε τα πόδια σου να τραβάς και να παίρνεις πίπα. Και αν δεν μπορείς με όλα αυτά απλά βρες μια γκομενα.
Μήνυμα στις 9/9/2021 στις 06:04 @Sex
Όταν μπαίνεις απλά θα δίνεις τα στοιχεία σου και θέλει να είσαι εμβολιασμένους η να κανείς κάθε δυο μέρες ραπιντ. Στο γυμναστήριο που πάω τώρα έχει διαχωριστικό αλλά στο προηγούμενο δεν είχε είναι ανάλογα.τώρα εγώ μένω Θεσσαλονίκη όποτε δεν μπορώ να σε βοηθήσω για Αθήνα
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστήριο
Μήνυμα στις 9/9/2021 στις 03:43 @Sex
Εμένα προσωπικά και στους περισσότερους βσκ μας αρέσει παραπάνω η πίπα, αν και πιστεύω ότι ότι και να κάνει μια κοπέλα που την γουστάρεις πολύ σε καυλωνει το ίδιο ότι και να κάνετε. Τώρα κοιτά συγκεκριμένος τρόπος δεν υπάρχει αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που μας αρέσουν πολύ και κάποια όχι. Αρχικά μην ακουμπάς τα δόντια σου όταν του παίρνεις πίπα είναι χάλια. Μετά δοκίμαζε να του την ρουφάς λίγο συνέχεια ξες, είναι ωραίο. Επίσης δοκιμασε να την βάλεις όλη μέσα στον λαιμό σου αν μπορείς αλλά αργά αργά και δεν είναι και για συνεχεία. Ποιο πολύ σάλιοσε το χέρι σου και με το στόμα σου μαζί να του παίρνεις πίπα για να καλύπτεις όλο τον πουτσο ξες. Άντε καλή επιτυχία 😉
Πήγαινε στο θέμα: Pipa
Μήνυμα στις 4/9/2021 στις 06:57 @Sex
Φίλε όσο θέλεις και μπορείς εγώ τον παίζω 6-7 την μέρα στο κολλητό μου αυτό φαίνεται πολύ αυτός την παίζει 2-3 και είναι οκ. Είναι ανάλογα για τον καθένα. Συμβουλή να μην τον παίζεις βιαστικά δεν αξίζει. τώρα για άλλους τρόπους μαλακιας δοκίμασε να πάρεις πίπα στον εαυτό σου είναι οτκ και μετά μαλακια με το αντίθετο χέρι που τον παίζεις κάτι λέει αλλά μέχρι να συνηθίσεις. Αυτά από μένα
Πήγαινε στο θέμα: Όριο και τρόπος αυνανισμού |