Μήνυμα στις 10/10/2021 στις 02:44 @Sex
δεν είναι κάτι μην αγχώνεσαι εφόσον δν είσαι κ στις γόνιμες επίσης να ξες με τα προσπερματικα υγρά μπορείς να μείνεις έγκυος ΜΟΝΟ αν έχει εκσπερματωσει λίγο πριν τα προσπερματικα υγρά δεν έχουν σπερμα από μόνα τους, απλά αν έχει ήδη εκσπερματωσει μια φορά μπορεί να έχουν μεινει λίγα σπερματοζωάρια στον "σωλήνα" κ να τα παρασύρουν τα προσπερματικα υγρά πάντως αν κατουράει συχνά ο,τι σπερματοζωάρια υπάρχουν εκεί μέσα εξαφανίζονται γτ τα ουρα είναι τοξικά κ βγαίνουν από τον ίδιο "σωλήνα" Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσύνη από προσπερματικά υγρά
Μήνυμα στις 28/9/2021 στις 02:56 @Κλάψιμο
είχα το ίδιο πρόβλημα με τους ιδεοψυχαναγκασμους και τις εμμονες ιδέες στα 14 μου και πήγα σε ψυχολόγο και με διέγνωσε με ocd και anxiety. καλό είναι να πας να είσαι σίγουρη γιατί εμένα με έτρωγε το να μν ξέρω αν έχω ή όχι π πιστεύω συμβαίνει και σε σένα αυτό. επίσης αν πας και σε διαγνώσει με αυτό θα κάνετε και αλλες συνεδρίες (εγώ χρειάστηκα 8) για να μάθεις να το "καταπολεμάς" και πίστεψε με αξίζουν παρά πολύ. τώρα είμαι 19 και πραγματικά μπορώ να το ελέγξω πολύ καλύτερα όσο γίνεται πιο νωρίς να πας γτ αν το αφήσεις κ πας ας πούμε σε 5 χρόνια θα είσαι σε πολύ χειρότερη κατάσταση Πήγαινε στο θέμα: Ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή
Μήνυμα στις 21/9/2021 στις 19:18 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:λογικά θα έχεις ήδη βρεθεί με την κοπέλα αλλά σου λέω να ξες και για το μέλλον, η τρύπα είναι κάπως ανάμεσα στα χείλη σε χαμηλό σημείο δλδ περίπου εκεί που τελειώνουνβαλε το δάχτυλο σου και θα νοιωθεις κάτι υγρό (εφόσον είναι καυλωμενη) και απλά βάλτο όλο μέσα αργά ( είναι πιο απολαυστικό να μπαίνει αργά και δν θα την πονέσεις κιόλας). μην κανεις κινήσεις τόσο έξω μέσα, περισσότερο έτσι πως είναι το δάχτυλο σου μέσα της πήγαινε το μπρος πίσω γρηγορα. αν δεις ότι της αρέσει κ ανταποκρίνεται βαλε και άλλο αλλά και πάλι πολύ αργά γτ το δεύτερο θα μπει πιο δύσκολα επίσης προφανώς προτείνω και παιχνίδια με κλειτορίδα γιατί είναι πολύ απολαυστικό, αργές κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια πιο γρήγορες Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια για δάχτυλο
Μήνυμα στις 2/9/2021 στις 15:51 @Sex
δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι αλλά εμένα μου φάνηκε πολύ κιουτ το όλο στορυ !!! θα έλεγα να συνεχίσετε κρυφά για να έχει περισσότερο σασπένς και συγνώμη και για την έκφραση αλλά στην πουτσα σου αν είναι αδερφός σου !! αφού δεν θα μπορεί κανένας από τους δυο σας να μείνει έγκυος δεν υπάρχει θέμα <333
Πήγαινε στο θέμα: gay brothers |