Μήνυμα στις 2/9/2021 στις 15:34 @Sex
από πάντα αγαπούσα τον αδερφό μου απλά τώρα έγινε ερωτική η έλξη από μεριάς μου τουλάχιστον και ενώ σοκαρίστικα όταν με άφησε να του τραβηξω μαλακια μάρεσε πολυ η όλη φάση...το ξέρω οτι δεν ειναι φυσιολογικο αλλα τον αγαπαω πολυ και η αληθεια ειναι οτι θελω πολυ να ολοκληρωσουμε... απο τοτε που εγινε το περιστατικο δεν εχουμε ξαναμιλησει γιαυτο αλλά μια φορα που καθομασταν αγκαλια και βλεπαμε τηλεοραση πάλι του σηκωθηκε και αρχισε να τον τριβει πανω μου αλλα εγω το αγνοησα... γενικα ειμαι αρκετα μπερδεμενος με την ολη κατασταση αλλα δεν παυει να μου αρεσει...μηπως να ολοκληρωναμε και απλα να το ειχαμε κρυφο; επισης πολυ ακραιο μου ακουγεται αυτο με τον ψυχιατρο δεν ειμαι ψυχασθενης απλα ερωτευμενος ...
Πήγαινε στο θέμα: gay brothers
Μήνυμα στις 2/9/2021 στις 13:39 @Sex
λοιπόν παιδιά έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα... μου αρέσει ο αδερφός μου ...και του αρέσω και γω... τις προάλλες κοιμηθήκαμε στο ίδιο κρεβάτι και ένιωσα την πούτσα του να σκληραίνει και του την έπιασα και άρχισα να του τραβάω μαλακία ενώ φασωνόμασταν ...όταν έχυσε είπε οτί αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει και έφυγε απτό κρεβάτι... μετά τράβηξα και γω μαλακία σε μένα απλά με την σκέψη να μου τον χώνει... εγώ είμαι 18 και αυτός 20 αλλά μένουμε ακόμα με τους γονείς μας... αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι οτι πιο φυσιολογικο αλλα δυστυχως ετσι νιωθω και πιστευω ετσι νιωθει κ αυτος...τι να κανω;; πως θα συνεχιστει κατι τετοιο; στους γονεις μας να το πούμε;; παρακαλω μην με κοροιδεψετε και μην με κρινετε ...
Πήγαινε στο θέμα: gay brothers |