Μήνυμα στις 14/5/2023 στις 07:21 @Sex
Είναι πολυ ωραιος να τα χρησιμοποιείς για να να τα βάζεις στον κωλο, φουλ καυλωτικο το κανω συνεχεια.Μόνο να τα φαω δν εχω δοκιμασει
Πήγαινε στο θέμα: Χυσια
Μήνυμα στις 25/7/2022 στις 14:33 @Sex
Έχεις θεμα αν κατάπιεις ή δοκιμάσεις τα χυσια του εαυτού σου;;
Πήγαινε στο θέμα: Χυσια
Μήνυμα στις 22/7/2022 στις 15:20 @Διάφορα
Πως πληρώνεται για παραγγελίες από εξωτερικό πχ eBay Joom Amazon ώστε να μην κινδύνευσει να σας χακάρουν τον τραπεζικό λογαριασμό κλπ;
Πήγαινε στο θέμα: Πώς αγοράζω online με ασφάλεια;
Μήνυμα στις 17/10/2021 στις 12:29 @Μηχανήματα
Τι λετε.. Το Iphone 11 που κοστιζει 620€ τωρα θα εχει καμια καλη προσφορα στην black friday ή αρχιδια? 🤔 Πειτε γνωμες.. Πήγαινε στο θέμα: BLACK FRIDAY IS COMING!!
Μήνυμα στις 3/9/2021 στις 13:37 @Sex
Απλα το θεμα ειναι οτι ντρεπομαι λιγο και δν θελω να νιωσει κ αυτος αβολα. Τι να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: Sex
Μήνυμα στις 31/8/2021 στις 16:11 @Διάφορα
Το κυριοτερο για την ακρίβεια ειναι οτι ντρεπομαι να μιλαω κυρίως επειδη νιωθω οτι ακούγεται χαλια η φωνη μου και τετοια.Δεμ θεωρω απολυτα οτι πασχω απο καποιο σοβαρο προβλημα. Αλλα ναι νιωθω αγχος οταν επικοινωνω με καποιον που ειναι ξενος και ενω θελω να μιλησω, η φωνη μου βγαινει σιγανη κλπ. Ισως εχω έλλειψη αυτοπεποίθησης. Μπορει καποιος να βοηθησει σε αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι
Μήνυμα στις 27/8/2021 στις 04:17 @Sex
Ειμαι 18 ετων και προκειται να βγω με εναν αρκετα μεγαλο περιπου στην ηλικια των 28 ετων. Δεν εχω ξανακανει κατι ουτε με κοπελα ουτε με αγορι αλλα θα ηθελα να δοκιμασω με αυτον γιατι ειναι πολυ καλο παιδι. Ας απαντησει καποιος υπευθυνα για το αν θα ηταν καλο να το κανω και αν θα ηταν επισης καλο να παιχτει τιποτα
Πήγαινε στο θέμα: Sex
Μήνυμα στις 27/8/2021 στις 01:18 @Διάφορα
Ειμαι περιπου 17 χρονων και οταν μιλαω με παιδια της ηλικιας μου, ακομα και με τους καθηγητες μου αλλα και γενικοτερα με ανθρωπους ντρεπομαι αρκετα με αποτελεσμα να κοκκινιζω πολυ, να ιδρωνω, να κανω αμηχανες κινήσεις και το πιο σύνηθες να μειωνεται ο τονος της φωνης μου ενω θελω να μιλησω κανονικά. Επισης νιωθω οτι διαρκως ολοι με κοιτάνε και λενε αρνητικα σχολια για μενα. Επειδη το γνωριζω δν πασχω απο κοινωνικη φοβία απλα θα ηθελα να μην ντρεπομαι τοσο και να μιλαω κανονικα χωρις να κανει αυξομειωσεις η φωνη μου. Ξερει κανεις να μου απαντησει? Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι |